Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz vedini #47819 üzenetére

    Nehéz lesz ezt megfogalmazni ilyen módon, de egyértelműen lágyabb, finomabb tapintású, ugyanakkor van tartása, tehát amennyire kell merev is. Egyébként a kék sörtéken felül rengeteg azoknál még vékonyabb fekete szál is van benne. Ha ismered a Vikan fekete felnikeféjét annál egyértelműen lágyabb keféről van szó még a kisebb esetében is. Bár már nincs meg a Vikan kefém, sikerült kb az első használatnál a még túl forró féktárcsákkal elégetni a szálak végeit. Azt hittem hülyét kapok amikor megláttam.. Itt már biztos nem követem el ezt a hibát. El tudom képzelni hogy tényleg nem karcol (ahogy ezt állítják is), pláne ha menet közben folyamatosan kapja a samponos meleg vizes áztatást. Másik a karcolásról. A felnin lévő szennyeződések ide oda tologatásával is lehet karcolni, sőt azzal lehet szerintem igazán, szóval lehet szuper puha mikroszálas anyag is ha abba valami szerencsétlen módon beleragad a szar és végigtolod a felni felületén.Ez a kefés megoldásnál nem igazán lehetséges, ha csak nem állat módjára csinálja valaki. Ettől függetlenül nekem még tervbe van véve valamilyen mikroszálas "kefe" is, de most ezeknek is nagyon örülök, semmim nem volt a kerekekhez.

    Az árakkal kapcsolatban, most átszámoltam nem csak a keféket de mindent, mi mennyire jött ki ftban. Igaz hogy aznap volt egy kb 25%-ot érő kupon is a teljes csomaghoz, de még ha azt hozzá is adnád akkor se rossz, így meg kifejezetten jó fogás volt, kicsit bánom is hogy nem rendeltem még egy-két dolgot. Ebben minden költség benne van, ennyiből van ténylegesen kézben minden.

    Bilt Hamber Auto Wheel 5 literes kiszerelés, literje 3780 Ft (2020 októberében a polirtechnél majd 7 ezerbe /L került, plusz szállítás, azóta egyáltalán nem is rendelhető)
    EZ Detail kicsi kefe 5100 Ft (Speedmaster mini, ennek az ikertestvére 8000-9200ft itthon plusz szállítás!I)
    EZ Detail nagy kefe 8500 Ft (itthon Speedmaster nagy, 12-14e plusz szállítás)
    250 milis Monello palackok Canyon szórófejjel együtt 1130 Ft / db
    Gyeon Tire Cleaner 4 literes kiszerelés 11900 Ft (fél liter így ~1500 ft-ra jön ki, míg itthon 4500 ft körül mozog ugyanez plusz szállítás)
    Gyeon TAR 1 literes kiszerelés 8220 Ft (itthon fél(!) liter~7500, plusz szállítás)

    Tudom hogy nagy kiszerelést nem illik a legkisebb és arányaiban emiatt a legdrágább kiszerelésekkel hasonlítani, de amiket itt felsoroltam azokból ezeket találtam itthon, így ehhez tudom mérni.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák