-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz szaboi6512 #22047 üzenetére
admin és a jelszó üres?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
szaboi6512
őstag
válasz enginev3.0 #22052 üzenetére
Már megvolt, nem jó neki. Mindent megpróbáltam már.
Qka
Az az útvonalat nem találtam ahol a jelszót tárolja..
Az megoldaná.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
TODI1111
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy miért nem hozza az 1000 körüli sebességet a wifi hálózat?
[link] -
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #22053 üzenetére
Az az útvonalat nem találtam ahol a jelszót tárolja..
Ezt elvileg az init scriptben megtalálod.
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #22055 üzenetére
Nem találtam meg...
Meg tudod mondani az útvonalát?
opt/etc/init.d itt nincs.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #22056 üzenetére
Most sajnos nem tudok jobban belemerülni, mert úton vagyok, vezetek. Esetleg majd délután, este.
-
szaboi6512
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz tobias40 #22042 üzenetére
inSSIDer. Én is összekevertem a 160MHz-et a 160-as csatornával. Ha tudod nézd meg az utóbbin.
TeeJay Vodas CB pont ilyen a volt. A kert végében is jó volt a térerő. Majd kapott egy frissítést, utána már nem.
Azért jó lenne tudni, hogy a 165-ös csatornán miért volt ilyen erő az a router? Még jobb, mint a 100, ami nálam lefedi a teljes panel lakást, vagy ez valami illegális router volt, ami szabálytalanul erősen sugárzott.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz pinnacle #22061 üzenetére
Nincs a közelben véletlen valamilyen konzol és annak vezeték nélküli controllere? Pl. az Xbox vezetéknélküli vezérlője szeret a 150-es csatorna felett sugarozni, nekem is eltartott egy ideig mire rájöttem.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
pinnacle
nagyúr
Volt akkoriban kontrollerem (annak is van MAC címe, titkosítása?), de még mindig van 161-es csatornán router. Az alatta lévővel folyamatosan változtatják a titkosítást.
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #22056 üzenetére
Nos tehát, nézd meg ps paranccsal hogy fut-e a qbittorrent, és ha igen, akkor a válaszban kéne is látnod, hogy hol van a profil mappája.
ps | grep qbittorrent
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #22064 üzenetére
Igen ott néztem de jelszó nem volt.
Írtam korábban hogy találtam megoldást.
A config fájlba ezt a sort kellett beírni WebUI\Password_PBKDF2="@ByteArray(ARQ77eY1NUZaQsuDHbIMCA==:0WMRkYTUWVT9wVvdDtHAjU9b3b7uB8NR1Gur2hmQCvCDpm39Q+PsJRJPaCU51dEiz+dTzh8qbPsL8WkFljQYFQ==)"
Innen már jó volt neki azadminadmin.
Azért köszönöm hogy foglalkoztál vele.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #22065 üzenetére
Jelszót nem látni, de ha megoldódott, akkor OK. Én azt javasoltam volna, hogy kapcsold ki a jelszókérést konfigban, úgy be tudsz lépni login nélkül, és akkor ott adj meg új jelszót. De így is jó volt.
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #22066 üzenetére
Én azt javasoltam volna, hogy kapcsold ki a jelszókérést konfigban, úgy be tudsz lépni login nélkül
Azt nem tudtam volna a segítséged nélkül...Hogy lehet kikapcsolni?ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #22067 üzenetére
Leállítod a qBittorrent-et, majd ezt a két változót átírod a konfigban:
WebUI\AuthSubnetWhitelist=192.168.1.1/24
WebUI\AuthSubnetWhitelistEnabled=trueEzután újraindítod a klienst, login nélkül belépsz, és tovább már a webes felületen tudod konfigurálni.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #22068 üzenetére
Köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy AX4200-as routerem és egy AC65P-m. A 4200-on a gyári szoftver, nem is akarom cserélni, a 65P-n viszont a legfrisebb OpenWrt.
Kérdés, hogy a gyári AiMesh-t össze lehet e lőni az Openwrt-s mesh-el?
Próbálta már valaki? Mert bár sikerült a wifit kiterjeszteni, de jobban tetszene ha a két router mesh-ben működne.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz woodworm #22071 üzenetére
Nem létszükséglet, így is működik jól, csak kíváncsi voltam meg lehetne-e csinálni.
Lehet ha sok időm lesz egyszer kipróbálom, bár a mostani jól működő rendszert nem akarom piszkálni, ezért érdekelt, hátha valakiben már felmerült a dolog és ki is próbálta.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
-
szaboi6512
őstag
Asus routeren legújabb merlin.
Transmission van fent, de megadom a puttyban a scriptet, de nem lesz nyitva a port!
Mi lehet a megoldás?
Nyitottam neki a routerben is külön, de úgy sem lett nyitott.ACCESS FROM WAN
• If you want to access transmission from WAN like work, school, smartphone, tablet or some other device we need to open the port 9091 but the firmware doesn't allow port forwarding to the router himself, for that we will use firewall-start script on /jffs partition:Create firewall rules
nano /jffs/scripts/firewall-start
Paste this lines in terminal#!/bin/sh
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 9091 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 51413 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --destination-port 51413 -j ACCEPTSave with CTRL-O / Enter / and exit with CTRL-X
Make scripts executable and apply ruleschmod a+rx /jffs/scripts/*
sh /jffs/scripts/firewall-start[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
[link] Erre tudna vki leírást vagy linket vagy útmutatást hogyan csináljam?
-
totomusic
tag
Mondjuk most majd jobban ránézek, mert ennek beüzemeltetése OpenWRT-n nem olyan egyszerű elsőre. Elvileg kell lennie valós mesh-nek.
-
enginev3.0
félisten
Már másodjára indul magától újra az ax4200 csak úgy
-
bmxbandita
tag
válasz totomusic #22077 üzenetére
Pont tegnap ügyködtem vele, 2db OpenWrt-s AC65p-t akartam összehozni, wired backhaul nélkül. Először mesh-be akartam kötni ez alapján:
[link]
DE végül mégiscsak WDS lett mesh helyett, mert az openwrt-s fórumon ezt írták:
"
Do you need a mesh-based setup?
Are your routers going to move around the house? Are they going to be on/off at random times? Do you need to use intermediate routers to reach zones that are too far away from the main router? In this case, you probably need a mesh.
Otherwise, if all routers are static, always on, and within reach of the main router, WDS is far more convenient. Also, I would consider using PLC devices instead of WDS.
"Amit kb. 2 óra alatt sikerült is összehozni, de ebben sok volt a méregetés a különböző configok között. Végül csak az 5Ghz-es hálózatot használom wireless backhaul-ra. Jó érzés volt látni a 2 router közt 80Mhz-en a 4x4 miatti 1733Mbit link speedet
Most sajnálom jobban, hogy 160Mhz-et nem tud, 3400 Mbit lehetneEgyébként erre nem találtam semmit, de van értelme, hogy legyen 2,4 és 5 Ghz-en is backhaul? Egyelőre nem látom értelmét. Vagy akkor lehet értelme ha az 5Ghz-en már gyenge lenne a jel?
[ Szerkesztve ]
-
totomusic
tag
válasz bmxbandita #22081 üzenetére
Most összehoztam valami mesh-t az AC65P-vel és a TUF AX4200-al, nagy nehezen, valamilyen szinten működik is, viszont vagy az egyik adóra vált a kliens, vagy a másikra, jelerősségtől függően.
Nem úgy kell működnie, hogy mindkét adón megy egyszerre a jel?
-
woodworm
veterán
válasz bmxbandita #22081 üzenetére
Az ac65p-nek mindenképpen tudnia kell a 160MHz-es csatornaszélességet. Abban, hogy a több helyen említett 2x2 stream korlát hardveres vagy a gyári driver korlátozása volt már nem vagyok biztos.
-
totomusic
tag
válasz totomusic #22082 üzenetére
Ez úgy tűnik ennyit tud. Tehát vagy az egyik adó megy, vagy a másik, miközben nem szakad meg kliensnél a kapcsolat. Én ennyit tudtam velük elérni.
Viszont mi kell ahhoz, hogy mindkét adón menjen egyszerre a küldés, hogy erősebb legyen a jel? Vagy ahhoz egyforma eszköz kell WDS-el?
-
bmxbandita
tag
válasz woodworm #22083 üzenetére
Igen, a 2x2 2,4Ghz / 3x3 5Ghz stream a gyári szoftveres korlát. OpenWRT alatt a 2,4 és 5ghz is 4x4-es.
A 160Mhz esetén nem vagyok ebben ennyire biztos. Hardver szinten (MT7615E) tudnia kell, de nem láttam még bizonyítékot arra, hogy OpenWrt-ben valóban működne, sztem OpenWRT gond lesz ez.
Korábban valaki linkelt egy forkolt Merlin FW-t AC85p-re, ha lesz kis időm akkor az egyik AC65p-n kipróbálom, ott elvileg tényleg van 160Mhz.
De simán lehet, hogy a DFS radar scan kaszálja el. Ahogy nézem a regulatory DB-t csak DFS tartományban van Magyarországon 160Mhz. Majd utána nézek a logokban. És ráadásul néhány km-re a háztól van egy civil reptér. Ha valóben ez a gond akkor buktam[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz bmxbandita #22085 üzenetére
A 160MHz-es csatornaszélesség hiányán kívül nincs más korlátozás az ac65p-ben, de ez megvan az összes típusban, ami erre az alapra épül. Tehát tudja a mindkét sávon a 4x4 mimo-t, plusz 2,4GHz-en a turboqam-ot. Így ott 800Mbit-es linksebességre képes, ha van megfelelő kliens.
Nem tudom melyik openwrt verziót tettem fel, de biztosan be lehetett állítani a 160MHz-et. Ha nem megy a DFS miatt a 100 feletti csatornákon, akkor próbáld meg az alatta lévőkön. -
bmxbandita
tag
válasz woodworm #22086 üzenetére
Az nem kérdés, hogy be lehet állítani, mert be tudom én is, ott van a dropdownban a 160Mhz. 100-as csatornán fel is éled az 5Ghz (a többin nem ment). Configban is azt jelenti magáról, hogy igen VHT160-on megy.
A laptopom kliense még kapcsolódik is 160-as RX-el, de a TX az istennek nem akar 160-on menni. A két AC65p egymás közt meg értelem szerűen csak 80-as RX/ 80-as TX-en akar csak menni. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy mukodik a VPN bealitas a routeren es hogy van e ra hatasa az IP-tvre hogy kulfoldi adokat is lehessen nezni amit jelenleg nem enged.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Krilehor
tag
-
tobias40
veterán
válasz mSchumi87 #22088 üzenetére
Milyen külföldi adókat nem enged az iptv-n nézni vagy melyik szolgáltató,ezt nem értem?...
Nekem szolgáltatóival is ment vpn nélkül az iptv meg az asus-al is.Nem a stream-re gondolsz ahol nem mindegy melyik országból nézed a filmet?
Vagy nem értem a kérdést,lehet más érti én nem... -
VGYke
addikt
ASUS ROG RAPTURE GT-AX6000 = 85 700 Alakul ez
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Szolgáltatói routert ki tudnék váltani egy ax89 +optikai sfp modullal Vagy a szolgáltató ezt korlátozza?
Psn ID: sefter_hun
-
blakey
titán
válasz enginev3.0 #22080 üzenetére
Van ez így, gondolom bekapcsoltál olyan funkciót, amit nem szeret vagy valamelyik eszköz nem szereti és ezáltal újraindul. Nálam semmi újraindulás nincs, legalábbis eddig nem volt. Feltettem a legújabb firmware-t és azzal sincs probléma, pedig elvileg lenne, mert másoknál nem csatlakoznak az iPhone-ok, Android telefonok nagy része, nálam meg hibátlan.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz enginev3.0 #22092 üzenetére
Szerencsére a szépség szubjektív, nálam 1,5 évig szolgált, nem hiányzik a "szépsége".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TeeJay
félisten
Ennyiért már lehetne mind a 4 LAN szintén 2,5gbit-es
Sajnos még évekig spórolni fognak ezen
1gbit WAN/LAN routernek kellene alapnak lenni
2,5gbit WAN/LAN közép szint
10gbit WAN/LAN felső kategória
Mondjuk mit várunk ha még ma is van router amiben 100-as WAN és LAN port van mert kemény 10centet spórolnak a chip-enMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz enginev3.0 #22098 üzenetére
Többnyire azzal kezdem a "belakást", kicsomagolás után megnézem mi van rajta, egy kicsit nyomogatom, ha van frissítés, akkor frissítek, majd gyári visszaállítás és jöhet a konfigurálás.
-
enginev3.0
félisten
Itt mi a jó választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs