- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
akisbandi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13254 üzenetére
Visszatértem az UDP-s kapcsolatok szelektálásához.
Megtaláltam a tgz fájlban a hiányzó modult. A modprobe ipt_length lefut és be is töltődik, viszont a ipt_nth.o fájlt hova kell tennem, hogy azt is be tudjam tölteni a fent leírt módon? Azt írja, hogy nem találja a module.dep-ben, de én a modules.dep-et sem találom. -
MODERÁTOR
-
akisbandi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13503 üzenetére
Időközben megtaláltam. A root$/lib/... mélyén van és annak ellenére, hogy a tomatoban read/write az egész partíció, mégis írásvédett és nem tudom bele másolni az ipt_nth.o fájlt.
Vajon hogyan tudok írásvédettséget parancssorban vagy valahogyan máshogy megszüntetni?
(megjegyzem mérgemben lehúztam a vinyót, és most nem érhető el semmi a lemezről. valamit dolgozik - reményeim szerint lemezellenőrzés után helyreáll a rend, ha nem kezdem előlről)
-
MODERÁTOR
-
akisbandi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13505 üzenetére
Igaz, már nem tudtam szerkeszteni. A mappának kellene rw jogot adni.
Az opt/lib alatt nem is keresi, valahogy a chmod dal próbálkozom +rw jogot adni, /lib/modules/2.4.37.9/kernel/net/ipv4/netfilter mappának. Az ipt_length 'gyárilag' benne van és azt be is tölti.
Az mc-val próbáltam, de azt írja a netfilter mappára, hogy read only file system (30). Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
akisbandi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13507 üzenetére
Lassan már azt is elfelejtem, hogy mit is akartam vele. Ezek szerint nincs esélyem bemásolni az ipt_nth t, hogy be tudjam tölteni a modulok közül?
Szép este volt ez is, csak nem jutottam semmire. De kösz a segítséget. -
ecaddict
senior tag
válasz akisbandi #13506 üzenetére
Nem tudom Tomatonál hogy van, de gyanítom nagyon hasonlóan az Oleghez. Ott meg a netfilter modulok az
/opt/lib/modules/2.4.37.9/kernel/net/ipv4/netfilter/
könyvtárban vannak (legalábbis nálam).### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
Laca 012
őstag
Srácok! vsftpd problémám lenne.
Adott 10db különböző user akik közös tárhelyet érnek el (pl.: /opt/share/mappa).
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a 10db user csak írni-olvasni-mappát létrehozni tudjon, de törölni semmit sem? (törölni csak pl. a rootként, vagy csak samba-n keresztül lehessen..stb)
Mappa jogosultság kérdése-e ez, vagy user tulajdonság? Esetleg a vsftpd.conf-ban kell valamit beállítani? -
ecaddict
senior tag
válasz Laca 012 #13510 üzenetére
Sticky bit (gondolom a tulajdonos azért törölhet...)?
chmod 1777 /opt/share/mappa
chmod +t /opt/share/mappa
vagy Olegen fewgets Ctr+A (jogosultságok)### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
vargalex
félisten
-
akisbandi
aktív tag
válasz ecaddict #13509 üzenetére
Ugyanez a mappa nekem simán a /lib alatt van. Igaz van egy /opt/lib is, de abban nincs benne a modules és a többi. Nem tudom, ez tomato specifikus e, mindenesetre az ipt_lenght.o az benne van a /lib/...-ben és azt a modprobe-bal be tudom tölteni. Gondoltam beleteszem a másikat is csak az a lib nem írható.
-
Laca 012
őstag
válasz ecaddict #13511 üzenetére
Hát sajnos úgy néz ki kezdek elhasalni..
Eddig az ftp-nek jó volt a karakterkódolása, most már az ékezetek helyett fekete rombuszban kérdőjel.. A régebben letölthető file (addel #3551-es hsz-ából) már nem elérhető, de nem is értem eddig hogyan lehetett jó, mert a vsftpd.conf-ban sem voltak bent a karakterkódolásért felelős sorok..
Aztán ha egy user létrehoz egy mappát, abban a másik már nem tud mappát létrehozni. Ez sem jó így. Törölni viszont még mindig simán lehet azt a file-t vagy mappát amit az épp aktuális usernév alatt létrehoztam.Ugye a jó felállás az lenne, ha az összes user tudna létrehozni fájlokat és mappákat, egymás által létrehozott mappákon belül is, viszont törölni senki ne tudjon semmit, még amit ő hozott létre azt sem, (-ha ez megoldható). (majd én samba-n keresztül törlök ha szükséges, de jobb ha véletlenségből senki nem tud törölni)
Próbáltam a local_umask-al is variálni, az eredeti felállásban 022-re volt állítva, megpróbáltam 077-re, de csak azt értem el, hogy a főmappát látom, de ha bármelyik almappát meg akarom nyitni jelszót kér, viszont el nem fogadja egyiket sem.
Szóval totál bekavarodott az egész...Ami pl megint csak fura, hogy a vsftpd.conf fájl-ban a logolásra vonatkozó sor nem egyezik az asus.ebond-os leírásban szereplővel:
xferlog_file=/opt/var/log/vsftpd.log vs. vsftpd_log_file=/opt/var/log/vsftpd.log
ebből melyik a jó? Mert logolni sem ártana.Anno eléggé beleástam magam ebbe a dologba, de akkor nem is volt szükség ilyen opciókra, meg már több mint 1 éve volt lassan lehet 2 tehát nem emlékszek mit miért csináltam..
Ja! És sajnos a fewgets sincs fent, és bár most próbáltam, de az /mnt mappát nem sikerült szintén írhatóra varázsolnom, hogy másolni tudjak bele... pedig nyilván könnyebb lenne webes felületről..[ Szerkesztve ]
-
akisbandi
aktív tag
Anno létezett egy IP/MAC Bandwidth limiter es Tomato fw mod release. [link]
Szimpatikusnak tűnik, valaki hallott-látott róla valamit?
-
MODERÁTOR
válasz akisbandi #13515 üzenetére
Talán a Victek mod lesz az?
-
MODERÁTOR
Találtam egy ilyet is Tomato-hoz... Remek összeállításnak látszik, így első ránézésre.
-
ambipur
tag
Halihóóó emberek!
Ismét egy linux scripthez szeretnék segítséget kérni. Meg szeretném számolni, hogy a ps parancs kimenetében hány olyan sor van, amiben szerepel a transmission. Parancssorból kiadva a
ps | grep -c transmission
parancsot ez tökéletesen működik. A scriptben ezt egy változóba szeretném elmenteni. Így oldottam meg:
TRANSMISSION=`/bin/ps | /bin/grep -c transmission`
echo $TRANSMISSION
A probléma az, hogy a fenti két módon nem ugyanazt a számot kapom! A tapasztalat szerint előbbi módon kisebb számot kapok, mint az utóbbi módon. Mit rontok el a változónak való átadáskor, és miért? Előre is köszönöm!
-
vargalex
félisten
válasz ambipur #13518 üzenetére
Hi!
Valószínűleg nem csinálsz semmit rosszul, csak a scriptből való futtatáskor a te processedet is vissza fogja adni, mert éppen a /bin/ps | /bin/grep -c transmission parancsot hajtja végre, tehát szerepel benne a transmission.
Valahogy így jó értéket kellene visszaadnia:TRANSMISSION=`ps | grep -v "grep -c transmission" | grep -c transmission`
echo $TRANSMISSIONAzaz a ps kimenete közül kiveszed azt, ami tartalmazza a grep -c transmission-t (ami a te processed), majd ezek után megszámolod hány db tartalmazza a transmission-t.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Laca 012
őstag
Még mindig vsftpd... Ez alapján próbáltam, minden le is futott hiba nélkül, de csatlakozni nem tudok. A xinetd fut a processek között, de nem látom, hogy kéréskor indítaná a vsftpd-t. Valami tippje valakinek?
-
Laca 012
őstag
válasz Laca 012 #13520 üzenetére
Közben próbáltam a webes felületet bekapcsolni, hozzáadni user-t, azzal sem megy.. (már kikapcsoltam)
ipkg remove vsftpd & ipkg install vsftpd után sem indul.
Kézi indítás: /opt/sbin/vsftpd start
500 OOPS: cannot read config file: start
Hogy tudnám legalább a hibás ékezetest visszaállítani??Próbaképpen az atomos szerveren nyomtam egy apt-get vsftpd-t, azon kapásból tökéletes a karakterkódolása..
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Üdv!
Karmic Koala(ubuntu) alatt szépen fel tudtam mountolni a routerre dugott vinyót,nfs-sel.A héten frissítettem a router firmwaret(oleg),meg a karmicot is lucid-re,erre eltűnt az nfs csatolásom.Samba-val működik,de nfs-sel nem.Pedig fstab-ban benne van az nfs mountra vonatkozó sor. Próbáltam terminálból mountolni,de ott meg azt írja,hogy:
tutu@tutu-desktop:~$ sudo mount 192.168.1.1:/opt/etc/samba/Share /home/tutu/nfs
[sudo] password for tutu:
mount.nfs: an incorrect mount option was specified
tutu@tutu-desktop:~$
Routerre már vissza tettem az előző fw-t(1.9.2.7-d-r1222),de így sem oké.
Valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz Peter Kiss #13525 üzenetére
Hónapok óta így működött.
Pontosabban,ez van az fstabban;
192.168.1.1:/opt/etc/samba/Share /home/tutu/nfs nfs rwA routeren az /etc/exports tartalma:
192.168.1.0/24(rw,insecure,all_squash,anonuid=0,anongid=0)
az /usr/local/.files tartalma pedig:
/etc/exports[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ecaddict
senior tag
válasz Tutu7030 #13524 üzenetére
Oleg 1445, Fedora12 OK.
Firewall portok?
Nálam a system-config-firewall-ban az NFS x-elése után (port 2049) még jópár portot meg kellett adni (pl, 111, 892, 635, 5001).
Miközben próbálod a mount-ot, nézd meg Wireshark-al mi a gond.
Esetleg még az is lehet, hogy nincs minden NFS verzió engedélyezve. Ezért próbaképpen ne az fstab-al, hanem direktbe add meg a paraméterket.
### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
ecaddict
senior tag
válasz Laca 012 #13523 üzenetére
Ez azt jelenti valaki már használja a portot, pl xinetd.
Próbáld meg azután indítani, hogy a xinetd-t leállítod.
/opt/etc/init.d/S10xinetd stopLehet neked az S után más szám van...
Küldtem egy vsftpd-t ami tudja az ékezeteket.
Lehet itt is érdemes nézelődni,
http://vsftpd.devnet.ru/eng/### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
Laca 012
őstag
válasz ecaddict #13528 üzenetére
Sajnos ugyanaz a válasz...
500 OOPS: could not bind listening IPv4 socket
Közben én is megtaláltam ezt a hsz-edet, és ezen a linken végighaladva forditottam egyet. persze a 2.0.5 helyett megkerestem az általad is most linkelt oldalon a legfrissebb 2.2.2 buildet és azt töltöttem le.
Meg openssl-t is fordítottam ahogy írta (nem tudom hány óráig, mert közben éjjel elmentem dolgozni, de 2 órán keresztül biztos, mert addig még itthon voltam..
Amit küldtél vsftpd.dat file-t, azt csak be kellene másolnom az /opt/sbin-be?? -
ecaddict
senior tag
válasz Laca 012 #13530 üzenetére
USB Application / FTP Server kikapcsolva?
Egyébként ezzel lehet megnézni, hogy tényleg figyel valami az ftp porton:
netstat -ln | grep 21
Meg ez is segíthet:
lsof | grep ftpHa nincs lsof akkor ipkg install
Egyébként használhatod a te fordításod is (csak a binárist kell lecserélni az /opt/sbin-ben), biztos újabb mint az enyém.
A lényeg, hogy ismerje a convert_charset_enable paramétert.### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Most nézegetem ezt az Asus WL500W routert, lehet lesz egy ilyenem, a legfontosabb tulajdonsága az kellene hogy legyen, hogy egy vodafone-os usb-s hsdpa sticket (huawei 180) tudjon kezelni, és utána az onnan kapott internetet megosztani. Van valakinek konkrét infója, hogy ez menne-e?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
Szia!
Én ugyan sosem használtam ilyet, de egész biztosan megoldható... Amennyire tudom, a legalkalmasabb firmware erre a célra, a koppel féle firmware. Lehet, hogy az OLEG is tudja, de ebben nem vagyok biztos. Hasonló eszközökről írásokat találsz itt, vagy itt.
[ Szerkesztve ]
-
Laca 012
őstag
válasz ecaddict #13531 üzenetére
Igen, a webes felületen ki van kapcsolva az ftp..
Vasárnap este tudok csak újra ránézni, mert vidéken vagyok.
Sajnos egy ideje a dyndns sem akar működni és a laptopra telepített klienst szoktam frissítésre használni.
Ezt viszont elfelejtettem kikapcsolni és "szerencsére" befrissített a mobilnet ip-jére úgyhogy nem érem el a routert...
Addig is köszi a segítséget! -
ecaddict
senior tag
válasz Laca 012 #13534 üzenetére
Lehet még proftpd vagy bármilyen más FTP szerver.
lsof megmondjadndns script
/opt/etc/cron.hourly/dyndns.sh#!/bin/sh
wget http://checkip.dyndns.org -O /tmp/public_ip_addr
CIP=`sed -n 's/.*:[ ]*\([0-9.]*\).*/\1/p' /tmp/public_ip_addr`
[ -z "$CIP" ] && exit 1
[ -f /tmp/prev_ip_addr ] && PIP=`cat /tmp/prev_ip_addr`
DT=`/bin/date +%s`; let "DTR=$DT%86400"; let "DUP=$DTR>=3600&&$DTR<=3630?1:0"
if ! [ "$CIP" = "$PIP" ] || [ "$DUP" -eq 1 ]; then
# no special char in password, or has to be http escaped like %xx (xx hex value)
wget http://name:password@members.dyndns.org/nic/update?hostname=name.dyndns.org -O /tmp/dyndnsResp
logger -t dyndns "IP=$CIP updated, response:`cat /tmp/dyndnsResp`"
echo "$CIP" > /tmp/prev_ip_addr
finame (2 helyen) és password (1 helyen) cserélendő a wget-el kezdődő sorban
### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========
-
Rick4
félisten
válasz Intruder2k5 #13533 üzenetére
Ezeket már néztem, csak a leírások egyikében az is ott volt, hogy a huawei-k közül egy sikerült, egy meg nem, elvileg semmi különleges nincsen az eszközben, nem is driverfüggő a dolog...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vargalex
félisten
Hi!
Hacsak nem tudsz használtan nagyon olcsón hozzájutni egy WL-500W-hez, akkor annyi pénzért már nem érdemes ezt a típust választani. Nagyjából fél áron kapható TP-Link WR-1043ND, vagy kb. a WL-500W áráért D-Link DIR-825. Mindkettő gyorsabb, mint a WL-500W, az 1043ND-ben 400 MHz-es, a DIR-825-ben 680 MHz CPU van. Előbbiben 32 MB ram, mint a WL-500W-ben, utóbbiban 64 MB. Persze ha ezek közül választasz, akkor OpenWrt-t kell használnod, ami szintén tud USB-s hsdpa-t megosztani. (Lehet, hogy a DD-Wrt is, de azt nem ismerem.)
Alex
-
Tutu7030
veterán
NFS mount probléma jegelve.Van sürgősebb hegeszteni való.
Pár percenként ezt írja az rtorrent naplóba:
Bad response from server: (500 [error,list]) <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <title>500 - Internal Server Error</title> </head> <body> <h1>500 - Internal Server Error</h1> </body> </html>Vagy:
Bad link to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file.rtorrent restart után pár percig megy szépen,majd újra a fenti üzenetet írja.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
vargalex
félisten
válasz Tutu7030 #13544 üzenetére
Nyilván az rtorrent process áll le. A screen fut tovább. Próbáld ki, hogy egyesével eltávolítod a torrenteket, majd újraindítod az rTorrent-et. Ha nem áll le, akkor megvan a torrent, ami a gondot okozza. Ha újraindul, akkor vissza is teheted azt a torrentet, mert nem azzal van a baj, és folytatod a következő torrenttel.
Alex
-
Laca 012
őstag
válasz vargalex #13538 üzenetére
Elvileg van. Csak nem frissített valamiért. Aztán lehet csak a r655-ös nem frissített, most meg az r1445 -ös firmware-el nem is próbáltam.. Mindenesetre jobban szeretem a pontosan konfigurálható dolgokat és a webes felület nem mindíg tud minden paramétert konfigurálni.
Most azért kipróbáltam gyorsan..
Ami pl elég érdekes, hogy restart után megnézem a log-ot, akkor minden esemény bent van indulástól kezdve, viszont ha a dyndns beállítás lapján csinálok egy Update Manually -t akkor utána full üres a log-om.. Szóval szívok rendesen.. Pl. amióta új a firmware és vsftpd-t fordítottam rajta, azóta a ps -ax parancsra ez jön:
[root@WL-500gP root]$ ps -ax
ps: invalid option -- a
BusyBox v1.15.3 (2010-04-23 19:45:58 MSD) multi-call binary
Usage: ps
Report process status
Options:
w Wide output(gondolom inkább az előbbitől változott meg)
A másik érdekesség:
/opt/etc/init.d/rc.unslung start
exportfs: can't open /etc/exports for reading
exportfs: can't open /var/lib/nfs/rmtab for reading
exportfs: could not open /var/lib/nfs/xtab for locking
exportfs: could not open /var/lib/nfs/etab for locking
exportfs: can't lock /var/lib/nfs/etab for writing
exportfs: could not open /var/lib/nfs/xtab for locking
exportfs: can't lock /var/lib/nfs/xtab for writing
/opt/sbin/cron: can't lock /opt/var/run/cron.pid, otherpid may be 167: Resource temporarily unavailable
Starting system message bus: Segmentation fault
Starting MySQL.Cannot bind/listen socket - [125] Address already in use.
Couldn't create FastCGI listen socket on port 1026
SUCCESS!
Starting web server: lighttpd
2010-05-03 11:10:19: (network.c.345) can't bind to port: 80 Address already in use
Stopping smbd:
Stopping nmbd:
Starting smbd:
Starting nmbd:
Starting rtorrent: rtorrent.Ez nem tudom mitől változott meg.
(jó, persze sejteni sejtem.. Ez alapján pötyögtem mindent, ami a Vsftpd-hez tartozott, és ezt anélkül tettem, hogy minden művelettel-parancsal teljesen tisztában lennék. Ez hiba volt.)
Már 1-1,5 éve ment hibátlanul hibaüzenetek nélkül és egy ékezetes vsftp igénye miatt szétesett az egész.
Ráadásul az osztálytársaimmal használnánk az órai jegyzeteink megosztására és tiszta égés, hogy több mint egy hete megígértem nekik, hogy kapják a felhasználóneveket-jelszavakat és tölthetik fel az anyagokat...[ Szerkesztve ]
-
Laca 012
őstag
válasz ecaddict #13531 üzenetére
[root@WL-500gP root]$ /opt/etc/init.d/S10xinetd stop
[root@WL-500gP root]$ /opt/sbin/vsftpd /opt/etc/vsftpd.conf
500 OOPS: could not bind listening IPv4 socket
[root@WL-500gP root]$ netstat -ln | grep 21
tcp 0 0 0.0.0.0:21 0.0.0.0:* LISTEN
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 2181 /tmp/mysql.sock
[root@WL-500gP root]$ lsof | grep ftp
php-fcgi 179 root mem REG 8,1 53360 128946 /opt/lib/php/e xtensions/ftp.so
php-fcgi 239 root mem REG 8,1 53360 128946 /opt/lib/php/e xtensions/ftp.so
php-fcgi 240 root mem REG 8,1 53360 128946 /opt/lib/php/e xtensions/ftp.so
php-fcgi 243 root mem REG 8,1 53360 128946 /opt/lib/php/e xtensions/ftp.so
xinetd 589 root 6u IPv4 7366 TCP *:ftp (LISTEN)
[root@WL-500gP root]$ -
vargalex
félisten
válasz Laca 012 #13547 üzenetére
Hi!
A ps-ről az látszik, hogy a busybox-ban lévő alap ps-t futtatni (ami nem ismeri az ax kapcsolót), és nem a /opt-ra telepített procps csomagban lévőt. Ez PATH sorrenddel orvosolható.
A hibaüzenetekből az látszik, hogy több szolgáltatás valamiért már használt portokba ütközik. (pl. lighttpd a 80-as porton akar menni. A firmware http-jét áttetted a 80-as portról?)
De a legcsúnyább a segmentation fault.Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest