Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Szilikát

    őstag

    válasz Palesztin994 #3137 üzenetére

    Sőt, zuhanyzással még alaposabban tisztítható. Valaki mondhatná ugyan, hogy erős zuhanyzás a zsírzást is leviheti, de szerintem a szilikonzsír elég jól ragad, vagy lehet pótolni is.

    Ráadásul ez annyira kopásálló konstrukció, hogy amelyiket egyáltalán nem keni a gazdája, az is csak végzi a dolgát rendületlenül. Nem azt mondom, hogy mindenki hanyagolja el, csak érezzük, hogy mennyire igénytelen a szerkezet, amit egyébként főzőegységnek neveznek az angol és német leírások is. A magyar forgalmazó / fordító terjesztette el a "központi egység nevet", nekem úgy tűnik, hogy csak saját kitaláció alapján. (Szerintem a gép processzora / panelja "központibb" egység, de kinek, hogyan tetszik jobban.)

    Amint látom a képeden, ezeknél már tisztán műanyagból készül az alsó szűrő. Voltaképpen mindegy is, sőt valószínűleg megkönnyíti az öblítővíz visszafolyását a csepptálcába.

    Korábban volt itt szó a zacctartályba ürített öblítővíz problémájáról, amit okozhat a fémszűrő alatt beálló kávézsír is, amit időnként tisztítani kell.

    Akinek gondja van a zacctartályba ürített vízzel, esetleg nem árt ellenőrizni: ha a főzőegységet leteszem és vizet öntök a hengerbe, annak lent szabadon vissza kell folyni, akkor jó.

Új hozzászólás Aktív témák