Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz thyeby #18574 üzenetére

    Felmerült bennem hogy amit linkeltem, vajon te is azt látod-e? Aztán wrox megnyugtatott, hogy igen, csak nem tudom hol nézted félre.:)....na hogy érthető legyen ua. linkeltem amit thomgrade.
    A pumpás szilikon kinyomós fajtát is sztem félre értetted mert az egy ajánlat volt a leszorításra,Neked, viszont az sztem hosszú távon megint csak tenyér, ujj és minden gyilkolós megoldás.
    A legjobb ez a piros tenyérrel lenyomós ez arra való amire neked kell és lehet állítani a magasságát is attól függően milyen vastag anyagot akarsz leszorítani.
    A pattogós megoldásra pedig a nagyok egy ilyet alkalmaznak....most keresek de nem találok semmi értelmes képet, de talán sikerül elmagyarázni.
    Szóval egy ilyet, de nem ezt képzelj el a túl oldalra kb. oda ahol ezen a gépen van de sztem ezen a gépen az nem az, de kb. így néz , szóval az a ferde 45fokban feléd élló fekete izé.
    Ez azért jó mert bármilyen vastag deszkának a túlsó felét leszorítja úgy hogy bedugod alá az anyagot.
    Ez mellé szokták a nagyok alkalmazni még azt a leszorítót ami ezen a képen látszik, de te ezt fogod kiváltani egy olcsóbb 2-3000,--os darabbal. Amúgy lapszabászon nem használtunk soha leszorítót ilyen szélezésre, csak bedugtuk a 45fokba visszafele álló izé alá a deszkát az innenső felét meg kézzel leszorítottuk és már lett is tolva. Ha csinálsz egy normális ilyen szélezőasztalt vagy minek nevezzem sztem neked sem kell leszorítani leszorítóval csak kézzel.

    Körfűrésznek meg kb. egy ilyenre gondoltam ennek sztem már megoldott az elszívás de ha nem akkor megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák