- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz dgyuri0123 #59650 üzenetére
X96 8e, 16 GB microSD 2.5e
-
junkpod
veterán
válasz dgyuri0123 #59652 üzenetére
Miért lenne ostoba bárki is aki 44eFt-t fizet 10,5eFt helyett? Csak több pénze van.
Box's don't touch!
-
Chris Kiki
senior tag
válasz dgyuri0123 #59652 üzenetére
Kellett a fullhd 3d, mert ellentétben a nagy többséggel, én szeretem. A Kodit viszont kevésbé. Én mappaszerű elrendezésben rendszerezem a filmjeimet, katt azt megy. Ezért.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Chris Kiki #59656 üzenetére
Ezt miért nekem címezted?
Különben én is szeretem a 3D-t.
"csak a zene van"
-
Osynho
addikt
válasz Chris Kiki #59656 üzenetére
Mappaszerű elrendezésben is használhatod a Kodit.
-
junkpod
veterán
-
Chris Kiki
senior tag
válasz dgyuri0123 #59657 üzenetére
Azért vettem X9S-t mert ez a funkció nekem fontos volt, máskülönben én is egy olcsóbb LE-s boxot vettem volna.
Osynho, junkpod:
Nekem macera ez az egész Kodi, semmilyen pluszt nem a Zidoo playeréhez képest. Bemegyek a kedvencek mappába, katt a filmre azt jóság, minden más felesleges.Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
junkpod
veterán
válasz Chris Kiki #59660 üzenetére
Ha neked így tetszik, az is jól van. Nem foglak győzködni.
Ami plusz a Kodi playernel meg fájl talozo módban is, hogy tudsz online feliratot tölteni, megjegyzi hol tartottál, felirat kezelése kiváló (szín betűtípus méret pozíció idoeltolas...), fix és relatív időpontra ugrás, informatív osd, bőséges kepmeretet és geometria állítások...Box's don't touch!
-
meander
tag
had kérdezzek rá még egyszer... tudtok ajánlani valami plung&play megoldást full HD fontos, de 3D filmem nincs és nem is lesz és valószínűleg kibírom 4K nélkül is, bár az legalább elképzelhető hogy egyszer lesz köszi
-
Sickboy25
addikt
válasz djnice #59651 üzenetére
Szia
Én is azt hiszem ezt választom... Ez az ugye?: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471548.html?wid=21
Nekem a 4 K a fontos és az hogy külső vinyót is tudjak rákötni illetve azt le is kapcsolja kikapcsolás után...
@hopp most olvasom, hogy ez csak 500 GB-ig kezeli a külső HDD-t?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
-
varázsgömb
aktív tag
Bakker. Igaz, hogy drága a DHL, de baromi profik! Ma reggel 5:10 perckor még Németországban, Lipcsében volt a csomag, de 10 perce már kézbesítették nekem a XI.kerbe...
Ja, Zidoo X10 van a csomagban.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
Márton
nagyúr
válasz varázsgömb #59677 üzenetére
fényposta!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Nyertem egy monitor tv-t, és szeretném az itthoni hálózathoz kapcsolni wifin, mivel hálózati csatlakozás nincs hozzá! 1 usb bemenete van, gondolom egy androidos okosító pont elég lenne. A feladata 720p-s anyagok fogadása a nasról wifin(ac,n) keresztül, esetleg YT. Új, használt, kínából minden megoldás érdekel. Árban nem nagyon szeretnék 10-15k-nál többet adni, ahogy visszaolvastam nem lehetetlen küldetés.
Előrei köszönöm a segítséget. -
mettek
addikt
Az kemény. Értékelném ha a mélyládám is ilyen gyorsan érkezne meg ausztriából.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Joshi
titán
válasz sugarforce #59682 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz sugarforce #59684 üzenetére
Azt hittem Vero 4K néven vetted meg
-
-
Beni2360
félisten
Nekem hétfőn adták fel Olaszból és ma délben hozta a futár. Pont nem voltam otthon, így holnapra marad az átvétel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djnice
veterán
válasz I'am Dony #59687 üzenetére
Úgy, hogy nem kell az androidra alapuló specifikációkat figyelembe venni. Az összes HD hang megy LibreELEC alatt.
Ami az ac wifit és az RF távot illeti, ha rebrandre kérsz ezres nagyságrendben boxokat, ezeket ki lehet cseréltetni pár dollár plusz költségért. A beépített antenna miatt amúgy nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Elérkezettnek láttam az időt , hogy vegyek egy media lejátszót , annyi fajta fele van mar itt is linkelve ez meg az, ezért inkább leírom mire lenne szükségem. 4K Hdr Mkv-k es iso-k lejátszása , full hd lejátszása mkv es iso , a 3D nem kell , de hd hangok igen! Mind ezek lejátszása nasrol ,,eddig a tv lejatszojat használtam , de a híd a kwacha folyón nincs Mkv -ban a virág boltban ezért egyszerűbb lenne lejatszo illetve nem tudom az nagy keres lenne , hogy magyarul tudjon, illetve boritokat is kereshetne a neten! Koszi az ajánlásokat! Ja nem baj ha nem kerül sokba! Koszi
bandi
-
dh66e
veterán
Azért nem kell mindent elhinni.
-
djnice
veterán
válasz sugarforce #59692 üzenetére
Hát igen Ráadásul ő is kszaq kernel patch-eit használja (mondjuk engedéllyel), a LibreELEC fórumán volt már róla szó. Az OSMC-nek annyi az előnye, hogy debian alapú, tehát futhat rajta akár egy böngésző vagy más linuxos program is. Elvileg rátehető más 2/16-os S905X-re is, majd kipróbálom ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz djnice #59693 üzenetére
Maga a rendszer szimpatikus amúgy és egy fokkal jobb így, mint pl amit az eminent leművel...
A debian alap külön tetszik, bár a lejátszó az maradjon csak lejátszó, de ez csak az én értékrendem.
Próbáltam életet lehellni bele a minixen, de 2 próbálkozás, meg dtb cserélgetés után sem indult, ráhagytam. Majd ha megjön az x96, akkor úgyis nálam lesz a gép pár napig, majd rápróbálok.[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
Hát, mivel hétfőn adták fel Olaszországban, 14 órakor Triestben, többször átrakodták, szortírozták, és így is lezongorázták az egészet 23 óra alatt, így én elhiszem...
Azon kívül - mint Te is biztos tudod- már nem papírral dolgoznak, hanem azzal a hordozható kütyüvel, - rajta netkapcsolattal -, vonalkód alapján, azon is kell aláírni. Mindent percre pontosan követnek. (Egyébként szerintem képtelenség is lenne annyi csomagot pontosan követni, leszervezni, időben kézbesíteni....l) Ahogy a párom a kapuban átvette a csomagot, 1 percen belül jött az email, hogy kézbesítve, és név szerint, hogy ki vette át.
Nem is értem mire föl ez a szkepticizmus..[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest