- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek megoldani a problémámat, mert tanácstalan vagyok.
Van egy ASUS ROG Strix G G731GU laptopom, benne egy Intel AC9560 WLAN.
Amikor megvettem 2019. novemberében a cuccot és telepítettem a hivatalos drivereket, akkor lettem figyelmes arra, hogy a WLAN driver telepítése után minden sebességteszten (szélessáv / ookla speedtest) és ott minden serveren 120 mbit körüli sebességet tud csak az eszköz.Holott a WLAN eszköz gigabites és egy ASUS RT-AC65P keresztül használom a laptop wifin. Tehát ha nem is gigabitet de 3-4-500 Mbit-et tudnia kellene WIFI-n keresztül is. Akkor az segített megoldani a helyzetet, hogy eszközkezelőben eltávolítottam az eszközt az illesztőprogrammal együtt, majd ismét telepítettem a WLAN drivert és újraindítást követően szépen működött 4-500 mbit sebességen.
Eltelt most több, mint 1 év, picit belassult a gép és újrahúztam a rendszert. Viszont a korábbiakhoz hasonló módon sehogy se tudom a WLAN eszközt 100 mbit-nél magasabb sebességre bírni. Nem tudom, hogy mi akadhat össze vagy mi gátolhatja, de az illesztőprogram (és annak korábbi vagy legújabb verzióinak) telepítése - törlése - telepítése nem hoz eredményt. A routert is indítottam újra, ott nem korlátozhatja semmi a laptopot, hiszen a beállításokon nem változtattam és mielőtt tegnap újrahúztam volna a Wint, tökéletesen funkcionált 4-500 Mbiten.
Van esetleg ötletetek?
Anno itt kértem a segítségeteket, de hiába olvasom vissza a kommenteket, az akkori megoldás (illesztőprogram cseréje) nem működik. 826-831 kommentek, 909-913
Köszönöm!
-
xigris
őstag
Sziasztok,ax58u a fő router s mellé kellene valami ami tudja a mesh funkciót mi az ajánlott? Nem fontos hogy ax legyen esetleg ac57u vagy pár ezerért van jobb vétel?
Ui: kábellel lenne összekötve a két router[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
need
addikt
Sziasztok...
S ilyenkor mi van..?
Ax58U a routerem.. nem rég még a menüt nézegettem beállítottam hogy külső helyről megjelölt ip cimel betudjak lépni alkalmaztam!
És ennyi nem tudok belépni a routerbe se weben se applikáción se semmin..
Na most kikapcsoltam a routert vissza kapcsoltam és semmi.. az applikáció azt irja hogy időtúllépés..!
Na ilyenkor ma a teendő..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
galaxys80
veterán
A hitelesítési eljárást mire érdemes állítani?
WPA2
WPA2/WPA3
WPA3
WPA/WPA2Nem bírok rájönni, hogy mi az oka annak, hogy időnként jelentősen visszaesik a wi-fi sebesség. Ez jellemzően rövidebb időre. Aztán megint megy maxon.
logban sokszor megjelenik ez a sor:
WAL_DBGID_SECURITY_MCAST_KEY_SETEz a mai nap logja: [link]
-
Topikgazda
-
need
addikt
Reggelt..
[Mivel] semmilyen formában nem tudok hozzáférni se weben se applikációval a routerhez van lehetőség a Hard resetre..? nem segített az újra indulás és a feszültség megvonás sem..!!
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ac65p routert. Beállítom amit kell,és a konfigurálás kész után nem tudok kilépni. Reseteltem,kezdés előről. Siker. Beállítom a google dns-t,és az alkalmaz gomb megnyomása után pörög a vacak és nem tudok kilépni se. Reset,sokadik próbálkozásra sem sikerül. Reset,a 2.4g és az 5g beállítva,a többit majd reggel.
Most reggel be akarok lépni a router felületére,nem enged. Mi a megoldás,mit rontok el? Ez vicc hogy állandóan resetelnem kell,hogy egyáltalán hozzáférjek. -
xigris
őstag
válasz Gubek-Einste #9304 üzenetére
Köszi,végül megrendeltem az AX55 routert ,hosszútávon talán jobb megoldás
-
Alex91
félisten
[link] , most vegyetek!!!!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Topikgazda
-
koxminator
senior tag
Van, ahol ha rámész a boltra, már vagy nem elérhető a termék, vagy normál áron mutatja. Ahol meg még érvényes, ott valószínűleg úgyis törlik a rendelést, de persze lehet próbálkozni. BB topik tapasztalatai alapján nem valószínű, hogy ennyiért bárki hozzájuthat. Tuti programhuba miatti elírás.
(AX86U-t vennék amúgy, de perpill sehol sem lehet kapni, hiánycikk lett)
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Alex91
félisten
válasz koxminator #9314 üzenetére
Igen, lehet... Csak hirtelen sok helyen lett olcso...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
need
addikt
válasz Gubek-Einste #9313 üzenetére
Nem tudom hogy ez mennyire gyakori hiba csak egy kicsit meglepődtem. Akkor ezzel minden visszaáll alap állításra?! Vagyis akkor ez olyan lesz mint hogyha most mondhattam volna ki a dobozbol..
ilyen esetben élhetek a visszaállítás lehetőségével különben a már beállítottam a netet???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Bubaaa
aktív tag
Miért nem engedi a google dns-t beállítani routerben? Ahogy beállítom,onnantól kezdve nem tudok a routerhez hozzáférni,csak reset után. a régi routeren működött,ezen meg egyszerűen nem megy. Van valami tipp mit hová állítsak?
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #9320 üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz Gubek-Einste #9308 üzenetére
Köszönöm.
Ez a TX OVERFLOW, illetve a log mond neked valamit? -
blakey
titán
Nem itt kell beállítani, a WAN fülön kell átírni a szolgáltatói DNS-t pl. a Google DNS-re.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Soma01
veterán
A vendéghálózatokat (egyes és kettes) ha beállítom, hogy lássa az intranetet, akkor a másik (kettes) vendéghálózatra csatlakozott eszközök is látják majd egymást (az egyesre csatlakozottakat)? Illetve az egy vendéghálózaton lévők látják egymást?
-
galaxys80
veterán
Létezhet az, hogy a 36-os csatornának jelentősebb kisebb a hatótávja, mint a 100-nak?
-
nyimsolt
tag
Sziasztok,
N18U-t tervezem lecserélni. Mi legyen az utóda? AC65P vagy AX55? 2.4 Ghz-en melyik tud ugyanakkora területet vagy nagyobbat lefedni? Az 5Ghz értelem szerűen kisebb területen lesz majd elérhető, de az rendben van.
1 AX-es kliensem van jelenleg, a többi (kb 10-12) mind AC-s.
Köszönöm!Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az RX-92U-m, beüzemeltem, működik (mondjuk az AX móddal kicsit megküzdöttem, a gépem intel ax200-as kártyája nem akarta az igazat egy újratelepítésig). Mivel a szolgáltató routerét nem tudom bridged módba tenni, wifi AP−t játszik, és megoszt egy USB diszket is. Ez az előző, sajnos AC oldalon behalt Archer C5-ön torrent klienshez is szolgált, szeretném ennél is részben erre használni, de a Download master nem akar települni, hiába csinálok bármit. Eljut odáig, hogy checking the disk, majd közli, hogy „The remote server not responding” és annyi. Lehet, hogy valami portot ki kellene nyitni, át kellene engedni port forwarddal hozzá a szolgáltatói routeren? Nem találok semmi infót erre… Próbáltam kikapcsolni a szolgáltatói tűzfalat, de úgy se jutottam tovább. Valakinek valami ötlete?
KöszönömSaGa
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Topikgazda
-
nyimsolt
tag
válasz Gubek-Einste #9338 üzenetére
Oh, ez meglepő. Gondolom szolidan tol az Asus az AiMesh felé (vegyél min 2 eszközt), mint hogy az újabb routerek tudják azt amit az előd tudott vagy többet. Miért tud az N18U többet egyébként? Mi az oka?
Az AiMesh csak szoftveres dolog, nem kell hozzá semmi extra hardver a routerben, gondolom. Van olyan nem gyári fw amivel az N18U tudhat AiMesh-t? Ha lenne ilyen akkor lehet megérné akár még AX56U-ban gondolkodni, plusz az N18U AiMesh-el 2.4 Ghz-en.
B opció: marad az N18UAsus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Valaki használ IPTV-t RT-AC65P routeren, Telekom VDSL szolgáltatás, ZTE ZXHN H368N eszközön keresztül?
Sikerült mindent kikapcsolnom a Telekomos eszközön (PPPoE Passthrough, DHCP szerverek kikapcsolva, Wifi kikapcsolva), tehát az Asuson megy a PPPoE, DHCP, Wifi és az IPTV beállítva a 4. porton. Internet vezetéken és Wifin tökéletesen működik, de az IPTV vagy nem megy, vagy rövid ideig megy és megfagy.
Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel?
Előre is köszönöm.
Honor 200 Pro
-
Topikgazda
válasz nyimsolt #9340 üzenetére
Miért tud az N18U többet egyébként? Mi az oka?
A csak 2.4 GHz-es eszközök mindig jobbak mint a dual band-ek.Van olyan nem gyári fw amivel az N18U tudhat AiMesh-t?
NincsenEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
nyimsolt
tag
válasz Gubek-Einste #9342 üzenetére
Köszönöm!
Akkor át kell gondoljam a koncepciót A N18U-val is van egy pici vak folt wifi terén a házban (az emeleten ami nem gond).
Ha az AC65P nem tudja lefedni 2.4-en a jelenlegi szobákat (ezt vhogy le kellene teszteljem) akkor AiMesh fog kelleni, amihez már 2 AX-es router kell.Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
SaGa59
őstag
Az IPTV működéséhez tudtommal bekapcsolva kell lennie egy tcp/ip szolgáltatásnak, aminek a nevét most meg nem mondom, jó rég volt, hogy olvastam róla, de az biztos, hogy nem megy még csak bármilyen switchen sem megfelelően, nemhogy át egy routeren. Annak az eszköznek is tudnia kell kezelni, amire a set top box rá van dugva.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
AC65P-re létezik Asuswrt-Merlin? Sajnos, én a honlapján nem láttam... de hátha....- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
válasz szaboi6512 #9349 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látom, hogy itt a "upload" nem működik a kezelőben. AKkor ezt valami parancssoros mókával kell feltolni a routerre?- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest