Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz mSchumi87 #9121 üzenetére

    "1. van ez a router megoldás hogy kikapcsolás nelkul (csak az antennák lekapcsolása) tudom adni a netet egy set-top boxnak."

    Légyszíves ezt részletezd - én is kíváncsi vagyok mi lehet ez ...

    Úgy egyébként, ha a route egyáltalán nincs bekapcsolva, akkor az nem csinál semmit ...

    Biztos, hogy switch -be megy az "optikai internet kábel" és nem mondjuk egy ONT -ba? Amennyiben mégis ONT, akkor az bridge módban fut vagy sem?

    Az a másik szolgáltató meg nem kötött be semmit csak hozzád vágott egy set-top-box -ot? Ebbe a milliőbe hogyan kerül router? Az router vagy AP módban van? Mi a szerepe annak?

    Lehet, hogy a másik szolgáltatót kellene hívnod akitől most kaptad a set-top-box -ot, hogy gyerekek nincs szolgáltatás - oldjátok meg, hogy legyen. Különben természetesen addig egy petákot sem fizetsz, amíg nem szolgáltatnak. A régi szolgáltatódat hiába hívod - Nekik technikailag valószínűleg semmi közük hozzá - üzleti értelemben meg mi közük hozzá?

    Egyébként az, hogy kik ezek a szolgáltatók az "szupertitkos". Ha elárulnád, akkor meg kell ölnöd mindenkit vagy mi? Szerintem írd körül pontosan, hogy mi a kérdés - akár rajzolgathatsz is mellé, mert ez így totál-katyvasz ...

Új hozzászólás Aktív témák