Aktív témák
-
jayjay
tag
A 4870-es kártyámhoz a konfigomban lévő gépben a legújabb driverekkel nem tudja az LCD TV-men(1366/768) élesen megjeleníteni a képet.Felbontásnak 1360-at ír.Jelenleg ez az elsődleges és egyetlen monitor.
Mit lehetne tenni?
Boldog Karácsonyt!HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
norbx
aktív tag
válasz jayjay #38651 üzenetére
na akkor en is beirom mar.kiraktam a 4870 et az lcd tvre de egy fekete keret van tehat nem teli a kep pedig megadtam neki az 1920x1080 as felbontast hamar full hd a tv akkor nyomjam neki.a 2600xt vel viszont mukodott ugyan ezen a tvn full keppbe xp alatt.
na erre mondjon vki vmit mert hulye vagyokja hdmi kabellel van ossze kotve tehat elvileg at kell hoyg vigye a magas felbontasu kepet.
a tv philips 42pfl9703d-10 ha valaki tud valami okosagot megkoszonnem mert jo lenne a fullhds filmeket nezni a tvn.[ Szerkesztve ]
-
norbx
aktív tag
válasz Tomate #38654 üzenetére
azon mar tul vagyok allitgattam mindent mindenhova de nem akar full kep lenni.a reginel omega driver volt fent ott csak siman kiterjesztettem az asztalt es annyi.
sajan vista ala nincs omega driver viszont 4 maghoz meg nem jo az xp tehat marad a vista x64 ja az meg a 4 gb ram miatt[ Szerkesztve ]
-
Gery8503
csendes tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt mindenkinek!Egy [MSI R4870-T2D1G] karit néztem ki magamnak. A neten böngészve láttam valahol az adatlapján, hogy PCI Express 2.0 a kártya csatlakozója. Asus p5kc lapom van amin szerintem nem 2,0ás. Akkor nem fog működni a kártya vagy csökkentet teljesítményen fog üzemelni?
A válasz előre is köszi!
-
Tomate
veterán
válasz Vasinger! #38659 üzenetére
A sárgára mindenképp kell! A lila még elvan valahogy nélküle, de idővel arra is rakjál. Én ilyenből csináltam hűtőt rájuk. Félbevágtam és pont jó volt mind 2-re. Szem te is keress ilyesmit p1-p2-es gépekbe és nagyon jól meg lehet oldani!
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
Sziasztok! Nekem is 4870-esem van és 1szerűen nem tom összehozni a tv-vel! Ti hogy kötöttétek össze? Mien kábellel,kábelekkel?
A hűtéssel kapcsolatban meg vettem rá 1 Scyte Musashit és 20 fokkal jobb lett minden érték! Csak a vrm ek melegedtek de nagyon! Viszont úgy csináltam hogy a gyári hűtőnek az allját azt a piros nagy fémlapot rajtahagytam így a vrm-ek kb ugyanannyik maradtak alapban de 80nál nem megy jobban fel úgy hogy alapjáraton megy a hűtő és semmi hangja így!! -
milszab
senior tag
válasz Savanya #38666 üzenetére
Hát a gpu-m alapban 48 fokos 24fokos szobahőmérséklet mellett!
A vrm-ek volt hogy 100fok fölött voltk mikor alt+tab-bal kiléptem és ránéztem a progira! Pegig rajta voltak rendesen a bordk, sőt még úgy is próbáltam hogy több nagyobbat raktam rá és úgyse volt jobb! Ez így most jólbejött nekem! Csak ugye az a baj ezzel a hűtéssel hogy nem nyomja ki a meleget és párrfokkal azé melegebb van a házban!
A réz talp nincsen alatta! De nem tom van e neki jelentősége! Gy szerintem jobban átviszi a hőt... -
milszab
senior tag
Hát mondjuk nekem nem is ien hűtő van rajta alapban! Ez mondjuk lehet hogy jobb! De most így megvagyok elégedve a hőfokokkal és persze a hangjával ami nulla! A tiéd hűtő mondjuk igen jólnézki!
Az a hdmi kábel nem tom micsoda! Volt oan csatlakozó a dobozában alapban? NEkem a tv-n Scart,rca, meg oan csati van amiben 4ien pöttyvan meg 1 kis vonal középen! -
skyny
tag
Udv Skacok.
Valaki tudna irni egy cikket aki vágja az ati radeon beállitását?
Nekem 4870 es 1gb os atim van es fogalmam sincs hogy kellene beállitani a catalyst progival.
Valaki tudna nekem segiteni ebbe???
Koszonom
és Boldog Karácsonyt mindenkinek -
kisslion
csendes tag
Üdv!
Sapphire HD 4870 512 MB beizzításakor a kieg. tápcsati mögötti 4 db LED-ből csak 3 villan föl az öndiagnosztika folyamán.
Ez normális, avagy esetleg valamiféle hibára is utalhat?
Köszönöm a választ és Boldog Karácsonyt! -
dangerzone
addikt
A fetek hőmérsékletét csak külön kütyüvel lehet mérni ugye? Szóval semmilyen szenzor nem méri őket alapból?
-
Peace
nagyúr
Ha úgy döntenék hogy veszek egy 4850-est, melyik gyártótól és melyik típust ajánlanátok nekem nyugodt szívvel? Természetesen hűtésre gondolok. Sokról hallottam hogy zajos vagy nem hűt megfelelően. Szóval elsősorban melyikre pályázzak? Külön hűtőt nem akarok venni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #38664 üzenetére
Ilyet vettem, ennek van ragacs az alján gyárilag, csak rányomod és kész.
(amúgy van réz is, de sztem nem ér meg, mert az 2k). Ugyan azt tudják itt. Ha egy grafikonon néznéd, a réz hőfok felfutása hamarabb bekövetkezik viszont hamarabb is hűl vissza de a csúcs hőfok ugyan annyi lenne kb. Ekkora méretnél szvsz tökmin1, hogy réz vagy alu.mod: Ha felraktad akkor kicsit nem árt forralni a vrm-eket, hogy rendesen hozzáragadjon a süni. Nálam az egyik elengedett, de kicsit forraltam a vrm-el (GPUCaps-el) akkor nyomtam rá újra és azóta tart pöpecül.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Gaboman
nagyúr
Valakit ha érdekel van egy eladó Acceleró TWIN TURBO új hűtőm eladó 1év garival,ára:4000Ft.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Bluegene
addikt
tudom nagyon off, de hátha volt valakinek ilyen régi karija[link]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
_Toka_
senior tag
válasz dangerzone #38676 üzenetére
Amennyire tudom a 4870 méri, a 4850 tuti, hogy nem.
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Vettem a kicsikére egy Twin Turbot és érdekelne h. kb 20 perc furmark után 59 volt a max h. ez megfelelő hőmérséklet e?
Idle 43 fok
előre is köszi a választ.
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
_Toka_
senior tag
válasz dangerzone #38692 üzenetére
-
zabcs80
tag
Üdv!
Szerintetek egy Gigabyte 4870 1GB-s jó vétel?
-
_Toka_
senior tag
válasz zabcs80 #38694 üzenetére
Önmagában mindenképpen...
Viszont a géped paraméterei jelen esetben nem feltétlenül indokolják ennek a karinak a beszerzését.
1GB-os karit 1680x1050, vagy afelett vennék.
A 4870 magában egy erősebb vasat is ki tudna aknázni... Ha pár hónapon belül cseréled a vasad többi részét is, megérheti. Ha nem tervezed, nem feltétlenül... -
Bikerider
aktív tag
Hi
BKV -t mindenkinek
Mi lenne jobb a 4850 512 Crossfire alla: I7 Core920 V Phenom II 940 V Q9550 -es.
Marmint melyik tekerne meg jobban a ket GPU -t.
Tudom hogy korai kerdesek de kivancsi vagyok.P5Q-E,E8400,4GB,4850 512 Crossfire X,FSP 700W EPSILON.
-
_Toka_
senior tag
válasz zabcs80 #38697 üzenetére
Ez esetben ne tétovázz!
(#38698) Bikerider: Hát, Te egy életművész vagy ... vagy mittomén /nem részletezném, de aki akarja, visszakeresheti azokat az időket is, amikor a sima 4850 egyszerű használata is komoly problémákat okozott ... azóta meg ... lassan a csillagos ég is a múlt lesz... /
Tudom hogy korai kerdesek de kivancsi vagyok.
Lassan akár már Te is mesélhetnél nekünk, merre hány méter!Bevallom, nekem fogalmam nincs, mi a Neked szóló helyes válasz!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs