- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Cube576
tag
Sziasztok!
Crossfire-t szeretnék építeni, tud valaki ajánlani hozzá egy jó, nem túl drága lapot?
The truth is out there...
-
adDis
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól látom / olvasom, ide kell írnom a kérdésemet, ha nem, akkor ne kövezzetek meg érte, ugyanis nem igazán írogattam ide eddig még!
Azt szeretném kérdezni valami szakitól - mert én az elektromossághoz hülye vagyok - hogy mitől lehet az, hogy az alaplapon levő power fan és chassis fan "halott", azaz a 3 pines csati nem tudja megpörgetni a 2 ventimet és életre lehet-e valahogy kelteni?
Akitől az alaplapot kaptam, nem emlékszik arra, hogy jók voltak-e ezek nála, vagy a tápról hajtotta csak a házventiket.
Típus: ASUS A7N8X
Valahol a szemembe akadt, hogy hasonló kérdést már feltettek itt amúgy, de a választ már nem találtam.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
SirKero
őstag
Üdv.
Az után érdeklődöm,hogy az MA-770T-UD3 rev.1.5 alaplapon számít-e ,hogy a nyolcas vagy csak négyest táp csatlakozót használok. Müködni azzal is müködik csak az érdekelne,hogy érdemes-e vennem átalakítót mert a tápon csak négyes van gyárilag.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Methos07
tag
Sziasztok!
annyi gondom van, hogy összeraktam a gépemet, asrock g41m-le, e3300, és annyi történik bekapcsoláskor, hogy világít hátul a lan, felpörög, majd kikapcsol, utána bekapzcsol, vinyó is felpörög, majd kikapcsol, utána ezt csinálja felváltva, hol 2 mpre marad bekapcsolva, hol kb 5mpre.
mitől lehet ez?
proci tuti jó, másik lapban próbáltam(asrock g31ben), viszont a lapot másik procival nem, de működő gépből lett kivéve.köszönöm
-
Vasinger!
nagyúr
Mi a különbség a között, hogy 4 vagy 8 pines a tápcsatlakozója egy AM3-as lapnál a proci tápja? Tuningnál előjön vmi + ha 8 pines, nem pedig 4?
-
atti_2010
nagyúr
válasz Vasinger! #37360 üzenetére
Nem sok, nekem az MSI 4 letakart egy eltávolítható dugasszal, ez azért lenne hogy ne kozmáljon oda a 4 csati de hogy őszinte legyek én meg egy égetett sem láttam.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
Üdv!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudnám eltávolítani az internet explorer 9-et a windowsból, tudom nem ide tartozik, de segítség kellene. -
atti_2010
nagyúr
válasz Vasinger! #37375 üzenetére
Én lemértem egy Phenomot 1,4V nál +20W evett de ez nem lineárisan növekszik és a frekvenciától is függ. 1,575 az a max amit kaphatott.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
tkesy
őstag
válasz Vasinger! #37375 üzenetére
Hát nézd:
Alapórajelen ez a C3-as steppinges (1,4V, 125W TDP-s) procihoz mértek 143W-ot, teljes terhelés alatt.. Tuning mellett (1,575V) ez megnőtt durván 105W-al... És itt jön be az, hogy milyen procit fogsz ki... Ha jót, akkor megúszod minimális fesz emeléssel, és lesz kb +20-30W többleted... De ha nincs szerencséd, és csak 1,5V környékén vagy felette stabil 4GHz-en, és te mindenképpen azon akarod járatni, akkor szerintem egyértelmű, hogy nem elég egy 4 tűs lap, ha már tuning nélkül is 8 tűt javasolnak a 125W-os (vagy felette) TDP-vel rendelkező procihoz... nem>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
cashback
őstag
válasz cashback #36673 üzenetére
Sikerült megfejteni az Acer Veriton 5500g (7500g) cpu állítás trükkjét.
s88m lapAdvenced Bios Setting = Alt+F4 bios-on belül. És láss csodát.
A 2,4Ghz-es cerka 2,85Ghz-en motoszkál most.
Illetve a ramok 266mhz-ről 317Mhz-re szaladtak.Nem lett egy kapkodó idegbeteg, de érezhető ez a pici emelés.
Gondoltam megosztom veletek.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
ATi89
csendes tag
Hy!
A következő problémám miatt fordulok hozzátok ami pedig az hogy minap megkerestek,hogy valamiért kikapcsol a gép,,elmentem megnéztem, és nagypupilákal azt észleltem hogy a cpu cooler le volt jöve a laprol, viszont az alaplpon a cpu cooler foglalton le volt törve az egyik "akkasztó" ja , most pedig mondtam hogy rendelni kell egy cpu hötüt amihez adnak alaplaphoz való foglaltot, itt kezdödnek a problémáim, az egyik a felhasználó nem bir várni, már azzzonal kell minden egyszerre, "kokányoljam össze" valahogy , a másik probléma pedig hogy milyen cpu hütöt rendeljek amihez kapok ilyen foglaltot?
alaplap egy: p4i65gv lap lenne,
cpu: megvalva összintén nem néztem hirtelen meg a nagy pánik kellös közepeteVálaszotokat Ellőre is Köszönöm
-
Vangelis
félisten
Emberek akkor senki nem találkozott olyan hibával, hogy: bios módosítás után nem indul el a lap, csak resetelt biosal?
Elvileg az új bios is felment a chipre, pedig arra gondoltam, hogy a chip hibás, de elvileg nem..... ahhh valami ötlet nagyon jól jönne emberek!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
ATi89
csendes tag
Köszönöm segitséget!
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Van egy C2D E6300-as procim amit eddig egy másik lapban használtam, ebben a lapban P5KPL-AM, nem tudom állítani a mag fesz-t és auton 1.50V ad neki, amit kicsit sokallok, mikor a másik lapnál 1.36V volt! Ezért elég meleg a proci, alapon 50 fok gyári hűtéssel, és persze pörög mint az állat!
A BIOS-ban nem tudom állítani csak felfelé a feszültséget!
Mitől lehet? -
-
Hoffer
őstag
Nem vagyok láma emberek, eddig húzva ment a másik lapomban alapfeszem!
Ebben a lapban a Vcore-t autora lehet rakni vagy árom lehetősége van +50mv, +100mv, +150mv és ennyi!
Ha beállítom fix szorzóra 7-re akkor nem hagyja ott mert a cpu-z és a core temp is azt mutatja hogy 6 os szorzón van... ami nem tudom mitől lehet...
az 50 pedig soknak tűnik mert a másik gépben húzva volt 40 igaz jobb hűtővel de akkor is! -
Wucky
senior tag
Uraim,egy low level kérdésem lenne. Adott 1 H67-es chipset-el és xmp-vel ellátott alaplap. Kérdés:
1: Már az 1333 Mhz-hez is kell az xmp és ennél többet nem is tud?
2:Xmp miatt a H67-nél is mennek a gyorsabban memóriák?
Valamint ha cf-et tud a lap nem gond e ha geforce van benne?
A válaszokat előre is köszönöm,és elnézést a hülye kérdésekért![ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
psg5
veterán
Segítsetek!
P7H55-M Pro alaplap
i3 550 cpu
1333-as memórianincs speakerem ezért hangot nem hallok.
SuperB 460-as táp (előszőr a 6 pines fekete (vga hoz való) csatiját dugtam a cpu atx-ébe, utána már a 4 pinesset)
Minden felpörög, minden megy, de nem ad jelet a monitorra. (monitor tesztelve jó)Mi lehet baj?
F.K.T.
-
tkesy
őstag
1.-2. : Az XMP egy segítség, ha tudja a memóriád, akkor könnyebben tudod beállítani a paramétereit a ramnak. Csak abban az esetben gyorsulna, ha az XMP-s profilban, alacsonyabb időzítés és/vagy magasabb órajel található, mint amit a bios alapesetben beállít magának...
3.: Természetesen nem gond, ha nvidia-t raksz bele, csak SLI-t nem tudsz építeni benne. Míg ATI kártyák esetében támogatott a CF kiépítése.>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
psg5
veterán
Valamiért az usb-s egerét, hogy lehúztam már elindúlt. Viszont újraindúl és csökkentett módban sem engedi az indulást.
(sata-s merevlemezén van egy windows xp) Igazából az alaplap memória proci csere történt.
Lehet, hogy mindenképpen újra kell telepíteni azért indúl újra?F.K.T.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest