- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz dgyuri0123 #59392 üzenetére
Sok igazság van abban, amit írsz: ez a topik nem az, amire a címe alapján következtetni lehetne. Ennek viszont okai is vannak: akik olvassák ezt a topikot, azoknak nem kevés affinitása és tapasztalata van az LE-t futtató boxokkal, sokuknak van tapasztalata a régi, "asztali" média lejátszókkal, illetve egy részüknek az újabbakkal is, ezért ténylegesen össze tudják hasonlítani őket. Nekik más a realitásuk a "mókolással" kapcsolatban, mint Neked, nekik tényleg 5 perc lehet, ami valóban nem hosszú idő. Abban is igazuk van - bár a kérdésed nem ez volt - , hogy akár negyed áron kapsz LE-t futtató boxot egy mai kompromisszum mentes "out of the box"-hoz képest. Ráadásul az is igaz, hogy ma nagyon kevés kompromisszum mentes "out of the box" lejátszó van a piacon, de már ezeket is felsorolták. Sőt, megemlítették az új Dune-ket is, amelyek között lesznek kompromisszum mentes modellek is. Igazából ezt a topikot át kellene már nevenzni "média lejátszó" topiknak, hiszen a tartalma szerint valóban az, az "asztali média lejátszó" név pedig egyszerűen idejét múlt lett.
Én vettem egy Dune HD Base 4K-t (ez messze nem kompromisszum-mentes), amint megjelenik, fogok venni egy új Dune-t is, minden bizonnyal a Pro-t, illetve fel fogok telepíteni egy LE-t valamelyik boxomra, hogy valóban össze tudjam hasonlítani ezeket.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
djnice
veterán
válasz dgyuri0123 #59400 üzenetére
Kaptál segítséget, szerintem túl sokat is (színtér, overscan, LE telepítés, személyes segítség, stb). Az hogy nem érted ezeket, az nem a mi hibánk. És igen, a Med fórum agresszív, tele tájékozatlan emberekkel akik csak azért sz@roznak valamit mert kínai, ha meg valaki az ellenkezőjét mondja, hívják a moderátort.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz djnice #59402 üzenetére
A hozzáállás mellett immáron a stílus is kiköszönt.
Soha annyi segítséget senki nem kapott még nem csak itt, de másik topikban sem, amit ti nyújtottatok neki, az elmúlt 2-3 hétben gyakorlatilag az egész topik csak róla szólt (minden sz@r), most meg még neki áll fentebb, hogy mindenki szembe jön az autópályán.
Azért ez kemény.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
L.L.
senior tag
Amíg "etetitek" nem fogja abbahagyni, ő ezt élvezi.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz dgyuri0123 #59398 üzenetére
Tényleg ne haragudj, de ha user error akkor azt fogjuk mondani. És te is beismerted, hogy az volt (lásd overscan)
Box's don't touch!
-
hunaqua
addikt
válasz dgyuri0123 #59400 üzenetére
Még egyszer írom,hogy én nem szeretnélek bántani,csak egy régi vicc jut eszembe róla ,a nyuszika és a fűnyíró esete.
Egy picit próbálj Te is nyitottabb lenni ebben a kérdésben.Egyre kevésbé fogsz "kész megoldásokat" venni,mert pont afelé megy az egész,hogy mindenki saját szája íze szerint tudja ezeket a gépeket "formálni".Egyébként az általad említett Amlogic fórumban olyan szintem próbál mindenki segíteni a másiknak,hogy az adott kérdés "szintjén" legyen a válasz.[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
Senki nem beszélt rá, legalábbis szó szerint nem, ha megkérdezi valaki, hogy melyik lenne a legjobb választás illetve milyen ez vagy az akkor leírjuk, de ha zokon veszi akkor így járt. Nagyon sok lejátszóm volt, én sem vagyok híve a nagy mókolásnak, mert szeretem ha működik, de egy LE telepítése nem több egy rendszer frissítésénél vagy egy patch indításánál pl. Dune esetében és már megoldották az OTA frissítést is LE esetében, ráadásul nem úgy működik ahogy pl. a Himediánál, fogpiszkálós+nyomógombos módszer, mert az OTA gondot okozhat, majd minden beállítást előről kezdeni,. legalábbis a forgalmazók ezt a módszer ajánlják frissítésre, no comment…
A régi, asztali médialejátszók kora lejárt, minden gyártó kiadja béta állapotban az eszközeit, senki sem kivétel és szépen folyamatosan jönnek a javítások, aki nem sieti el a dolgokat az később valóban jobb eszközt tud venni, feltéve, hogy már a frissített rendszert kapja.
Az, hogy most Amlogic folyik minden topikban csak egy oka lehet, a többi, régi SoC gyártó lemaradt, a Dune is Amlogic lesz, ennyi, ezen nincs mit vitatkozni és nem lesz jobb egy Minixnél cserébe még annál is drágább.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sugarforce
addikt
válasz gyeniko #59401 üzenetére
Itt a stílussal van a gond, ráadásul már sokan leírtuk neki, hogy mi a gond, de úgy látom nem hiszi el, hogy másnál ez megy rendesen és, hogy a hiba nála van. Persze ilyenkor jön az a gondolat, hogy hittérítőként akarjuk rábeszélni a szarra, ha már mi is szopunk vele, akkor ő is... Bár az igaz, hogy szerintem itt mindenki szarik arra, hogy a másik min néz filmet, sorozatot.
Tegnap délután félig még alkoholos mámorban úszva egyik barátommal beüzemeltünk egy rpi3at, rajta le-vel. Ott volt készen a hdd tele sorozatokkal és filmekkel, ait rádugtunk a pi-re, kártyára kiírással és minden beállítás finomhangolással (cec, tmdb, szkennelések, főképernyő tesztreszabása, feliratos addonok) volt 15 perc túlzás nélkül és azóta is arra vigyorog, hogy milyen király. Jó mondjuk igaz, hogy nem világverő oleden nézi, de kadenciahelyesen, akadásmentesen teszi a dolgát. JA?! elmondom a slusszpoént A kép lelógott a kijelzőről 1-1 centit kb. ja?! persze overscant kikapcsolva egyből megjavult és ennek semmi köze az amlogichoz, vagy a minixhez, eminenthez, bár igaz ez NEM OLED TV VOLT![ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz gyeniko #59401 üzenetére
Azt elismerem hogy nem vagyok otthon a LE és az amlogic világában, de amilyen a hozzáállás itt, nem is fogom megtanulni, csak ha magam járok utána mindennek. Dehát ezért lenne egy topik, hogy segítsen a "tudatlannak" vagy nem?
Ha a hifi topikban megkérdezed, milyen erősítőt vegyél, nem azt fogod kapni válaszként, hogy építs magadnak egyet, mert az a legolcsóbb és a legjobb. De hangfal vásárlás estén sem az iménti lesz a válasz.
Itt meg idiótának nézik az embert, mert nem szeret/tud/képes/alkalmatlan foglalkozni kütyüzéssel. Sajnálom hogy a világ errefelé tendál és ennyi...
De kiragadnék egy példát, ha nem haragszol...itt az overscan esete, amit most is a pofámba kapok, holott annak pl. semmi köze ahhoz, hogy rossz kadenciával játszik a Kodi vagy sem, ami példának okáért épp NEM is nálam üzemel, hanem egy fórumtársnál aki ilyen módon használta a minixet. Ez egyetlen példa de sorolhatnám...
És ha ennyire láma lennék, hogyan tudtam volna win10 alatt tökéletesre beállítani a Kodit úgy, hogy Plex helyett ez fut szerverként is. Nem nagy dolog tudom, de minixnél valahogy nem akar összejönni. Biztos én vagyok a fasz, de hogy ezt folyamatosan az orrom alá dörgölik, azt nem szívlelem.
Ráadásul megint csak egyet kérdeztem, de ismét Qurva nagy hibát követtem el. Nem szidtam senkit, nem vádoltam senkit, nem szapultam senkit, csak megkérdeztem a 29.97-et ... és megint egy vödör sz@rt kaptam a nyakamba... Ez valóban dicséretes...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
TCr
veterán
válasz dgyuri0123 #59409 üzenetére
Többen felajánlották már azt is, hogy elmennek hozzád személyesen, segítenek / megmutatják / megcsinálják, hogy mit hogyan!
Fejezd már be a hisztit, mert most már tényleg durván fordítva ülsz a lovon![ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
hunaqua
addikt
"Ha a hifi topikban megkérdezed, milyen erősítőt vegyél, nem azt fogod kapni válaszként, hogy építs magadnak egyet, mert az a legolcsóbb és a legjobb."
,,,ne haragudj,de most össze hasonlítottad a matek példát a lekváros palacsintával
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz hunaqua #59411 üzenetére
Én a segítség részére gondoltam...
Van több olyan fórumtárs, akikkel évek óta levelezek és az ötszázadik kérdésük után sem kapok agybajt... de nyilván nem vagyunk egyformák.. És én (itt) igen messze vagyok még a 20-tól is, mert kizárólag csak védekezem a támadások ellen. Az meg nem minősül kérdésnek, nemde? Nincs semmi baj azzal, ha valaki nem szeret/akar "tanítani", de akkor legalább maradjon csendben és ne cinkeljen...lehet, egyszer az életben neki kellene majd segítség...
"csak a zene van"
-
djnice
veterán
Te teljesen kész vagy. Mindenre szakmailag alátámasztott választ kaptál, de te csak fújtad a magadét és vitatkoztál. Szerinted a DVD-ket 25 Hz-n, a váltott soros 29.97 Bluray koncerteket meg 30 Hz-n kell lejátszani? Hát nem. Fogalmad sincs a videotechnikáról, mindent rosszul állítasz be, nem fogadod el a segítséget és még neked áll feljebb?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz djnice #59413 üzenetére
Mi volt a szakmai válaszod? "User error"... Ne magyarázd már meg, hogy ez segítség...ez csak cinkelés semmi más.
És "O"-ra 29.97-et ír a Kodi nálam. Ezek szerint ez a rossz kadencia egy 29.97-es anyagnál? Akkor lehet, én valóban egy barom vagyok...mikor mindezek ellenére folyékony és tükörsima a mozgás..."csak a zene van"
-
djnice
veterán
válasz dgyuri0123 #59414 üzenetére
Ha megnézed válaszoltam rendesen, úgy látszik nem olvasod végig a hozzászólásokat. Az "user error"-t már később írtam összefoglalásként. Légyszi ne ferdítsd el amiket írok. Ugyanez igaz a korábbi kérdéseidre.
A Kodi teljesen jól írja a 29.97-et, mert az a forrásanyag képkocka sebessége, ennek a "folyékony" lejátszásához 59.94 Hz-en kell hajtani a kijelzőt. -
sugarforce
addikt
Úgy bírom, hogy teljesen kiforgatod a másik mondanivalóját.
De kiragadnék egy példát, ha nem haragszol...itt az overscan esete, amit most is a pofámba kapok, holott annak pl. semmi köze ahhoz, hogy rossz kadenciával játszik a Kodi vagy sem, ami példának okáért épp NEM is nálam üzemel, hanem egy fórumtársnál aki ilyen módon használta a minixet. Ez egyetlen példa de sorolhatnám...
Ki és hol mondott ilyet, hogy a kettő összefügg? Senki.Ha bárki visszaolvas, akkor láthatja, hogy mennyit ötletelt és adott tanácsot itt mindenki, aki próbált segíteni neked. Most beállítod magad áldozati báránynak, akinek senki nem segít, pedig nem ez a helyzet, csak Te nem hagyod, hogy segítsünk neked. Ráadásul vannak itt olyanok, akik azt is felajánlották, hogy elmennek és segítenek Neked, Te ezt komolytalan felajánlásnak vetted, erre már nem lehet mit mondani, akkor ne is haragudj, de így jártál.
Ez a sokadik eset, hogy "jajj kipróbáltam 1 órát meg 2 órát, de szar, már vissza is vittem", csak most épp valakinél ott voltál kipróbálni, de megint akkor írsz már, amikor nálad sincs, esélytelen, hogy egyáltalán rendesen be legyen állítva és úgy lásd. Szerintem össze is lehetne szedni itt, hogy hányan és hányszor felajánlották neked a segítségüket, hogy legyen nálad a cucc és segítenek beállítani részletesen, ha bármi gondod van. A részedről ez megint egy komolytalan hozzáállás, semmi több, le se szarod, hogy ki és mit javasol Neked, mit ír, Te ragaszkodsz a saját igazadhoz és mindenki más hülye, aztán persze nekiállsz itt hőzöngeni, hogy a tököd tele van a topikkal és milyen nyomorék itt mindenki és különben sem hajlandó neked senki segíteni. Ez valami vicc, ugye? Mert itt a 40-ik kommentedre is még a mérhetetlen kioktató, lenéző stílusod után is mindig kaptál választ.
TcR jól leírta egy nagyon találó autópályás hasonlattal.
Őszintén kérdezem, hogy ilyen stílus után, amit itt bevállalsz már hetek óta, mégis mit vársz, hogy nem fogod a pofádba kapni a jobbnál jobb tudatlanságból fakadó kijelentéseidet, amik alapján még majdnem hogy meghazudtolsz itt embereket? És utána hetekkel később derül ki, hogy ja, amúgy a válaszolónak igaza volt.
Ráadásul a kérdéseidre választ is kaptál elég hamar, ha nem jó kadenciában ment az anyag, az valami durván szar elállítás miatt lehetett, persze tudom hogy nem nálad volt és úgyse hiszed el, de ez alapbeállításon működik kadenciahelyesen. -
gg72
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
Kedves fórumtársak az OFFolást légyszi fejezzétek be és térjetek vissza a fórum témájához.
Köszönöm!Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
vvili
csendes tag
A Gyuri nálam volt a Minixet megnézni/kipróbálni. A fő gondja a külső hdd-k kezelése volt. Ezt lepróbáltuk,
és semmi gond nem volt a rendszer gyorsaságával.
Ezután kezdtük nézni az általa hozott koncerteknél a frekiváltást, ami látszólag nem volt az igazi. Mikor a Gyuri hazament, elkezdtem próbálkozni, ekkor jöttem rá hogy mkv-nál semmi gond nincs a saját videóimnál. Ezután kipróbáltam a hálóba levő Beelink Mini-n amin még 7.0 LE van 16.1-es Kodival, és láss csodát (ugyanazokkal a beállításokkal) minden frekiváltás a helyére került.Ezt jeleztem felé telefonon, de itt már az volt a válasza, hogy nem akar mokolni, meg már elege van az egészből.
Gyuri! A mokolást megcsináltam helyetted, neked már csak használni kellett volna az eszközt.
Ennél több segítséget már nem tudtam adniBocsánat az esetleges offért, de ezt -mint aktív résztvevő- le kellett írnom hátha segítség lesz másnak.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Milyen LE verziót használtál a Minixen? Minixre elérhető bármelyik, az is ami a Beelinken van, lehet meg kellett volna mutatnod.
Nagyon elsieti a dolgokat, sebaj, más nagyon boldog lesz vele.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Gsx-rr #59423 üzenetére
Semmi, olyan LE volt fent amiben hibás volt 2 fps, ez javítva volt előtte is és utána is.
-
dgyuri0123
nagyúr
Tudod az, hogy egy eszközhöz csak bizonyos verziójú LE vagy Kodi jó, az nekem eléggé "rizikósnak" tűnik.
Mikor leszedted a legújabb LE-et azzal sem volt jó a frekiváltás mert megpróbáltuk.. aztán írtad, hogy egy korábbi verzióval meg jó lett. Itt a fórumon pedig azt hallom, hogy frissíteni kell a legújabbra... de az ugye nálad nem volt jó. Szóval, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, így nem mertem belevágni. Én lettem volna a legboldogabb ha minden klappol.Szóval, innen is köszönöm a türelmedet és reményeim szerint már el is adtad a boxot egy fórumtársnak. Ő "bevállalósabb" nálam.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #59426 üzenetére
Itt a fórumon pedig azt hallom, hogy frissíteni kell a legújabbra... de az ugye nálad nem volt jó.
Igen, jó, csak el kell olvasni az LE fórumán, hogy mikor és miért kell dtb-t cserélni, ha az nem történik meg akkor bizony gondok adóhatnak illetve az újakkal már nem lesz ilyen gond mivel automatikusan frissíti.
Még 1X leírom,. nincs gond semmilyen frekiváltással, értsd meg, türelmetlen vagyés ezt nem csak ebben a topikban tapasztaltam.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vvili
csendes tag
válasz blakey #59422 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor 8.2.8.1.5 volt rajta. De még akkor felraktam a legfrissebb verziót is, ami a 8.2.8.2.2.2.
Majd frissítem a Beelink-en is, eddig nem volt rá szükség ( az Asszonynak megfelelt az a verzió is )
Ezután raktam fel próbaképpen a 16.1-es kodit a Minix-re.
-
MrDerekas
addikt
válasz blakey #59427 üzenetére
Nálad a pont. Én pedig köszönöm mindőtök munkáját, fáradozását TV box váltás előtt állok és az elmúlt heti hozzászólásaitok alapján, meg merem kockáztatni, hogy képben vagyok A társ topikokkal együtt nem lesz gondom a leendő box beállításával és esetleges szoftverezésével. Mindenképp 3 giga ddr4 rammal szerelt S912 soc-al szerelt példány lesz. Nem vagyok egy filmfaló és kérdezném, hogy ez esetben is érdemes LE-t tenni rá?
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
blakey
titán
LE7, LE8 és LE9 valamint azon belül rengeteg verzió van, nem kell és nem kötelező frissíteni, azt kell használni amelyik bevállt, LE7-ből a legutólsó nagyon jó és stabil, valamint abból is van valamilyen hibrid, keverék változat ami szintén nagyon jó. LE8.2 nagyjából 1 hónapja került abba a fázisba, hogy érdemes legyen frissíteni. LE 8.1.5-ről mindenképp kell dtb-t is frissíteni.
(#59429) MrDerekas
Attól függ milyen S912, sajnos azok még nem nagyon támogatottak, sokat dolgoznak rajta, már használható és eléggé stabil de vannak még gondok, ettől függetlenül jobb, mint Android alatt.[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz blakey #59430 üzenetére
Akkor telepítem. Legrosszabb esetben kiveszem a memkarit és droid. (Amit egyébként sem szeretek) Bár lehet addigra lesz stabil verzió is.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
lemmy9
őstag
Már nálam az ominózus Minix
Egyelőre recska, minden faxa.
Viszont segítsetek. Plazma miatt jó lenne ha állítani lehetne a felirat nagyságát, színét stb. Lehet?Szerintem!
-
blakey
titán
válasz lemmy9 #59432 üzenetére
Lehet mindent állítani a Kodiban. Beállítások menüpont alatt fogod találni, de szerintem az ilyen kérdéseket már nem itt kéne feltenni hanem a Kodi topikban vagy az Amlogic topikban.
-
Beni2360
félisten
válasz djnice #59435 üzenetére
Én jó 2 éve Meden gondolkodtam aztán K1 plus lett belőle.
És attól kapott utána 3 cuccom infarktust.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
blakey
titán
A 29,97-et 59,94-en fogja lejátszani ráadásul a TV 60 Hz-et fog kiírni. Én is megnézném de kéne a "minta", mert anélkül semmit nem ér, lehet, hogy másikat találok, stb.
-
Joshi
titán
válasz Mauzes #59442 üzenetére
Neked valami normális Androidos lejátszó lenne jó. Kérdezz rá a Himedia topikban, hogy ezek a funkciók mennyire használhatóak.
-
vvili
csendes tag
válasz blakey #59440 üzenetére
A zenei blu-ray kiadványok nagy része ilyen anyag. Én többek között a Scorpions MTV Unplugged BD 50 anyagot próbáltam. 59,94 ír ki, de pl. svenkelésnél semmi hibát nem látni. Megvan ugyanez a koncert mkv formátumban, és ott 29,97 ír, és persze így is játsza le.
Egyébként a Kodiban merre található ez a képernyőhöz igazítás menüpont? Végignéztem többször is, de nem találtam.Meg tudod nézni, hogy pontosan mit keressek?
-
blakey
titán
válasz Mauzes #59442 üzenetére
Apple TV 4K, minden működik de csak hálózati lejátszásra alkalmas.
-
blakey
titán
Az egyik m2ts a másik mkv és mindkettőt 59,94 fps-en játsza le mindkét esetben jó a megjelenítés.
-
Mauzes
addikt
válasz blakey #59445 üzenetére
Az elég lenne (hálózati), de olvasgattam erről a framerate problémáról, hogy 24p-t nem támogat az Apple tv, csak 50 vagy 60 hz, holott majd minden tartalom 24p, és emiatt "szaggat" a kép (judder). De pontosan még nem látom át ezt.
Erről van valakinek tapasztalata a gyakorlatban, Apple Tv-vel?
-
blakey
titán
válasz Mauzes #59448 üzenetére
Apple TV 4K, nem sima, minden fps-t támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest