- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
WesTM
őstag
hangulat ->
tegnap este kis berúgás, aztán 3 óra kis alvás, reggel indulás kis kalandozásra, kishányások felváltva, kispeca, nagyröhögések, most álmos vagyok.
AZ ÉLET SZÉP!!!!
-
No-kia
addikt
asszép, jön alevél hoyg biztosítás befizetési hátralék... ez az egy amit anyám intéz erre... váhhh felidegesít
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
van ám itt hangulat
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #39708 üzenetére
Van.
Gugli króm már 5x mondta azt hogy: jaj összeomlottam. persze akkor mikor bezártam a programot. hányas verziónál tartunk? -
törölt tag
válasz westcoastog #39709 üzenetére
10.0 dev, a normál az 8.0.
-
- = Zk = -
félisten
én 3 böngészőt használok. ez van ....
712:
még majd a 64 bites IEt fogom letesztelni. meséltél ezt-azt. na meg ha már 64 bites ez a ketyere adjuk meg a módját[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39711 üzenetére
Ha 64 bites Windowst használ, akkor az van 4 is. 32 és 64 bites IE, Fx, Chrome, stb.
-
No-kia
addikt
nálam csak múltkor omlott össsze, mikor meghalt a windows is. egyébként soha, pedig mindig 10-20 füllel böngészek
-
I'm Jocc
tag
Hagyjál már.. Nekem eddig összesen nem omlott össze ennyiszer Pedig már régóta használom.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
Mi ez a punnyadás itt emberek?
-
WesTM
őstag
Szülőknél céges bulik vannak ma, értük szaladgálok, meg hozom viszem az embereket. Vagy kettőig ne aludjak már el, azt az utasítást kaptam... Reggel mamáért megyek Farmosra, na de nem baj. Pozitív dolog, mert most nálam van az új berlingo.
-
- = Zk = -
félisten
imádom a hangját.
Pontiac GTO exhaust/engine sound from NFS: U2
ahogy alapjáraton "duruzsol" az egyszerűen fenomenális.... hang. brutális. orgazmus.[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39717 üzenetére
Szerintem ennél szebb hang nem nagyon van!
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39718 üzenetére
nekem nem...[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39720 üzenetére
nekem csak a hangja tetszik. a nissan és társai már az "agyontuningolt" kategória...
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39721 üzenetére
Nekem tetszik a 350Z, sőt egyik kedvenc autóm, na meg japán párti vagyok. Amúgy ilyenen én nem is tuningolnék.. MINEK? Nem elég az a 300 ló? Tennék rá egy sport kipufogót, hogy szépen duruzsoljon, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39722 üzenetére
néhány autónál én is ezt gondolom. (Y)
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
2 liter noname alkoholista bor powa
-
WesTM
őstag
Ajánlom a leírás elolvasását. Eddig is bírtam a csontis hirdetéseket, de ez odabasz.
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39723 üzenetére
WestM: Jó a szöveg. De ennyibe tuti nem vennék ilyen kategóriás kocsit... Lehet, hogy így olcsó, ahhoz képest, milyen kategória, de lehet hogy annyi
szopásmeghibásodás, probléma lesz vele, hogy a gatyád is rámegy. És ezt minden márkától függetlenül mondom. Na meg ezekre nem 2 forint az alkatrészWestC: Magyarán valami tablettás sz*r?!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az a szöveg
727:
használt autót kell venni, garancimenteset. ami akkor célszerű, ha van jó autószerelő ismerősöd(Y). alkatrészekhez meg ott az ebay[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39717 üzenetére
Igen, hangzásban a legjobb a V8. Dübörög, mint az Isten nyila, a V10, V12 meg maga a tenor.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #39729 üzenetére
nah ez biza jó ...
de maradok a dizelnél a lelkemben" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39730 üzenetére
A régi nagy teherautók dízelének is van egy karaktere. Az nem az aszfaltot akarja felzabálni, hanem magát a bolygót úgy, hogy közben egy félbolygót cipel a hátán.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #39732 üzenetére
annak igazi "nyálas" hangja van ... vinnyogósakat nem szeretjük...
earl:
ebben 100% egyetértek
az igazi Póver" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #39733 üzenetére
vinnyogós de harapós. amúgy v8 párti vagyok, lásd mustang mániámat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39733 üzenetére
Egyes mozdonyok is dízelre alapoznak, a teherhajók generátorait is dízel hajtja, az igazi nagy dög teherautókat is dízel hajtja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #39734 üzenetére
harap? az amerikai dögök harapnak....
a mustang mánia támogatvaearl:
....
volt melóhelyemen a V16os hajómotor?.. ehe. egyedül én rohangáltam a gépházban fejhallgató nélkül nem értették. pupákok....[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Szerintem egy autó szóljon ÍGY
vagy ÍGY
erről nem is beszélve
a 2 ütem kedvelőinek
zárásként pedig ami legközelebb áll a szívemhezEngem a magas fordulatú benzinmotorok tudnak lázba hozni, az amerikai v8asok soha nem jöttek be, 6-7000cc-ből 400lovakat kihozni. Hát igen. Le vannak maradva mint a befőtt. Én egy motornál a mérnöki munkát, innovációt 10000X többre értékelem. Igen 1600cc szívóból 160-180 le na az valami. Vagy a verseny warbinál 996cc-ből 100+le. Igen, ez tud benedvesíteni.
Ahogy a vfts 9000-nél elvált.Dieselből meg régi teherautó, vagy mozdony. A többi csak varrógép. Szerintem...
Most is gyötröm a berlingót, 1.6hdi 110le. Hát kevés mint az állami tulajdon. 1800-3600ig tol, alatta felette meg néz mint rozi a moziba. És ez az összes dieselre igaz. Vagyis nem. A szívók még ennyit se csinálnak... 3500-8000ig na az valami. Fogyasztást meg leszarom. A diesel sem eszik jelentősen kevesebbet, gázolaj nem olcsóbb. Ott az etanol, aki meg spórolni akar az gázosít. De az élmény nem 1 kategória,[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39736 üzenetére
Nagypapaként: "Hangosabban fiacskám.. légyszi mond újra"
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
fasza nincs hang a gépen, elmegyek haverhoz szilvesztert szervezni erre itthon elabsznak mindent tesóm is bassza a sok karácsonyi izzószart , és lebassza biztosítékot.... imádom akarácsonyt
menyni az esélye, hoyg mikor lekapcsolt a biztosíték kicsinálta a hangkarit?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
Az összes vinnyogós, pörgős sportkocsi szar, mert nem lehet vele 5 tonna szenet szállítani, bezzeg egy Krazzal...
"6-7000cc-ből 400lovakat kihozni. Hát igen. Le vannak maradva mint a befőtt."
De cserébe egyszerűek akár a faék, kevés elektronika, kevesebb hibalehetőség. Meg eleve más szemlélet, a 100LE/liter az már modern, leginkább a távol keletre jellemző, kicsi, modern, erős.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
olaszok, pfeh ....
(L)741:
de olyan nyomaték van bennük, ami az aszfaltot felgyűri. nem csak összemaszatolja egy kis gumival ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39742 üzenetére
Az olaszoktól két dolog kell nekem. Pizza, lasagne.
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #39743 üzenetére
nekem még azok sem ....
-
I'm Jocc
tag
Earl: Annyit mondok neked a hibalehetőségek kizárására: JAPÁN. Lóerőket és a megbízhatóságot is meg lehet nézni a fogyasztás mellett. Honda S2000 2.0 szívó: 240 ló, 9000-től redline.<3 Suzuki is csinált egy elmebeteg sorozatot a Swfitből, japán belpiacos, 1.3 szívó(!!) 185 lóerő. 92-94-ig gyártották.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #39740 üzenetére
coool de ha SI Coupé lenne, beleszeretnék...
-
westcoastog
veterán
válasz I'm Jocc #39746 üzenetére
legbrutkóbb suzuki az escudo pikes peak.
(#39750) WesTM
jellegtelen? gyak elélvezek mikor meghallom a hangjukat.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #39741 üzenetére
Kinek mi jön be! Kinek a pap, kinek a papné.
Zk: Az olaszok szívvel építenek autót. Imádom az alfákat is, mert azokat lehet szeretni. Persze elektronikailag nem atombunker egyik sem.
No-kia: Nem tudom, nekem a skyline, meg a supra motorja is elég jellegtelen. Bugógépek, persze mocskosul bírják a strapát. Tisztelet nekik.
Figyelembe kell venni, hogy nem feltétlen az egyenes vonalú autózás az élvezet. Az amerikaiak nem tudnak kanyarodni, egyenesbe meg háááát. Vagy nézzétek meg. Kaptafa chopperek. Most jelentettek be valami közvetlen befecskendezéses v4es motort, elég sok köbcenti, de még mindig nyomórúdnál járnak... GÁZ.
200le hátsókeréken, már mindenre elég. Van amikor még 70-75is, saját tapasztalatból. Első keréken meg lehet akármennyi...Sőt már az összkerék sem az igazi.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest