- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz roberto211 #18099 üzenetére
Én azt vettem, a -35 fokosat, szóval nem a legolcsóbbat. Nem büdös.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Charley76
csendes tag
Köszi fiuk akkor en sem fogom a legolcsobat venni
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
A múlt heti autómosás után olyan mintha viaszos waxos lenne a szélvédő. Semmi márt nem használtam mint eddig. Arra tudok gondolni, hogy a sampon most fogyott el használat előtt sose ráztam fel, lehet több volt benne a wax. Más ötletem nincs.
A probléma, hogy ablaktörlés után marad 1-2mp-re egy vékony fátyol a szélvédőn ami után eltűnik. Kicsit koptatta már az ablaktörlő mert csíkokba ilyen.
Mivel lehetne ezt leszedni az üvegről?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
veterán
Srácok!
Rendelnék egy autótörölközőt, még nem láttam élő embert ilyent használni, ezért nemtom melyik típus az ajánlott. Kinéztem 3-at, aki használ ilyent, melyiket javasolja?
Köszönöm
@bnorci71: mosással, ecettel, alkohollal, benzinnel
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
veterán
Valójában a világoskék és a sárga között vacillálok: a világoskék az dedikáltan törölköző, a sárgát viszont waxoláshoz is ajánlja az eladó. Nekem most törölköző kellene.
A sötétkéket mint olcsóbb alternatívát tettem be.
@runner: 1 db nem elég a szárításhoz vagy csak hogy legyen tartalék, azért vennél kettőt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz focvis #18105 üzenetére
Szia!
Nekem a világoskékhez hasonló van, vagy pont ilyen, iszonyat mennyiségű vizet tud magába szívni. Ráteríted a felületre, kicsit "megpacskolod" tenyérrel és a két sarkánál fogva lehúzod, nem kell vele dörzsölgetni. Az oldalán végighúzod épp hogy érintse és leszedi vizet. A sárga szerintem inkább wax letörléshez jobb. -
runner 125
nagyúr
válasz focvis #18108 üzenetére
Egy részből igen, mostani szárazolókból is simán befogok 2-3-at egy autónál is, mert esélytelen szárazra facsarani 2-3 elem áttörlése után és nedvesen már nyilván nem lehet vele szép, foltmentesre törölni.
Illetve van h együtt mosom az autókat, vagy éppen a motort + autót, olyankor jól jön ha a legalapvetőbb eszközökből (szivacs, szárazolók) van kettő.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Laca1212
őstag
-
-
törölt tag
válasz runner 125 #18116 üzenetére
Helyesbités: 600-4000rpm a jóbbak és tartsák a fordulati szintet akár még erős nyomás hatására is.
a gyengébb gépek 1000-**** és nyomás hatására gyengülnek vagy probálják utolérni magukat.
Sarokcsiszoló mivel ez egy pár ezer forintos gép igy gyanitom nincs rajta fordulatszaályzó rész szóval 3000rpm-11.000 is terjedhet a skálája rezgő vagy forgos gép esetében.
Nekem van egy excenteres forgos csiszológépem amin állítható a fordulat políroztam is vele de igazából nem egy profi cucc pedig nem az pár ezres kategoriás gép.Bocs Runner nem neked akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
DZs
senior tag
válasz runner 125 #18116 üzenetére
Kössz, értem. Akkor célszerszám kell.
Dodi72: Neked is köszi!
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
ennyire jó üzlet ez? november 20 előtt nincs időpont sehol...
-
-
do3om
addikt
[link]
Nekem ez van nagyjából közel (45km)Jó ez a bőrözés amin most beszéltek? (tapasztalatom nem igen van vele)
Amugy a 6-os golf kormánya nem igen tetszik (ugye alap modell) kemény és kicsit vékony. Pl az előd Suzuki vagon R+ kormánya is jobban bejött, puha és vastagabb, jó fogású. Kicsit jobbat is tehettek volna a golf-ba felár nélkül. (az alapba is)
De amúgy elvagyok vele nem biztos hogy nekem megér ~25e-t.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok, gyors kérdés: szereztem egy lemezfelnit pótkerék lesz, fémtisztára le lett maratva. le kellene fújnom valamivel, de nem tudom mivel kell, mit vegyek és hol, meg hogyan, hány rétegben álljak neki.
eszközöm, infrastruktúrám nincs, se szórópisztoly, se korong, se semmi, valami flakonos-szórófejes megoldás jöhet szóba.
tudtok segíteni?
-
veterán
Linkeltem már korábban egy bp-i bontót, ott vettem patika állapotú gyári bőrkormányt a G6-ba 17 ezerért, a használt műanyagot meg eladtam a vaterán vagy a jófogáson 7000-ért (Caddy-be tette a vevő)
Tehát 10 ezerből + szerelés (utóbbiról kérdezd Munezt ) meg lehet oldani a cserét gyárira, ami szvsz sokkal-sokkal jobb megoldás, mint a műanyagot bőrrel behúzatni.
Szerk: ugyanez volt a sebváltógombbal is: 5 ezerért patika bontott bőr, 4 ezerért eladtam a műanyagot (Touranba tette a vevő).
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Milyen téli ablakmosó folyadékot ajánlotok? Vagy igazából teljesen mindegy milyet veszem?
üdv.
.
-
Laca1212
őstag
Téli ablakmosóteszt
Én Prelixet vettem, Tescoban akciós a 2 és 5 literes is épp. -
veterán
Arra figyelj, hogy a cikkszáma így kezdődjön: 5K0, nekem először Poloba valót adtak, első ránézésre ugyanaz, de a légzsák nem fog passzolni. A gyári cikkszám talán: 5K0 419 091 * (a csillag helyén egy betű, ami a konkrét kivitelt határozza meg: bőr/műanyag/egyebek). Aztán létezik Golfon belül is min. 2 formájú légzsák, szóval figyelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.