- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
A 37285-re valaki légyszi.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Boogie33
senior tag
Hali. Ha az everestet megnyitom rákattintok a érzékelőre akkor behoz egy olyat hogy AUX na az mi ?
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Norby01
csendes tag
Sziasztok!
MSI 790XT-G45 alaplapom van.
Az a problémám, hogy ha dualba, azaz dimm 1-2be rakom a 2x1 gb ramomat, akkor a gép nem kapcsol be csak a videókártyán villog egy piros led.
Viszont ha nem dualba behelyezem, dimm1-3ba akkor tökéletesen működik, csak gondolom nem dualba..Szerintetek mi a gond? Vajon BIOS frissítés megoldja?
www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak
-
ko9
addikt
-- Offolva, nem olvastam előre --
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
win7777
aktív tag
válasz IntelCeleron #37300 üzenetére
igazán nincs mit!
Phenom x4 B55 3.7GHZ 1.325v CORSAIR h50/4GB KINGSOTNE HYPER-X/HD5830/RAPTOR/ASUS 22VHD/42"NEC/COOLER MASTER ELITE 430/FSP BLUE-STORN/ÉS MÉG SOK MÁS:)I7 870 ..STB
-
win7777
aktív tag
válasz IntelCeleron #37300 üzenetére
igazán nincs mit!
Phenom x4 B55 3.7GHZ 1.325v CORSAIR h50/4GB KINGSOTNE HYPER-X/HD5830/RAPTOR/ASUS 22VHD/42"NEC/COOLER MASTER ELITE 430/FSP BLUE-STORN/ÉS MÉG SOK MÁS:)I7 870 ..STB
-
Lenry
félisten
válasz Boogie33 #37308 üzenetére
a linket elolvastad egyáltalán?
onnan idézek:
"De az is lehet, hogy nincs bekotve ez a laba a szenzor chipnek, es akkor az Aux altal jelzett hofok ertelmezhetetlen."valószínűleg nálad is ez van. mit akarsz megbízható értéket olyan szenzortól, ami nem mutat semmit?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Norby01
csendes tag
válasz Norby01 #37304 üzenetére
Újabb dolgot próbáltam ki...
Ha Dimm2-be vagy 4-be rakok 1 memóriát, és semmi mást, akkor már nem indul a gép és ugyan így villog a videókártya led..:S
szóval dimm2 és 4 nem működnek...Valaki tud valamit mondani?
[ Szerkesztve ]
www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Van egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H deszkám.
Készülök vásárolni az egy ATHLON II X2 255 procit.
Kérdésem az hogy melyik BIOS-t töltsem le hozzá?
Ugyanis ha C2 steppinges a proci, akkor F8-ast ír, ha C3-as akkor F11-est.
Ha letöltöm az F11-est akkor akkor az jó lehet a C2 steppingeshez is, vagy az csak a C3-ashoz jó????
Sajna nem tudom a proci milyen.
Előre is kösz
Mi oda megyünk be, ahonnan más csak menekül!
-
Soseee
csendes tag
Hellós!
Van egy régebbi Foxconn alaplapom 3db púpos kondival.
Ha ezeket lecserélem, de nem ugyanarra a típusra, lehet bajom?
Az eredeti 4V, 680uF, amit betennék 6.3V, 820uF (azért erre, mert ilyen van... )Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung meg hosszú!
-
SimS
senior tag
Üdv
Itt van ez a két lap: [link] [link]
Az egyiken 8 tűs a cpu táp, a másikon 4. A tápomon nincsen 8 tűs, csak 4. Ez akkor egyúttal azt is jelenti, hogy be vagyok korlátozva a két lap közül a 2-ra?
Esetleg tápcsere nélkül is lehet használni valahogyan az elsőt?
illetve mennyire nagy a különbség architektúrálisan?Köszi,
SimS
[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
tkesy
őstag
Csak egyféleképpen és egy helyre tudod bedugni a 4 tűs csatlakozót... Nem lehet elrontani, hacsak nem használsz az összeszereléshez nagykalapácsot....
Viszont lehet. hogy az a 400W chieftec már néhány tekintetben kevés lesz a P55-ös konfighoz... ez a táptól is függ, meg attól is mit cserélsz le a gépben...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
AssAssynn
őstag
lsc: Valóban, a mostani lapom is nagyon egyben van, egyetlen gondom ami van vele, az ITT van leírva.
tkesy: Valóban, a lapom annyit bírna vele, ha minden igaz (: A processzoromnak meg elméletben tovább is bírnia kellene, s ugyan most nem húzom, később veszek majd egy GTX460-t és ahhoz majd meg kell húznom, hogy jól kitudjam használni, mivel nem fullHD-ban játszom.
Igen, s még valami. Tuningolni sosem 24/7-re szoktam, s hiába bírná úgy is, feleslegesen nem szaggatom, csak ha alkalomadtán játszani szeretnék, az előtt állítom be gyorsan. Legalábbis ezt fogom tenni."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Ha egy alaplap támogatja a HT (hyper-threadinget) és olyan proci is van benne, akkor az lehetséges, hogy a BIOS-ban csak akkor látom a HT be és kikapcs opicót hogyha HT-s proci van benne? (Szerintem alapból is ott kéne lennie)
Asus P4P800-as a kérdéses alaplap Az alaplap és az a bizonyos 2.4Ghz-es HT-s Intel Prockó A segítséget előre is köszönöm majd![ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Helló!
Sandy Bridge procikhoz a frissített alaplapokat mikor kezdik árulni a gyártók?
Tudtommal gondok voltak a SATA II vezérléssel!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
dízelracer
őstag
Üdv. Valaki meg tudná mondani, hogy a VIA PT880 chipset-el szerelt alaplapokra mekkora SATA merevlemezt lehet rádugni? Konkrétan erről a lapról lenne szó: [link]. Még valami. SATA2 vinyó mit szólna a SATA1 csatihoz? Vagy visszafelé kompatibilis a dolog? Világosítsatok már fel mert sült hülye vagyok a témához.
-
atti_2010
nagyúr
válasz dízelracer #37329 üzenetére
Találkoztam olyan esettel mikor nem működött a SATA 1 csatiban a SATA 2 vinyó de elméletileg működnie kellene, úgy tudom hogy 2TB kezeli a HDD-t az alaplap.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ecs g31t-LM lapomba jelenleg van egy samsung memória 1gb 667 mhz-s akartam bele rakni másikat de nem ment külön sem és együtt sem.és nem tudom ez a lap milyen ramokat eszik. légyszi segítsetek. köszönöm előre is.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
glutamin
őstag
Szerveren lévő mappa tartalmának megosztásában tudna nekem segíteni valaki?
Tehát addig ok, hogy a szerveren share-elek egy mappát. (erre elég ha van olvasási joga) De hogy tudom megoldani, hogy egy vendég felhasználó ezt egy távoli gépről elérje, de csak ennyit lásson.
Köszi előre is!
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés: a tápomon nincs 8 pines csati, az új alaplapnak meg majd az kell a proci mellett. Szerezzek átalakítót, vagy dugjam rá a 4 pinest? Tuning lesz a gépen valószínűleg. Egy pcie csati van a tápon, ami 6 pines és mellette van kettő, amit oda lehet fogatni, az nem jó erre?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Vasinger!
nagyúr
Segítséget szeretnék kérni.
A GA-870A-UD3 alaplappal az a bajom, hogy nincs a feteken hűtés és erősen tuningolnék, egy 4 magos procit 4.0 GHz-re. Félek, hogy hűtés nélkül nem menne. Itt egy teszt is a lapról, ahol gyakorlatilag csak ezt írják fel neki hátránynak.
Ti hogy látjátok a helyzetet?
A házam egyébként egy szellős CM-590, ahol hátul van egy 1200-as 12-es és az sincs kizárva, hogy felülre is teszek egy szívó ventit pluszba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Petzval
senior tag
Az volna a kérdésem építettem egy új AsRock alaplappal egy gépet ha benyomom az indítógombot elindul egy másodpercig a gép majd leáll és utána egy két mp múlva elindul és utána megy már szépen.Ilyet már akkor is tapasztaltam mikor még asztalon próbáltam a lapot.
-
Vangelis
félisten
Üdv skacok.
Most szívok egy Abit lappal a.-n68svA lényeg, hogy bios reset után elindul a gép.
De ha valamit állítok a biosban akkor egyszerűen nem akar elindulni. pl beállítom a dátumot.
Tettem rá már új bios.-t is, de nem változott.A lényeg, hogy a gép bios reset után működik tökéletesen, de ha újra indítom állítás után akkor vége van mint a botnak. Még ha kiveszem a ramot sem sípol a kedves... bios állítgatás után
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vasinger!
nagyúr
válasz atti_2010 #37346 üzenetére
Még nem vettem meg.
Esetleg, ha tudnál Asrock, Gigabyte vagy Asus lapok közül ami megbízható és jó tuningban (10 fázis) akkor szívesen várom 20-24 k környékén. Ezt a 870-et most 21k-ért tudnék venni.
Mint írtam a szempont a tuning, a megbízhatóság és az sem árt ha van rajta USB és Sata 3.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs