Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Valami ötlet arra, hogy mért van az, hogy akárhányszor lehúzom a lapról (ASUS P5K-E) az 5.1-es fülesem valami miatt elállítódik és csak a hangkari driver reinstallálása oldja meg a problémát?
Ráadásul mostmár az sem segített, szól a füles, de rettentő mód zúg, érdemes lenne egy jobb hangkártyára beruházni? -
Beowulf_78
addikt
válasz Blackhole13 #8351 üzenetére
Mindenképp érdemes.Az alaplapi megoldásokat sosem szerettem.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Blackhole13
senior tag
válasz Beowulf_78 #8352 üzenetére
Hát énse szeretem, eddig csak azért tétováztam, mert elvileg gondok lehetnek tuningnál.
[ Szerkesztve ]
-
Rayyy
senior tag
Most komolyan azt mondjátok, hogy rámsóztak egy 8800-ast feleslegesen?! Merthogy hittem az eladónak, hiszen én nem vagyok hardveres, és megvettem.
Tehát akkor tisztázzuk már:
Lehet P5KC alaplapba Geforce 9600 GT kártyát rakni működőképesen, úgy hogy funkcióit ellássa és ne legyen problémám vele?
Minden a legnagyobb render!
-
"NOMAD"
csendes tag
Üdv Mindenkinek!!!
P5K Premium lap tulajdonosok: meg vagytok elégedve a lappal, jól műxik??? - csak azért kérdezem, mert új gép vásárlása előtt állok és szemezgetek egy ilyennel. -
Beowulf_78
addikt
válasz "NOMAD" #8355 üzenetére
Csak jó dolgokat tudok mondani a Premium-ról. Stabil, jól húzható. Ha jó lapot akarsz ezzel nem nagyon nyúlhatsz mellé.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
"NOMAD"
csendes tag
válasz Beowulf_78 #8358 üzenetére
Köszi az infót
Szóval egy jó választás lenne? - OK, akkor hamarosan beruházok egy ilyenre
MÉGEGYSZER KÖSZI
-
Fiman28
csendes tag
Hali
Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy vki tudna adni egy linket, ahol megvan a tuning leírása, hogy milyen bios beállításokat kell használni, hogy a processzoromat stabilan húzni tudjam?
A gépem: Asus P5k, Core Duo 6600, 4x1GB 800 HRZ Kingmax , Asus EN8800GTS 320MB, Samsung 320GB Sata2, Samsung 250GB Sata2, Creative SB Xtreme Audio -
őstag
Na! 1005-s bios feldobva,Zalman 8700 nt meg + 2 giga kingmax 1066, összesen 4 gb, eddig minden szép és jó, a tuningot, még csak 2,66 ghz-ig próbáltam, remélem megy a 3 giga is mint az upgrade előtt !
mondjuk a hűtővel megszenvedtem, mert a hőcsöves fet hűtéstől nem akart felmenni, kb 1 mm-t le kellett reszelnem a proci műanyag keretéből
A többit holnapra!
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Kelvin
őstag
Én a 603-ast használtam eddig.Ahoz képest sokkal jobb.Az is stabil volt de nem tudtam a memóriákat úgy húzni se a procit.A 800-as corsair(4-4-4-12) most 1066 on megy (5-4-4-12) és csak +0,05v ot kellett neki adniA procim is magasabb fsb-n tud menni mint elötte....én ezeket tapasztaltam.Csak jót.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
10GoBall
aktív tag
Én is az előbb tettem fel a legújabb bios-t.
Kérdés: Ha a cpu szorzót elállítod autoról, hogyan lehet visszatenni?A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.
-
10GoBall
aktív tag
Elállítani csak a szorzó számként való beírásával lehet. Az auto-t is csak be kéne pötyögni?
Más: nekem úgy tűnik az EIST nem működik. 603-as biosnál szépen visszavette a lap automatikusan a szorzót. Itt ezt nem tapasztalom.
Látom a dampert kivették, igaz úgy hallottam ennél a lapnál nem is működött rendesen /ez mondjuk nem zavar, vmod megoldotta/
CPU Voltage Reference részt sem látom, bár ez eddig autón volt nálam.A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.
-
Kelvin
őstag
válasz 10GoBall #8374 üzenetére
Te most az 1005-ös biosról beszélsz sima p5k-s alaplapnál.Mert amiket írtál mind benne van és minden működik is.(Sőt még egy két+dolgot is beleraktak)
Tanulmányozd még egy kicsit!"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
apro
senior tag
hali
egy kérdés melyik a most legjobban működö bios a P5K laphoz?
most a 0603-as van fent ettől van jobb?
és ha van,egy linket kérhetnék?
előre is koszi a választ -
10GoBall
aktív tag
Most rám hoztad a frászt, gyorsan megnéztem, hogy ennek a lapnak a biosát raktam-e fel. De 1005-ös és p5k.
Nálam az említett ficsörök nincsenek. A cpu szorzót meg ütögethetem enterrel is, csak egy kivilágosodott téglalap lesz az eredeti auto helyén. /Na már ez is furcsa volt./ Numerikusan írni lehet bele. A +/--ra sem reagál.
Lehet át kéne fleselni a lapot mégegyszer.Muskátli ültetés után meg is teszem.
A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.
-
Kelvin
őstag
válasz 10GoBall #8379 üzenetére
Másold rá egy pendrive-ra a bios file-t és biosan frissítsd!Az a biztos!#8377) apro
Csak pár hozzászólást kell elolvasnod ezen az oldalon,ne légy lusta!
Amúgy az 1005![ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
10GoBall
aktív tag
Muskátlik kivégezve
Az első frissítés is pen-ről ment. De ráküldtem újból. Most a szorzó váltás +/--val működik.
A dampert most sem látom, bár van helyette valami Load-Line Calibration -ha jól emléxem.
Az EIST-et most sem működik. A régi biosnál pl Everesttben v, cpuiz-ben jól lehetett látni, hogy a szorzó visszament 6-ra, ha nem volt különösebben terhelve a proci.A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.
-
őstag
Na itt az új eredmények!
10 szorzó 320-s fsb 3200 mhz/1066-n a ram
nem tudom mennyire jó egy E4400-tól, de eddig ez a legtöbb.
Everest mem olvasás 7383 MB/mp
mennek ezek a lapok 400-s fsb-n alacsonyabb szorzóval?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
pistocs
csendes tag
-
Kelvin
őstag
válasz 10GoBall #8382 üzenetére
A dampert most sem látom, bár van helyette valami Load-Line Calibration -ha jól emléxem.
Látod látod csak jobban meg kell sasolni
Nekem az eist is jól megy...
(#8384) pistocs örülök[ Szerkesztve ]
-
10GoBall
aktív tag
-
westlake
félisten
kell valakinek egy full vmodded p5k premium?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
pistocs
csendes tag
Valaki tudna nekem segíten?
A bios hogy írhat ki -120 fokos hőfokot az alaplapra? Az everest méri rendesen kb 30 fok.
Nem rég frisítettem 0701-ről 0903-ra. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Kéne vmi ceruzás vmodról (vcore, ilyesmi) leírás, hogy meg tudjam csinálni. Jó lenne ellenállásértékekkel, mindennel, nem igazán akarom elbaszni
Előre is köszi, fontos lenne, mert 2 körül már akarjuk Foglalt_névvel csinálni a "projektet", és ahhoz kéne
Üdv: Atesz
-
Brumi˘
addikt
Hello!
Gyorsba rögtönöztem egy képet, mert a múltkor én se nagyon találtam neten használhatót. A kép minőségéért elnézést, de csak teló van. P5K vdrop mod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs