Új hozzászólás Aktív témák
-
chazz
csendes tag
Hali!
Haver megkert, hogy kerdezzem meg:
Akinek van 2900xt -je es vista64-el hasznalja a 7.9-es catalyst alatt van-e over drive menu?
Ugyanis nala hianyzik... THX -
mergal
aktív tag
Na háát a Settlers 6 na ez szépen szaggat! (jó lesz)!!
-
Gaboman
nagyúr
válasz X Factor #4743 üzenetére
742Mhz-en megy alapból a mag 3D-ben,tuningban hoztak ki belőle 865Mhz-et!
Annó az 1800XT 512-nél 625-volt az alap 715Mhz-es tuningnál már jókora külömbség volt sok esetben az alap órajelhez képest.
Ha itt is produkál akkora külömbséget teljesítményben mint annó az 1800-nál én tökéletessen meg leszek vele elégedve!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Amin totál meglepődtem az az Airborne 1600x1200 minden MAX-on,első pályán nagy tereken min 32Fps átlag 40-60között van akció közben.
Elötte 1024x768 és 1280x1024-ben sokkal lassabb volt ez hogy lehet?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
mergal
aktív tag
Utálom amikor ilyen béna vagyok!! Beírtam a 3dmark06.exe -nosysteminfo Így kell? Csak mert ezután jön a program társítása ablak.
-
Gaboman
nagyúr
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Belemész a Total Commanderbe ott megnyitod a 3DMark06 könyvtárat abban található a 3DMark06.exe indítófájl
Alúl a Total Commander kiírja hogy milyen könyvtárakba vagy belépve és utána van egy mező ahohá beírhat bármit oda írd ezt be: 3DMark06.exe -nosysteminfo
Ezután nyomjál egy Entert és már jó is indulnia kell!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
AtHoS
nagyúr
Mennyivel egyszerűbb akkor neked ez, ha már nem tudod a parancsikonon belül a programot paraméterezni.
read-only mode on the forum
-
mcmike
őstag
Kész...azt hiszem a mai nappal feladom a Sapphire 2900Pro ellenei csatát...
Egyszerűen nem tud sem felbontást sem frekvenciát váltani a monitoromon amit játék kezdeményezne...Monitor out of sync-re megy...
Ezeket a drivereket próbáltam: 7.9, 7.10RC4, 7.9 a telepítő CD-ről, 7.9 Hotfix. Az eredmény mindíg ugyanaz...
Ma kompletten újraraktam az egész Op. rendszert (Windows XP Professional ENG int. SP2) 7.9driver a CD-ről fel. Eredmény ugyanaz...
Alaplapi BIOS-t frissítettem, semmi...
Az eredmény hogy most már a Bioshock sem indul el, out of sync-es lesz, BF2142 is. Természetesen játékok is frissen telepítve.
Amit észrevettem: nem képes a monitorral lekezeltetni ha a desktop-tól eltérő felbontást és frekvenciát. A kettőnek egyeznie kell! Tegnap a Bioshock és Airborne csak azért indulhatott el mert 1280*1024 60Hz volt beállítva nekik, tök ugyanaz mint ami a desktop-nak. Ma már persze nem megy egyik sem, mert a konfig törlődött az op. rendszer reinstallkor. Már az intro videók sem jelennek meg! Így persze menüig sem jutok el...Ez még haggyán, 2D-ben!!! nem tudok váltani frissítési frekvenciát!!! Csak 60Hz ami megy, oszt ennyi...pedig a monitor tud 70-et is, mert X1900XT-vel így használtam.
DVI kábelt is cseréltem vadi újra, az sem lehet gond...feladom...asszem megy vissza gariba...
Valakinek ötlet még?
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
-
Def26
félisten
-
mcmike
őstag
Próbáltam ott is fix 60Hz-re állítani, az eredmény tök ugyanaz -> out of sync
Mintha nem is csináltam volna semmit...Ha 2D-ben állítom 60-ról 70-re, akkor is out of sync...mintha a monitor vezérlőjelet nem adná le rendesen...
Samsung Syncmaster 931BF-em van, az nem tud 85 Hz-et, csak max 75-öt de azt sem 1280*1024-ben. Már megelégednék egy 1024*768 60Hz-el is...
Fent van a drivere is a moncsinak, de default Plugplay driverrel is ugyanez a helyzet...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
Nekem semmi gond, mindent felismer, telepíteni is lehet. Friss op. rendszer, egy darab hibaüzenet sincs az event log-ban...de a régi op. rendszerben sem volt egyébként...
De nekem nem csak néha, hanem mindíg!!!
Dxdiag-ot néztem, ami full képernyős teszt lenne (kocka ide-oda megy)-> az már nem megy -> out of sync!!!
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
XaraX
addikt
Nemsokára tudok szolgálni infokkal a 2900 pro-ról.
Elöljáróban E6400, 8x420-on,3dmark 06 :9611 pont
Mindjárt összedobom CF-ben is,aztán megkátjuk,mit tud 2
JA,és vista alatt ment a teszt,xp nincs telepítve. -
AtHoS
nagyúr
Ha nincs telepítve a monitorhoz információs cucc, akkor ne csodálkozz az ilyeneken. Ez nem a kártya hibája. Powerstip-pel lehet gyártani saját információs cuccot a moncsihoz, ha ismertek a monitor működési paraméterei. Igaz kicsit számolgatni kell.
Szerintem:
CCC-ben a Display Options menüpontban a 3D refresh rate override-nál állítsd be, hogy Same as desktopEzután 2d-ben szépen lépkedj végig a játékokban később ésszerű határokon belül használni kívánt felbontásokon és állítsd be a frissítési frekit minden egyes felbontásban.
Esetleg egy RefresForce szerű progival szépen ki lehet venni a szükségtelen felbontásokat is. Mondjuk ezzel a progival fixálni is lehet a felbontásokhoz tartozó frissítési frekiket, ilyenkor nem szükséges az előbbi frissítési móka elvégzése.
Én a RefreshForce mutatványt javasolnám. Gyorsabb, egyszerűbb. Bár a TV kimenetet utána azért ellenőrizd.
-
Fantomas80
tag
Lehet a gyártók ezzel akarják ránk kényszeríteni hogy vegyünk TFT monitort.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fantomas80 #4783 üzenetére
Szerinted ez milyen moncsi? Samsung Syncmaster 931BF
-
-
Bagira01
veterán
Most akkor rossz döntés a hd2900pro
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
XaraX
addikt
3Dmark06
Proci egy E6300,7x470-en.
Hangja tényleg nem vészes,terhelés alatt kb annyi,mint az xt terhelés nélkül.
Elöször elfelejtettem rádugni az egyik tápcsatit, ,akkor aztán pörgött,mint a porszívó. -
AtHoS
nagyúr
Akkor Én másik moncsit is megnéznék, mert az lehet még a másik problémás tényező. Sajnos annyira új a kártya, hogy lehetnek még anomáliák ilyen alapvető dolgokkal driver szinten.
A tesztekben meg ahogy láttam CRT moncsikkal tesztelgették a nagy felbontások miatt. Ott lehet nem jön elő ez a gond ill. lehet ez sem minden TFT-nél jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest