Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz thyeby #17339 üzenetére

    Mi itt a cégnél Festool merülökörfürészt használunk. Bütorlapot vágunk vele helyszinen, elég sokat. Azert jo, mert csak bejelöljük a lapon két helyen a méretet, rátesszük a sint, aztán lehet tolni a gépet. Nagyon gyors igy. Fél kézzel lehet tolni a masinát.
    Igazábol a sin ebben a nagy dolog. Mert nem kell szoritozgatni, csak rátenni a lapra, a sinnek van egy tapados felülete.

    Más téma. Megjött a céghez a Felder 500as kombi gyalu. 45 mm vastag bükköt kellett szélességtoldanom, de itt csak pillanatszoritok vannak, az meg hát...
    De mivel nagyon pontos a gyalugép, elég volt a pillanatszorito is. Igaz, jo minöségüek a szoritok.
    Másik gép, egy Festool polirozogép jött a héten. Ezt én választottam ki, itteni, félig maszek melohoz, de persze ez is a cég gépe. Még egy Festool porszivora lenne jo rábeszélni a fönököt, mert ami van az egy kacadék, valami áruházi hulladék. Ezt is en raktam össze, mert félre volt dobva, azt mondták nem jo. Én nem nyugodtam bele persze, mert nem szerettem fuldokolni a porban.
    Csinálunk egy magasfényü konyhát, ilyet itt még senki nem csinált, én hoztam egy mintadarabot, amit 2 eve csináltam. Remélem össze tudunk hozzá szedni mindent, ami kell. A fönök semmihez nem ért, igy vagy belemegy vakon a dolgok vásárlásába, vagy improvizálnunk kell. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák