Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    Sziasztok,

    Van egy első kiadású Gigabyte 6850-em. 2010 november elején vettem. Ez az a széria volt, ami gyárilag hibás BIOS-al érkezett és alapból 50%-on pörgött a ventillátor a bekapcsolástól kezdve. Akkor a hivatalos oldalakon leirták, hogy igen tudnak róla ki is adták a friss bios-t felraktam és minden rendben is volt.

    Aztán elő jött még egy érdekes hiba, ami abból állt, hogy játék közben egyszercsak beakad a hang, elkezd hülye digitális hang zakatolni a monitor készenléti üzemmódra vált aztán nem történik semmi, megy a gép de csak újra inditással lehetett visszahozni.

    Na nekem is volt ilyen sok alkalommal, de csak egy játéknál, a többinél nem. Akkor azt javasolták, hogy a memória órajelét lejjebb kell venni 10%-al és jó lesz. Ezt meg is tettem utána nem volt vele gond max 1-2 havonta egyszer. Most elkezdtem a Skyrim-el játszani és itt megint előjön a hiba. Van, hogy egy 3-4 órás időszak alatt egyszer sem van, hogy 30 percenként kifagy az egész. Erre végül lett valami megoldás? Nem emlékeztek? Vagy mindenki legariztatta az ilyen kártyákat csak én voltam ilyen pancser? :(
    Hozzáteszem, hogy eddig nem játszottam olyan játékkal, ami annyira igénybe veszi a gépet, mint ez a játék. (csak WoW, LOL, Starcraft 2 direkt lehúzott grafikával)

    Legfrissebb driver van fent.
    Win764bit
    Gigabyte P35-DS3 alaplap
    4x1GB DDR2 ram
    Intel e8400

    Előre is köszi a segitséget/infót :R

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák