Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
Hello
Segítsetek légyszi procit felhúzni
Core 2 Duo 2.66GH 6750 -es és az alaplapom alap biossal ASUS P5K
Mit kell menyire és hol állítani?TDI POWER
-
shteer
titán
-
Bálint85
senior tag
Hy!
Nekem is lécci segítsél procit+ memóriát húzni
Core 2 Duo 2.66GHz E6750 -es proci és az alaplapom ASUS P5KC, memória ez [link]
Compustocx CSXO-CEC-800-2GB-KIT
A Bios 0804 van rajta.
THXhttp://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
ImI87
őstag
Hello!
A Premium-hoz megjelent új bios miért nincs fent az Asus honlapon?
Kell még várni pár napot mire final lesz, vagy micsoda?
Nektek honnan sikerült beszerezni? Tudom, hogy korábban linkelte valaki, de az milyen forrásból származik? Úgyértem rendes hivatalos final verzió?Köszi
ImI
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
Tudtok stabil beállításokat PRÉMIUMRA 6850-es procihoz 612-es bioshoz??? Sajnos v. nem sajnos, de megváltoztak a beállítási lehetőségek, és ezért kéne 1 kis segítség!!! KB 4GHZ-s körüliek érdekelnek (vízhűtéssel működik az egész rendszer, csak a memok nem !
ehhez hasonló kéne: [link]Köszi!
ui.: ha mindkét lankábel be van dugva a rooterbe és éles, gyorsabb lesz a net, hogy 2 szálon működhet????
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
-
Imperator999
aktív tag
sziasztok
milyen alaplapot ajánlotok qx6850 proci tunningolásához???
én most egy P5K Deluxe-t néztem ki, szerintetek mennyire birja a tunningot? ki mit hallott róla?? -
westlake
félisten
-Improve ATAPI CD-ROM's compatibility with EZ-Flash.
-Support new CPUs
-Add [7 DRAM Clocks] in [CAS# Latency] option.
-Add some items for [REF Cycle Time].
-Enable better support for FSB1600/DDR-1200 combination.
-Enable CPR support for CPU Ratio control.
-Fix C1E, TM and EIST can't be disabled issue.
-Add option [60 DRAM Clocks] into [REF Cycle Time] setup item.
-Fix when using Conroe 3.0GHz CPU with FSB1333MHz the system may not resume from S3[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
mgeris
tag
Sziasztok!
A P5K-VM-em lapon a pci-e slot az ugyanat tudja, mint a pci 2.0?
Köszi!
Control is nothing without power.
-
Pubszon
veterán
A P5K Premiumnál ha készenlétbe állítom a gépet, olyan mint ha kikapcsolna csak, és csak a szükséges alkatrészek vannak áram alatt.
És az lenne a kérdésem hogy ettől nem lessz semminek sem baja?
Mármint ami áram alatt van és a hűtés is teljesen kikapcsol, nem fog vmi megsülni?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
zjuhasz
aktív tag
P5K lap 1006 BIOS nekem nem jó, restartolt, kék halál. 1005 stabil.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Kelvin
őstag
-
public73
senior tag
használ valaki p5k lapban a-data vitesta ee 800+ 2*1gigát?
tegnap lecseréltem a ramjaimat erre és a f@szba nem sikerül belőnöm őket!
orthos már @900-on 5-5-5-15-ben vivág, mint macskát...!!!!! -
Tóbias
csendes tag
Nem rossz ez a 612-es Bios a P5K Premiumhoz, de a procim melegebb lett tőle majd 8-10 fokkal. Egyébként stabilnak és húzhatónak tűnik eddig!
Asus Sabertooth P67, i7-2600K, 24 Gb RAM, EVGA 8800 GTS 512 Lenovo T500 Intel T9500 8GB Ram
-
public73
senior tag
válasz Hurkaleves #9427 üzenetére
már visszacseréltem a korrekt "falubeli" sráccal!
jelenleg is a-daták mennek benne, de a régebbi hűtőbordások és 1066-os modulok!
a 800-as a-datákkal egyszerűen nem működött a lapom!!!
kipróbáltam mindent, de állandó kékhalál fogadott!
a srácnak giga p35-ben ugyanezek a ramok, amik nálam megfingottak, mennek hiba nélkül @975-ön!
ki érti? -
mgeris
tag
Légyszi válaszoljon valaki!!
Sziasztok!
A P5K-VM-em lapon a pci-e 16x slot az ugyanat tudja, mint a pci 2.0?
Köszi!Control is nothing without power.
-
zso73
veterán
-
vagamo
őstag
A melegedés nekem is feltűnt Ort. megy 20 perce és mindkét mag 59 fok körül van (vízhűtés)! Viszont nekem az is szemet szúrt, hogy a BIOSban 1,5000V-ra állítottam a cpu-t, viszont a CPU-Z csak 1,424V mutat viszont mikor leállítom az Ort. a CPU 1,456V-ra növekszik és a hőmérséklet azonnal visszaesik 38°-ra !!!
612-es beta bios P5K peremium lap 6850-es proci!!!
És normális 3,9 GHz-nál, hogy ha megy két Ort is akadozik nem kicsit a gép???
Ezek mit jelentenek???Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
NorDezs
senior tag
Melyik BIOSt javasoljátok P5K Premium lapba, egy E8200 mellé? 2x2 Gb 1000MHz GSkill memó lesz még melette, és tuningolni is szeretném.
-
MRaptor
tag
Hi. Segitséget kérnék P5KC lapra. Ha valakinek netan lenne vagy ismeri infot cserélnék vele!!!
E8400-as proci van benne és 4*1Gb kingmax 800-as ram. Némi tuningot is szeretnék, most minden alapon van. KösziNem voltam 1 hónapig. Naés?
-
vagamo
őstag
válasz MRaptor #9435 üzenetére
Ha ezt átnézed sok okosságot megtanulhatsz!
Szűkítés tuningra!![ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
winfier
senior tag
Hali!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
MRaptor
tag
Hello! Mostanra olvastam el a LAP kézikönyvét és jo par internetes forumot. Sok kérdésem lenne, ha nem zavarok, lehet, hogy csak ut/hasznalat közben fogalmazodik meg.
1)Elöször is melyik az ajanlott BIOS verzio. Nekem 0903-as.
2) Mivel most lett elöször Intel konfigom, az E8400-as proci hönérséklete alapon 50fok, ez szerinted normal?
3) Szerinted megérte ezt a lapot valasztani?
Altalanos hasznalat némi jaték, video- és weboldal szerkesztés semmi extra egyenlöre. Köszi az idöd és üdv. MraptorNem voltam 1 hónapig. Naés?
-
zso73
veterán
válasz MRaptor #9445 üzenetére
1.Ha 8-as sorozatú a procid,akkor a 0903-as biosz.
2. Nekem 40C° körül van a hőfok. D nagyon jól szellőző házam van. Nézd meg a tiéddel mi az ábra! Ventik,levegő iránya..............
3.NEM Kombó lap nem szerencsés! /Kivéve a z Asrock 939 VSTA,Dual 2/ P5KC DDR2,3 Olcsóbb lesz most a DDR 3, de még nincs értelme. Vagy egyből DDR 3-as lapot kell venni,vagy maradni kell a DDR 2-nél. Most szerintem még mindenre elég. A DDR 1066 elég lutri. Vagy megy a lapban, vagy nem. A ramokra elég válogatós a lap. Pl: Kingmax Szerintem ez a legtöbb, amit eladtak a boltok. Ezzel 100%-ra mennie kellene.........Valami G31-es más gyártó lapját nézegettem nemrég...........Egy álom volt az enyémhez képest.
/P5KC/Csak CF van benne. Amit a legtöbb ember /így én sem / használ ki.
Férc bioszok. A PH teszten is elég instabil volt............
Az eddigi hozzászólásokból azt szűröm le, hogy P5K, vagy Deluxe kell...............
SzÍvesen![ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
A jövőben lecserélném P5B-E lapomat és E6400-es CPU-mat. E8400-est vennék, de nem tudom eldönteni, hogy a P5K család melyik tagját válasszam. Nem szeretném sokat költeni rá. Úgy tudom, a sima P5K nagyon jó választás lenne. Felmerült még a P5KC (ilyen van a céges gépemben), de memóriakezelése gyengébb a P5K-nál. Igaz ez?
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest