Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4248 üzenetére
Beszélj Templomegerével itt megtalálod. Írj neki pű-t neki is amd-je van, megnézhetné neked, hogy mi a pék van. (vegye vissza a frekit 2,6-2,7 Ghz-re.
Esetleg itt valaki downgradelné a prociját olyan 2,4-2,5Ghz-re max akkor egy szinten hajtaná ki a kártyát, de inkább 2,3-2,4Ghz.
Nekem is kb ennyit nyom a Brisbanem 2,7Ghz-n cpu score-ba.
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz SzlobiG #4252 üzenetére
Szerintem meg van hozzá köze!
De ez az én véleményem,mivel jobb a proci jobban nyórsítja a kártyát is és nagyobb FPS produkál a teszt alatt,ami egyben több sm2 sm3 ponttal jár!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4253 üzenetére
A konfigod lécci töltsd ki és pár képet feltehetnél az everestből, hogy meglessük mi lehet a bibi. (GPU és a sebesség fülről cpu és mem)
SzlobiG: vedd vissza a procid órajelét alapra és nézz ott egy eredményt rájössz, hogy van köze. Segítsünk már szegény gyerökön, valaki vegye vissza a procit 2,4 Ghz-re és nézzen ott egy eredményt mán!
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
losi73
senior tag
nekem 2500 megy egy 6400core és 9700p vistán
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Gaboman
nagyúr
válasz szacsee #4257 üzenetére
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2695 MHz (11 x 245)
CPU órajel 1225.0 MHz (eredeti: 2200 MHz)
CPU FSB 245.0 MHz (eredeti: 200 MHz, overclock: 23%)
CPU szorzó 5.0xDIMM1: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3: Kingmax MPXD42F-D8KT4R 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szacsee
nagyúr
Az nem reális sztem, összehasonlítási alapnak, mert neked 2x2Mb cache-d van Gaboman-nak meg max 2x1 és a Dmark elég jól felpontozza a corókat.
-
Ragnar_
addikt
válasz Gaboman #4259 üzenetére
A procid nem dual , ha jól gondolom 3700+ . Dualon nekem 1280*1024 - ben nemigen megy 30FPS alá , teljesen játszható max beállításokon.
Jah most olvasom , hogy X2. Akkor nemtudom.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4262 üzenetére
Bazz 3 memót használsz csak?
Dualnak akkor lőttek, nézz egy sebességtestet igy és párosított memóval dualban, meg egy 3Dmarkot is.
A QnQ-t tiltsd le! (még jó hogy van egy kis Amd.s multam is )
A driverben minden csúszkát balra húzz el kivéve talán az AI mittoménmit.
AA-AF-mipmap, bükkmakk, minden látványjavítót!Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Gaboman
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4272 üzenetére
Bios, mert ahogy nézem visszavette a szorzót 5-re, tiltsd le nehogy bekeverjen!
Proci beállításnál van QnQ (Cool'n'Quiet) (tördment joshua7), disabledre állítsd.
Ja és az XP Vista mit ír ki többprocessoros Pc-t? Feladatkezelőben 2 magot látsz?
2 memó, vagy 3 memó van a gépben?
Everest képeket a GPU-ról és ha lehet ablakban fusson valami 3D-s alkalmazás, hogy a frekit megemelje a kártya.Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4275 üzenetére
2 memóval is teszteld, de elötte nézd meg everest memó sebességet (olv ír, késleltet) 3 modullal és 2 modullal is. Addig várok, no meg 2 modul 3D mark.
Dual channel 128-bitet látsz everestben, akkor jó slot-ban vannak a memók 2 modul esetén. (ezt is nézd meg).
Msn címed pű-ben, holnap este megoldjuk.Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
szacsee
nagyúr
válasz Ragnar_ #4279 üzenetére
Ezt asszem már kérdeztük.
Milyen tápod van Gaboman 2 külön ágra kötötted a csatikat?
Ja feladatkezelőt nézhetnél 3Dmark alatt és játék alatt (elötte megnyitod és utána megnézed, de jól húzd szét az ablakot.
Vistát használsz? 64 v 32?
XP-t rakj fel sztem, bár ott nincs dx 10, de amíg kiderül mi a bibi addig jó lenne.
Újraraktad a rendszert proci csere után? (valakinek volt ilyen gondja, hogy látta a 2 processt, de nem nagyon használta a 2 magot, pedig látta, hogy kezeli)Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Gaboman
nagyúr
Minden jól van rátéve!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szacsee
nagyúr
X16-on van már nézte, meg emeli az órajelet a kari, tehát jól dugta rá, bár nekem van még egy ötletem, de inkább nem is mondom.
2 modul-t nézted?
-
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4289 üzenetére
Ok, de először biosban minden autón, majd ha a VGA teljesítményével minden okés, akkor tuningolhatsz.
2 modult nézted? Fontos!!!!
Elvileg nincs sok külömbség, de bekavarhat hidd el!
Mármint a 2 és a 3 modul közti használat.
Próbáld meg a dualt.A jelenlegi konfigod írd le a konfigodhoz!!!
-
Gaboman
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz Gaboman #4296 üzenetére
Benne hagyod a 2 egyformát, és amikor az everest azt írja ki az alaplap- északi hídnál hogy dual channel 128 bit, akkor jó, de a lap a post-olásnál is jelzi.
Eccerübben: Vedd ki az 1 gigás modult!
A bennmaradt 2-t meg nézd meg jó slot-ban van-e (dual channel miatt).Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Gaboman
nagyúr
válasz szacsee #4297 üzenetére
Szerinted ez végett lenne hogy ennyivel gyengébb!
Hát az az igazság nem hiszem hogy ez végett lenne a nagy belassúlásom!
Érdekes amikor még a régi karim volt azzal is jobban mentek a gamek ugyanennyi memóval.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest