- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernath
tag
Ismét itt vagyok!
Online játék alatt nagyon magas a pingem most--amiota feltettem a tomatot---240,eddig pedig volt 40-50,sana ilyen ping mellett lehetetlen játszani Mit kell állitani? Valaki elárulja?
További szép estét!Bernath
-
Kelvin
őstag
-
Bernath
tag
Később beugrott
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500GP/Enemy_Territory_-_Quake_Wars.htm
alapján beállitottam a port forwarding-ot s lám 60-as a pingemBernath
-
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Wl-500W-m van koppel féle fw-rel. Egy eszköznek adtam benne fix ip-t, ennek az eszköznek hogy tudok egy bizonyos portot továbbküldeni. Úgy, hogy port forwarding, nincs benne...?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ecaddict
senior tag
A koppelben nincs NAT Setting - Virtual Server menüpont?
Ott kellene beállítani.A Local IP ill. a Local Port a géped IP címe/portja.
### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
ecaddict
senior tag
válasz ambipur #13859 üzenetére
Mivel az adatokat nem menti el, igazából csak arra jó, hogy meg lehet nézni, hogy egy progi mennyire viszi fel a proci terhelését ill. mennyi forgalmat tud generálni.
A frissítés állítható 1 másodperc - 1 perc között.
Ilyen szempontból nagyon jól kiegésziti a fewgets-ben lévő forgalmi statisztikát, ami pont az ennél nagyobb időközökre mutatja a statisztikát (és az mivel mentve van egy naptól egy évig visszanézhető).
### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
-
Laca 012
őstag
válasz khorvat #13861 üzenetére
Szerintem IE-t használsz és ahhoz szükség lehet valami bővítményre, hogy svg fájlokat meg tudjon jeleníteni..
Próbáld meg első lépésként Firefox-ban szerintem..Szerk:
Mellesleg lehet valahol ennél is lehet valami conf-ban állítani, hogy milyen formátumot használjon. Nálam a vnstat.conf -ba is át van állítva png kimeneti formátumra a grafikon..[ Szerkesztve ]
-
Laca 012
őstag
válasz khorvat #13861 üzenetére
http://www.savarese.com/software/svgplugin/
Itt le tudod tölteni a bővítményt, aztán telepíted és ha minden ok, akkor ennek a weblapnak az alján egy négyzetrácsos ábrát kell látnod.
Remélem segít![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tsigu77
csendes tag
Hellótok!
Ismét egy "gödörbe" jutottam.
Valamiért a torrent letölti a fájlokat, de csak 99%-ig. Ott meg elidőzik rendesen. Olvastam már erről az oldalon, de nem találtam meg megoldást, csak, hogy "sikerült", de a leírása elmaradt. Olvastam, hogy sok hibás adatot tölt le és ezért időzhet el, de nem találom, meg ezt hol kellene ezt megnézni.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm a segítséget! -
Laca 012
őstag
válasz khorvat #13864 üzenetére
Hát erre a jogosultsági problémára nem tudok így hirtelen mit mondani.
Az tény, hogy nálam pl a vsftpd mappáját megnyitva böngészőkben (ftp://192.168.1.1)
szintén az van, hogy az IE8 azt írja, hogy:
"Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot"
Ezzel szemben a firefox bekéri a felhasználót-jelszót, aztán simán megjeleníti a mappákat és böngészhetők-letölthetők a fájlok.
Próbálgattam állítgatni kicsit az IE-t, de nem tudtam elérni, hogy megjelenjenek a mappák..Szóval mégis csak azt javaslom első lépésként, hogy telepítsd fel ha ideiglenesen is a Firefox-ot és ha azzal műkszik, legalább tudod, hogy a routernél vagy a böngészőben van-e a hiba.. Aztán ha mindenképp ragaszkodsz az IE.-hez, akkor maximum még eljátszol a biztonsági-tartalmi...stb beállításokkal, ha az a nyűgös része..
[ Szerkesztve ]
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy eltünik az internetkapcsolatom Elvileg minden müxik,lámpák égnek minden diag jó,de nincs net,router áramtalanitás ujraindulás és ismét minden ok!Valami ötlet?Esetleg itt a log,hátha az segít valakinek,amennyit én meg tudok állapítani belőle hogy nem kapcsolódik,de ez nem az én asztalom,bizonyára Ti többet kihámoztok belőle:/ottam újra/
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq-dhcp[137]: DHCP, IP range 192.168.1.100 -- 192.168.1.149, lease time 1d
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq[137]: reading /etc/resolv.dnsmasq
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq[137]: using nameserver 213.46.246.54#53
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq[137]: using nameserver 213.46.246.53#53
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq[137]: read /etc/hosts - 2 addresses
Jan 1 01:00:15 router daemon.info dnsmasq[137]: read /etc/hosts.dnsmasq - 1 addresses
Jan 1 01:00:15 router user.info kernel: kjournald starting. Commit interval 1 seconds
Jan 1 01:00:15 router user.info kernel: EXT3 FS 2.4-0.9.19, 19 August 2002 on sd(8,3), internal journal
Jan 1 01:00:15 router user.info kernel: EXT3-fs: recovery complete.
Jan 1 01:00:15 router user.info kernel: EXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode.
Jan 1 01:00:15 router user.info hotplug[101]: USB ext3 fs at /dev/discs/disc0/part3 mounted on /mmc
Jan 1 01:00:18 router daemon.notice miniupnpd[207]: HTTP listening on port 1024
Jan 1 01:00:18 router daemon.notice miniupnpd[207]: Listening for NAT-PMP traffic on port 5351
May 31 09:22:35 router daemon.err nmbd[131]: process_lanman_packet: On subnet 192.168.1.1 ignoring browse packet command code 16898 from Bernath-PC<01> IP 192.168.1.107 to WORKGROUP<00>
May 31 09:22:37 router daemon.info dnsmasq-dhcp[137]: DHCPREQUEST(br0) 192.168.1.107 00:1a:4d:5b:5e:d3
May 31 09:22:37 router daemon.info dnsmasq-dhcp[137]: DHCPACK(br0) 192.168.1.107 00:1a:4d:5b:5e:d3 Bernath-PC
May 31 09:22:38 router daemon.err nmbd[131]: Samba server ROUTER is now a domain master browser for workgroup WORKGROUP on subnet 192.168.1.1
May 31 09:22:41 router daemon.info dnsmasq-dhcp[137]: DHCPINFORM(br0) 192.168.1.107 00:1a:4d:5b:5e:d3
May 31 09:22:41 router daemon.info dnsmasq-dhcp[137]: DHCPACK(br0) 192.168.1.107 00:1a:4d:5b:5e:d3 Bernath-PC
May 31 09:22:52 router daemon.err nmbd[131]: Samba name server ROUTER is now a local master browser for workgroup WORKGROUP on subnet 192.168.1.1
May 31 09:23:15 router cron.err crond[113]: time disparity of 21254843 minutes detectedBernath
-
fgst
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a router mintha nem akarna bebootolni. Világít a wan és a 4 lan ledje folyamatosan percek múltán is. A hozzákötött gép meg azt mondja nincs bedugva a kábel.
A hiba úgy jött elő, hogy a kollégiumi rendszergazda levette a csomagméretet, hogy ne tudjuk használni a routereket. Ekkor mi is csökkentettük. Még kb egy hétig ment így is, de amikor egy harmadik gép is csatlakozott rá akkor megint elkezdte a routert ledobálni a helyi hálózat, és ez folyamatos rebootokkal járt a router részéről. Egy idő után már csak az 5 led világított és azóta ebben az állapotban van és nem sikerül kimozdítani.
Van ötlete valakinek, hogy hogyan lehetne újra életre kelteni?Hw/sw: Asus WL500gP v1; dd-wrt.v24_usb_generic.bin
Válaszokat köszönöm előre is!
üdv. fgst
-
Egon
nagyúr
Nagy esélye van annak, hogy a tiéd is táphibás.
Keress rá a topicban a megoldásra (vagy tápcsere: kb. 5K-ba fáj, vagy ha van forrasztani tudó ismerős, 1K alatt megvan)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
Hi!
Nem reklámként, de az elektroexpressz.hu-n most nagyon jó áron vannak adapterek:
5V 2A - 1262,5 Ft
5V 3A - 1512,5 Ft
5V 4A - 2275 Ft
5V 5A - 2525 Ft
5V 7A - 3655 FtMondjuk az első lehet, hogy kevés, mert gyengébb, mint a gyári. (A gyári 2.5A-es.)
[ Szerkesztve ]
Alex
-
r3pl4y
aktív tag
Hali!
Most regeltem a godaddy-n .info domain...
Nem tudja valaki, hogy mit kell ehhez beállítani a routeren, hogy frissítse automatikusan az IPmet mint a dyndns-nél... semmit nem találok itt ezen a .info domain-en ami segíthet... lehet, hogy itt nem is lehet ilyet?Tud valaki valamit erről?
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
Bernath
tag
Nem tud senki segíteni?
Minden ok,a hálozat rendben "csak" net nincs A routert nem érem el s a logban az utolsó bejegyzésaz utolsónál rebootoltam)Jan 1 01:00:15 router user.info hotplug[102]: USB ext3 fs at /dev/discs/disc0/part3 mounted on /mmc
Jan 1 01:00:18 router daemon.notice miniupnpd[206]: HTTP listening on port 1024
Jan 1 01:00:18 router daemon.notice miniupnpd[206]: Listening for NAT-PMP traffic on port 5351
May 31 22:46:42 router daemon.err nmbd[131]: process_lanman_packet: On subnet 192.168.1.1 ignoring browse packet command code 16898 from Bernath-PC<01> IP 192.168.1.107 to WORKGROUP<00>Bernath
-
MODERÁTOR
-
Bernath
tag
Bocsi ha nem voltam érthető.
Szóval:gép bekapcs minden rendben,hálózat ok,network magic üzenete kapcsolódott az internetre. De nem tudok megnyitni egy oldalt sem,hibát a rendszer nem érzékel,a hálózatban mutat mindent rendesen még az ip és mac címeket is! Próbáltam kihúzni a lan kábelt egyből dobta,hogy a kábel kihúzva.Ilyenkór még a routert sem érem el.
Ezekután router tápkábel kihúz,vissza s minden müxik a logot akkor olvastam illetve linkeltem be.[ Szerkesztve ]
Bernath
-
Bernath
tag
Ilyenkor még a routert sem érem el.
Természetesen nem kihuzott kábelnél Hanem az első csatlakozásnál amikor még netem sincsBernath
-
Bernath
tag
S ha még elárulnád a extplorer telepitésének s beállitásának menetét,nagyon hálás lennék
Bernath
-
MODERÁTOR
-
Bernath
tag
Köszi!!! A másik problémámra ötleted? Próbáljam újratelepíteni a tomatot?
Bernath
-
MODERÁTOR
válasz Bernath #13881 üzenetére
Sajnos nincs, de nem hinném, hogy a Tomato "újratelepítése" megoldana bármit is. Ha hibás a flash-elés, akkor nem is boot-ol a router, ha viszont működik, akkor hiába flasheled be újra, akkor is ugyanezt kapod.
1. Ilyenkor a routeren sincs net, vagy csak a számítógépen? Tehát pl. SSH-n belépve tudod pingelni a www.google.hu címet?
2. Vagy esetleg böngészőben így sem nyílik meg a google? http://74.125.87.103/
3. Mit ír a Tomato Status oldala? Szerinte van élő WAN kapcsolat? (első oldalon van-e külső IP címed, átjáró, dns)?
[ Szerkesztve ]
-
Bernath
tag
Ezt a következő elhalálozásnál megnézem,de azt hiszem már próbáltam ssh-val s az sem ment.Azt a kérdést pedig nem értem,hogy a routeren nincs net... A hálozatban 3 gép van semelyiken nincs net a routeren rendesen világitanak a ledek mint mikor nincs forgalom,meg-meg rebben néha a wanlámpa
[ Szerkesztve ]
Bernath
-
MODERÁTOR
-
Bernath
tag
Jó reggelt!
Nos reggelre ismét meghalt a net.Próbáltam behatárolni s egy hibát sikerült lokalizálni: DNS-kiszolgáló nem válaszol.
S hogy még érdekesebb legyen: egy gépen sincs net se lan se wifi,de a telefonom lévő wifivel simán neteztem.Sajnos a telloról nem érem el a router menüjét így nem tudtam megnézni azon semmit pedig az lett volna az igazi.
Ezekután valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Bernath
-
odzsyka
csendes tag
Megcsináltam az 500gp-n az ftp elérést, de csak 100 k körüli sebességgel tudokrróla tölteni, más gépekkel ftp-n keresztül. A sávszélességem 1Mega, nagyobb sebességgel keud de aztán 110k-ra leszabályoz. Hol lehet azt állítani, hogy ne legyen korlátozás?
Az orvos azt mondta rám hogy elmebeteg, én meg azt értettem, hogy elmehetek!
-
Rick4
félisten
Próbálta már valaki az egyik usb-t skype telefonnal használni, vagy valami voip telefont rákötni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ma délután egyszer csak váratlanul megszakadt az internetem (T-Home, ADSL). Nem jöttem zavarba, beléptem a routerbe, és újra akartam csatlakozni. Nem sikerült. Gondoltam sebaj, majd egy reboot után minden oké lesz. Továbbra sem tudott csatlakozni.
Felhívtam a a 1412-n a T-Home ügyfélszolgálatot, és kértem a vonal kivizsgálását. Az ügyfélszolgálatos azt tanácsolta, hogy próbáljam meg a csatlakozást router nélkül. Ekkor jót nevettem magamban, hogy na persze... Kivizsgálták a vonalat, és tényleg szakadozik a net. Oké. Akkor gondotlam várok egy kicsit.
Aztán nem hagyott nyugodni a gondolat, és mondom, akkor tényleg kipróbálom, hogy a routert kihagyva a számítógépet a modemmel összekötve csatlakozom. Meglepő módon elsőre tudtam csatlakozni. Akkor gyorsan vissza a kábel a routerbe, hogy akkor csatlakozzon, de a router továbbra sem tudott csatlakozni.
Ekkor a log-hoz folyamodtam, és megnéztem mi történik:
Jan 1 01:01:04 wan: disconnected manually
Jan 1 01:01:04 pppd[97]: Terminating on signal 15
Jan 1 01:01:04 pppd[97]: Exit.
Jan 1 01:01:05 dnsmasq[67]: read /etc/hosts - 2 addresses
Jan 1 01:01:09 wan: connected manually
Jan 1 01:01:13 kernel: vlan1: Setting MAC address to 00 18 f3 ef 9b cd.
Jan 1 01:01:13 kernel: VLAN (vlan1): Underlying device (eth0) has same MAC, not checking promiscious mode.
Jan 1 01:01:14 dhcp client: deconfig: lease is lost
Jan 1 01:01:29 pppd[151]: Plugin rp-pppoe.so loaded.
Jan 1 01:01:29 pppd[151]: RP-PPPoE plugin version 3.10 compiled against pppd 2.4.5
Jan 1 01:01:29 pppd[152]: pppd 2.4.5 started by root, uid 0
Jan 1 01:01:29 pppd[152]: Using interface ppp0
Jan 1 01:01:29 pppd[152]: local IP address 10.64.64.64
Jan 1 01:01:29 pppd[152]: remote IP address 10.112.112.112A status-ban nem látszik, hogy kapna IP címet, illetve lost IP-t ír ki. Szóval nem éri el a netet.
Kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet, illetve, hogy a jelenlegi történéseket hogyan lehetne kivédeni a routeren? Eddig sosem volt ez, és most teljesen váratlanul történt.
Asus WL-500gP V1 routerem van, a legújabb Oleg firmware-rel. Talán pont tegnap este frissítettem. De azóta volt reboot, meg minden, szóval érthetetlen ez a jelenlegi szituáció.
Ha esetleg van valami ötletetek, hasznos tippetek, akkor kérlek osszátok meg velem.
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv,
D -
MODERÁTOR
-
CS_D
senior tag
Egy kis update:
Ha totálisan letörlöm a routert, restore-olom, friss firmware-t tolok fel, akkor beállítva az ADSL kapcsolathoz szükséges dolgokat, akkor működik a net.
Viszont, ha visszatolok régebbi beállításokat (2009. 09. 11.), amiket már legalább 6-szor használtam, és eddig mindig rendben volt, most meg a fent említett hibát dobja.
Igazából nagyon nem értem, hogy mi okozza a hibát.
-
MODERÁTOR
Néha nagyon hülye dolgokkal lehet szívni ám... Nemrégiben nálam is volt hasonló jelenség Tomato alatt. Egy este leültem, és csináltam ezt-azt a routeren, már pontosan nem emlékszem, hogy miket, de nem is olyan fontos. A lényeg, hogy utána azt vettem észre, hogy szakad a net (szintén ADSL). Szitu ugyanez, beállításokat visszatöltve nem ment a net, de ha RESET-eltem, és beállítottam manuálisan a kapcsolatot, akkor nem volt semmi gond. Majd 1 óra szívás után rájöttem, hogy a JFFS-be visszamásolt fstab jogait rosszul állítottam be. Nem tudom már mi volt, de nem 755, az biztos. Ettől függetlenül a mount rendben volt, de a net szakadozott. Meg ne kérdezd, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, de akkor este visszagondolva, hogy mibe nyúltam bele, megpróbáltam egyenként mindent visszacsinálni az eredeti állapotra, és így kibukott a hiba. Azt tudom, hogy akkor ezt reprodukálni is tudtam, tehát bizonyosan ott volt a gond.
Tudom, hogy Te OLEG-et használsz, csak gondoltam leírom, hogy ilyen "hülyeségek" is jöhetnek Mivel manuálisan beállítva neked is jó minden, így gyanítom, nálad is hasonló kaliberű a hiba.
-
CS_D
senior tag
válasz Intruder2k5 #13892 üzenetére
Nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozhatta a problémát, de gyanítom, hogy valami az r1612-es Oleggel lehet.
Kénytelen voltam a routert teljesen újrakonfigurálni, de igazából csak pár dolgot kellett beállítani. Minden más maradt: a post-firewall, post-boot egy az egyben visszakerült, így minden működik továbbra is. Csak a webes felületen kellett manuálisan beállítani a dolgokat.
Szerintem minden ugyanúgy lett beállítva, és pont ezért nem értem, hogy miért nem voltak jók a korábbi mentéseim.
Na mindegy. Legalább nem a router adta meg magát. És aránylag kevés munkaóra alatt sikerült helyreállítani.
-
r3pl4y
aktív tag
válasz odzsyka #13886 üzenetére
Ha másik gépekkel azaz hálón kívüli gépekkel próbálsz róla letölteni akkor ez a kérdés ugye vicc? Főleg, hogy írod, hogy 1 megás a neted (gondolom felfele) vagy ez nem bit? hanem byte? azért azt írd le ilyenkor... mert ha 1Mbites neted van felfele akkor az 128kbps feltöltés ugye de annyival nem igen fog menni mert nyilván van veszteség, meg ellenőrzés a letöltés közben amik megeszik a többi sávot.
-
r3pl4y
aktív tag
válasz Bernath #13885 üzenetére
Na ez így most zavaros... DNS kiszolgáló nem válaszol, akkor magyarán a routeren sincs net, és ha telefonnal csatlakozol a routerre akkor sem lehet net ha valóban ez a baj... szóval szerintem nem teljesen itt lesz a hiba... egy gépen sincs semmit ezt, hogy érted? mit jelez a hálózatjelző ikon a monitor jobb sarkán? csatlakozva van normálisan? vagy már a gépekről maga a wifi se tud csatlakozni?
Csak azért kérdezek ennyit, mert amiket írsz abból hibát nem lehet megállapítani, mert az egyik tény kizárja a másikat... remélem érted mire gondolok... a DNS kiszolgálót azt az ISP-d adja ha automatikus a kapcsolat akkor automatikusan kéri le ezek az adatokat, ha meg nem akkor neked kell beállítani ez esetben nem írtad félre a számokat?
De mint mondtam ha telefonon tudsz netezni akkor nem a DNS kiszolgálóval lesz a baj, mivel ez esetben lennie kell netnek a routeren is...
Routeren milyenek a hálózati beállítások? DHCP szerver be van kapcsolva? Ha igen akkor a gépeken minden automatikus IP-vel csatlakozik? Nincsenek a gépeken plusz dolgok beállítva esetleg?
Én ezeket nézném meg mielőbb... gépeken a hálókártya beállításait ill. routeren a lan beállításokat..."Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
Bernath
tag
válasz r3pl4y #13895 üzenetére
Nos én is ezért vagyok meglőve!Amit leírtam elméletileg lehetetlen. Minden hálózatjelző,minden kapcsolat ok,csak net nincs ill a routert nem tudom elérni,se wifin se lanon.A telefonon wifivvel viszont gyönyörüen netezek. Reboot után minden megy tökéletesen.
Viszont lehet,hogy megtaláltam a megoldást,most dolgozom rajta.Feltettem az új tomatot+lehúztam az usb tegnap este s reggel még minden tökéletesen müxik.Most megpróbálom egy másik usb+ide átalakitóval s majd meglátjuk.Bernath
-
r3pl4y
aktív tag
válasz Bernath #13896 üzenetére
Hát ha valami változik az max a firm frissítés miatt lehet... de tuti nem az USB-s rész miatt... annak elvileg semmi köze a nethez ilyen viszonylatban ...
Igazából én itt azért gondoltam a hálózati beállításokra, mert ha engedélyezve van a DHCP szerver a routeren, akkor automatikusan oszt ki minden beállítást a router, de ha neked a hálókarin be van állítva manuálisan valami IP akkor nem lesz jó a dolog mert akkor ha esetleg a DNS nincs beállítva akkor nem lesz neted... de ettől még a routert el kéne érned.. tehát akkor nem ez a baj... így szerintem a firm lehet a gond... valami ott lehet eltolva... :S, és lehet, hogy most azért jó mert már frissítettél firm-et... majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
Bernath
tag
válasz r3pl4y #13897 üzenetére
Mindenesetre felraktam már mindent,megy a letöltés s meglátjuk.
Én az usb-re csak azért gondoltam,mert egy sima átalakitót dugtam rá,a mostani pedig egy külső vezérlős ide-usb átalakitó.S esetleg,ha amikor a vinyóhoz nyúlt nem fagyott-e meg, vagy nem tudta megcsinálni a parancssort s megállt valami félállásba a post során?Mindenesetre itt van két kép,az elsőben a régi a másodikban az új hálozati térkép,s a másodikban már jelöli külön a külső vinyót mint hálózati eszközt.Bernath
-
Rick4
félisten
Nálam se tudom, mi lehet, Reggel bekapcsolom a gépet, nincs net.... Restartolom a routert, van. Most délben megint gépeznék, nincs net. Restartolom a routert, azonnal van. Holott közben pl a skype be van jelentkezve, látom a többieket... Lehet, hogy nálam is vacakol a táp? 1.5 hónapos a cucc, nincs semmi az usb-re dugva, és koppel moddolt oleg fw van fent.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest