Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Mathiask #7710 üzenetére

    "Én nem látok benne rosszindulatot. Igazából az indulatokat se értem"
    Nekem például egy szemernyi indulatom sincs, laboráns stílusban írtam, amit írtam. Korábban is, évek óta visszatérőleg - ha lett is volna valaha indulatom, már biztos belefáradtam volna, de sose volt, sose van, sose lenni fog.

    "Akár igaz is lehet belőle sok minden."
    Sőt, természetesen sokminden igaz belőle kisebb-nagyobb mértékben.

    "Egy szóval, pl hogy hamis, így félresöpörni se lehet."
    Nem lehet, mert ügyes iromány.

    "Vagy van benne tárgyi tévedés és akkor azt fel lehet hozni, vagy ki lehet egészíteni azzal, amit nem vesz figyelembe."
    Ezért is hoztam vissza (akkortájt nem írtam ebbe a topikba, ezért most utólag) a témát a kolléga sommás "kötelező"-je után, hogy alkalmasint egyszer meg is lehetne tárgyalni az audiokultúra fórumában ennek a hifi topikokban lépten-nyomon előkerülő írománynak a tartalmát, formáját, módszereit - addig se a járványról folyik a veszekedés, hanem legalább témábavágó ügyről.

    "De attól, hogy neked, vagy nekem más a véleményem, amit ugyancsak nehéz tényekkel alátámasztani, még simán lehet, hogy ez reálisabb kép a hifizésről."
    Én ugye elsősorban arra világítottam rá "vitaindítóként", hogy nem feltétlen Szerző véleménye fogalmazódik meg az irományban, hanem inkább kereskedelmi érdekei, mozgalmi helyezkedése, aminthogy az iromány fogadtatását is sikerült természetesen eszerint alakítani ott a honlapon - nem volt nehéz, hiszen zömében eleve a PA felé szelektálódott közönség van ott. Monografikus terjedelemben lehet elemezni, hogy mit hol hogyan miért csúsztat a megcélzott személyek-csoportok-társaságok leminősítése érdekében. Mint mondtam, "az évezred három legpimaszabb-bicskanyitóbb-inkorrektebb hifi tematikájú irománya között van". Ki lehet és érdemes is lehet ezt itt elemezni - igaz, az elemzés fele lesz csak szakmai, a másik fele szociálpszichológiai, amint utaltam erre anno többször a hifitopikban is.

Új hozzászólás Aktív témák