- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz westcoastog #41150 üzenetére
Lehugyoztad a monitort, csak nem emlékszel rá.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
pckownz
őstag
Prodigy - Thunder
Így hétvége délután egy kis Serious Sam HD: Then 2nd Encounter mellett nagyon fain -
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41150 üzenetére
Valami nagy gond lehet a monitorral.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #41155 üzenetére
aztaku. tényleg ati blade topik leszünk ha így haladunk
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
Akkor ott valami bug lehetett.
Te is húzzál Bladet venni.
Szerk: Windows 7 SP1 fent van, simán ment a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Akkor lehet, hogy szoftveres a probléma.
No-kia
ELLENZEM.
Már a könyökömön jön ki a Blade.
Menjetek szépen át a Blade topikba.
Ha meg telefon akkor HTC.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Mi bajod van vele, az hogy népszerű és sokaknak van, mert remek ár/tudás arányú?
"Ha meg telefon akkor HTC."
Igen, vagy 2x / 3x drágábban és nem tud annyival többet, nem jobb annyival. Azért HTC-nél sem fenékig tejfel minden... Desire-re a Nexus One ROM-jait kell főzni, hogy kijöjjenek rá a frissítések. A Sense szép és jó, tényleg, haveromnak Desire Z van, tényleg remek, de nem éreztem, hogy olyan világmegváltó lenne. A HTC-ből is divatmárka lett...
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz westcoastog #41158 üzenetére
Nekem a 30.-ik kb. 300k-ba fájt, igaz, 10 napig részegek voltunk.
(1 napra való emlékem nem gyűlt össze azóta. )"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Varoz
addikt
Azért írtam a HTC-t mert nekem az tetszik és sejtettem, hogy lesz ellene kifogás.
Tanulság, maradjon csak az ati részben amd.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Nekem is tetszik, mert tényleg jók a telefonjaik (ha tehetném, HTC-t vennék, vagy inkább Google Nexus Onet, az is HTC), de elég drágák és sajnos nem jobbak annyival, mint amennyivel drágábbak. Ez a ZTE Blade meg igazi kakukktojás, kategóriájában minden más Androidos telefont sárba tipor. 512 MB RAM, 800x480-as 3.5"-os kijelző, ilyet felsőbb kategóriákban találni. A 600 MHz-es procija lehet egy kicsit kevés hozzá, de leginkább alap ROM-mal érezhető némi döcögés, főzöttekkel nagyon gyors.
-
törölt tag
válasz westcoastog #41167 üzenetére
Megfelelő ROM + kernel párossal igen.
-
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #41169 üzenetére
De én már előre félek.
Már a múltkor is felmerült valami hülye ötlet.
Csak már nem emlékszek mi volt az és nincs kedvem megkeresni.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz No-kia #41169 üzenetére
Nekem soha nem lesz.
A telefont telefonálni használom, az MP3 lejátszót zenét hallgatni, jegyzetelni meg ott a papír/ceruza, netezni/filmezni a HTPC, játszani meg a "nagygép". Maradi vagyok?[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Varoz
addikt
válasz TeeBee73 #41171 üzenetére
Nem, egyáltalán nem. Mindenki másképp csinálja.
Nekem tetszik az, hogy minden benne van egy kütyüben. Nem kell 4 dolgot magammal vinni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #41173 üzenetére
pontosan, pl gépnélkül én elvagyok az örökkévalóságig is a blade-el, csak legyen net :d suliban: net, youtube, fórum, msn, játék, dokisikat ha kell tanulni, akkor erről tanulom, e-book, torrent is van, sms, hívás, email : Dminden egyben és ez jó, kis mobiliroda
-
törölt tag
válasz westcoastog #41180 üzenetére
Egyelőre Chrome nincs Androidra, viszont sok, nagyon jó böngésző van rá, pl Dolphin HD. A gyári valóban nem nagy eresztés, lassúcska, meg buta.
-
westcoastog
veterán
Meg az andorid marketben hogy lehet vásárolni? veszel valamit aztán lehúzza az egyenlegedből vagy hogy müxik a dolog?
Google nexus one se csúnya, csak drága. -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #41185 üzenetére
sehogy nem tudsz vásárolni magyarországon ez a szolgáltatás még nem elérhető
-
törölt tag
válasz westcoastog #41185 üzenetére
Magyarországon nem érhető el a Market fizetős része, amúgy valahogy úgy működhet.
-
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41192 üzenetére
Kezdve az életszinvonallal.
EarL
Jó, de itt a mínusz nem ér. Ennek nincs negatív értéke vagy pozitív vagy nulla, mint nálunk[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #41193 üzenetére
nekem is az volt a cél először de nem bántam meg hogy csak erre futotta, tegnap előtt használtam egyet és hát.. az elég lassú volt, meg akijelzője is ... a bladehez képest, ettől függetlenül akinek kell a qwerty , egy jó ki steló
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #41198 üzenetére
Letennélek egy hétre ukrajnába mondjuk.
Azért nem tudom az internet, kábeltv, 1-2 autó, gáz, számítógépek, 100.000es mobilok, 2-3 tv minden házban ott van. Akkor mégse élünk olyan szarul nem??? Vagy mégis?
Neked is annyi dolgod van, hogy reggel elmenj tanulj, utána baszogasd egész délután a telefonodat, meg a gép előtt ülj. Kurva szarul élsz mit se mondjak... Majd ha nem lesz mit enni akkor mond hogy - végtelen...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Annak tudnék örülni, IRL Stalkerozni fasza lenne.
Neked is annyi dolgod van, hogy reggel elmenj tanulj, utána horgássz, meg csajozz, bulizz, LADA-val száguldj, etc. Kurva szarul élsz mit ne mondjak... Majd ha nem lesz mit enni akkor mond hogy - végtelen...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest