Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz 2ozzmexy #13868 üzenetére

    Nagyjából eldöntöttem mert pontosan tudom mik az igényeim. Ennek ellenére bedobom ide, elvégre ez egy autós fórum hogy hátha valakinek van észrevétele amire nem gondoltam. Nincs szükségem pozitív visszacsatolásra, csak "hangosan ide gondolkoztam".

    Biztos hogy kipróbálom, és ha úgy élvezem ahogy ők akkor nagy valószínűséggel meg is veszem. [link]

    Nem túl gyakran hallasz tőle ilyet hogy ez az egyik kedvenc autóm. Minden 2-3. videó amit nézek róla azzal zárul hogy vagy próbál venni egyet, vagy vett egyet a tesztelő.

    Más:

    Tegnap este (végre nem hidegben mert 10-12 fok volt a hétvégén) kint porszívózom a kocsikat, gázrugókat cserélek az S80-on, rendeltem hozzá pár dolgot. Legjobb légszűrő, aktív szenes hepa kabin filtert, fertőtlenítőt a klímához, olaj szűrő és gyertyák. NGK Laser Iridium. Elvileg a gyári is ez csak Volvo van ráírva. Na most azért volt bennem para hogy sok a hamis. De hogyan mondod meg biztosra hogy hamis e? Dobozáról van videó, gyertyáról van videó, de azt is elmondják hogy egyre nehezebb megmondani ránézésre.

    Majd nem tudom ez mennyire köztudott de találtam egy nagyon nagyon egyszerű módszert: Ellenállást kell mérni rajta. A hamisak értékei össze vissza ugrálnak. Egyik 40k ohm a másik 480k. Az eredeti az szűk tartományba mozog. Nekem mind a 8 db 5,2k és 5,5k ohm tartományba volt, szóval biztos hogy eredeti.

    Csak egy multiméter kell és egy percen belül tudni fogod hogy igaz vagy hamis. Másik módszer hogy elküldöd a sorszámát az NGK-nak és megmondják, mert a hamisakon nem változtatják. Állítólag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák