Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Winner_hun #5506 üzenetére

    Most én ugyan nem vagyok biztos a dologban, de úgy tudom, Márton111 jól tájékozott, és követheted a tanácsait. Mikor megvettem a gépet, tojtam én elolvasni a manual-t, kinek van arra ideje jelszóval. Rajta is vesztettem. Majd egy év múlva olvastam csak el, h nem csesztem-e el vmit. Hát de. A gyártó instrukciói másképp szóltak, mint ahogyan én tudtam. Egyebek között a félórás töltésről azt írta, h fél óra alatt nincs teljesen feltöltve, csak eléggé. Hagyjuk a töltőn azután is, miután az feltöltöttséget jelez. Az új akkukkal már így jártam el. Majd egy éve mennek, eddig még jók. Mitöbb, erősebbek is és tovább is bírják szuflával, pedig ezek is ugyanazok a gyári akksik, mint néhai elődeik.
    Éjszakára nem merem töltőn felejteni, mert ha leégne a műhelyem, azt jobban fájlalnám, mint ha a tökeimet veszejteném el, de általában így is több, mint fél napon át hagyom még a töltőn.
    (A kurva picsának kell akkor feltöltöttséget jelezni, ha nincs feltöltve, azt csak a marketingfőosztályvezető tudhassa...)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák