Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyilkos répa

    tag

    sziasztok szakértők! :)

    van egy novatron IAMM NTD38HD lejátszóm, jó régen vettem (talán 2009-ben?). sokáig ügyes volt, szerettem, de egy ideje már elég sok fájl kiakasztja vagy nincs hang (főleg az mkv konténeresek, HDt tulajdonképpen le se játszik, firmware-t frissítettem, de már régóta nem jön ki új).

    szóval megelégeltem a helyzetet és úgy döntöttem, hogy vennem kell egy újat. olyat szeretnék, ami halk, nem, vagy csak nagyon ritkán ütközöm ilyen problémába (mármint hogy nem, vagy rosszul játszik; +jó képminőségű is), és amiben van valamennyi smart-tv funkció (legalább youtube...).

    klassz lenne, ha hálózaton keresztül kulturált sebességgel lenne elérhető/tölthető (az iamm ebben katasztrofális volt), az meg egyenesen csodás, ha torrentezni is tudna.

    tudtok ilyet ajánlani esetleg, jó ár-érték aránnyal? (érdekelnének azért a drágább modellek is, de az majdnem biztos, hogy 80 fölé nem nagyon szívesen mennék).

    bocsánat - nem olvastam végig a topikot (a tesztek alapján nem tudtam dönteni); ha valahol vannak csoporttesztek, arra egy linket szívesen fogadnék.

    köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák