Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Madmax81 #4153 üzenetére

    Ha nem ismerlek régebbről, erre azt mondtam volna, hogy mocskos metebó reklámember vagy!

    Jó volt olvasni a végét!
    Legalább Téged nem szédítettek ki a pénztárcádból! (Mondjuk ez meg a másik véglet, mert tényleg szakszerűtlen kezelésből adódott a baj.)

    Tudod, mi az én motabó gérvágóm legutóbbi története? Újfent eltört a védőburok. Szépen kifizettették velem. Az árán már komplett gérvágót adnak a partikerbe - igaz, agojamát, de nem hiszem, h ennél pontatlanabbul vágna. Mert ezzel derékszöget vágnom még sohasem sikerült a legnagyobb odafigyelés ellenére sem. Már eleve nem is lehet a támasztósínt oda kalibrálni, h ahol kattan, ott közel merőleges legyen, hanem úgy másfél-két foknyinál kell jól leszorítani a szögbefordítót. de nehéz, mert a golyó könnyen visszahúzza a gyári helyére.
    Mindegy is. Visszaküldték kijavítva, és úgy beállítva, h a buroktól nem bukik le teljesen a tárcsa, és nem tudja rendesen átvágni a fát, csak ha erősen megfeszítem. Magyarul néhány vágás után újra eltörik majd. Szervíz után nekem kellett szerelgetnem, h használni tudjam legalább a pálcák hosszravágására.

    Hát ezt már azért nem is írtam, amikor történt, mert unalmas lehet már a szar metebóimról olvasnotok mindig ugyanazt a fórumon.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák