- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muréna
őstag
melyik biosod van fennt a lapon?
ez a kondis dolog hulyeseg.. nem tudsz rajta !szinte! semmit merni..
aramlokesek ellen ott a tapodnak a vedelme, nem kell fosni..
mellesleg nemhinnem h az e-on tobbet tolna feletek mint ~ 220V-240VAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
bigdigit
addikt
tipikus és egyben szokásos satavezérlő hibák...asus fórum tele van velük.valami gagyi xar satavezérlőket raknak a lapokra mostanság
aztán megmagyarázzák kompatilibitási probléma.tőlem mehetnek az anyjukba az ilyen szöveggel.nehogymár ne kezeljen egy xaros vezérlő bármilyen vinyót!![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Esküszöm már kezdem felb@szni magam agyilag.
A lényeg hogy a fos lap nem akar elindulni 1.4v nb fesz felett. Bármit állítok, bárhogy próbálom sehogy sem indul el. ahogy felrakom 1.55-re mar nem bootol.
Próbáltam 3 fajta biossal, 2 rammal, probáltam alapórajelen, húzva is.
Valakivel történt már hasonló? A poén hogy ha azzal állítok be gariztatni hogy: "hát az van hogy nem indul el 1,55v nb fesszel" akkor szerintem elhajtanak a búsbaÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zso73
veterán
Nekem meg csak alap beállításokkal megy a lap./ CMOS reset./ De úgy stabil. Semmit nem tudok kikapcsolni a bioszba. Az e SATA,Soros port.......kikapcsolása után nem indul a lap. Gondolom lesz majd jó biosz is, ahol ezeket orvosolják.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
IRON STORM
őstag
Hmmm, én feltettem a 0804 biost , semmi ilyet nem tapasztalok, pedig én is kikapcsolgatok mindent ami nem kell Ami érdekes volt ha az integrált hálókártyát engedélyeztem, és telepítettem a driverét akkor belassult az egész rendszer
Így letiltottam aztán pci-os hálókarival megy egyelőre.Csak a TDi!
-
dokar
addikt
találtam egy bugot a P5K BIOS-ban: ha 340MHz FSB-t állítok be, akkor 341-et ad, a többi esetben pontos (+-0.1MHz)
extra - SEXRay
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Nekem is egy ilyen lapom, de megesz a méreg vele. Van benne egy Q6600-as proci, ami vígan menne 3600Mhz-en, de nem tudom kihajtani, mert abban a pillanatban amikor a proci megkapja pl. a Prime95-tel a terhelést, leesik a magfeszültség 0.1-0.12 voltot és Prime95 már dobja is a hibát.. Nem lehet ez ellen valamit tenni, a volt moddon kívül.
Üdv, Locsi.
-
Locsi
senior tag
-
nagyúr
Akinek P5K premium van Quaddal az keresenn meg priviben pls!
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zso73
veterán
válasz IRON STORM #4907 üzenetére
Nekem a 6750-es support biosz van fent. A 0804-es az is. Nekem a hálóval nincs gondom.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
ocsesz
aktív tag
Szevasztok!
Beléptem én is a klubba egy P5K Deluxe/Wifi-vel,cserétem a nforce680Sli lapomat.
-
Gaabboorr
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság ahogy olvasgatom a fórumot kicsit elkeseredtem! A P5K-ról csak rosszat hallok mostanság és ez nagyon elszomorít! Azért nyugtassatok meg hogy jó választás volt!
(sajna nem tom kipróbálni az enyémet mert kell még hozzá a gép másik fele).Asus P5K + Intel Core 2 Extreme QX6850 + Asus Geforce GTX 650 + OCZ Vertex 2 SSD
-
$p@rr0w
őstag
Hali! Ugyanezzel a problémával szenvedek én is ("PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ") (illetve a gépem ) konfigom szinte ua.mint MorPet-é, az ő megoldásával próbálkoztam, AI Suite szerint 170C°-os alaplap lett az eredmény. 2,15-ön reboot után biosban !!-85C°ot!! mért (a hőmérséklet mérő mehetett tönkre?!) Everest nem jelez alaplap hőérsékletet, CoreTemp azt írja h "a program nem fér el a memóriában"(biztos kevés neki a 2gb... ). Auto-n valszeg szintén legalább 2,10-et állított be magának, mert a gyári 1,8-as értéken be sem bootol, egyészen 2,10 ig emelgettem, h egyáltáláln elinduljon, viszont a "magas" hőmérsékelt ellenre stabil maradt, nem fagyott...Valami ötlet? Mivel nézhetek valós hőmérsékletet, ha a biosban is hülyeségeket írogat? Jah és mennyi a normális hőmérséklet, eddig auto feszen 45°-50° között volt (és nem fahrenheit erre direkt odafigyeltem)... Mennyire gond ha a gyári érték felett van a fesz, mi a még biztonságos érték? Jah és tuningolva nincs a gép csak a ramot állítottam be manuálisan. UPDATE: miközben az ok rakattintottam meghalt a gép csak homokóra bármit próbálok indítani ugyanazzal a hibaüzenettel visszadob, restart biosban: 2V-nál postolásnál kifagy, 2,05: nem smeri fel a winchestert, restart, nézem PCI-E freq.:150, anyád mondom... visszaállítom 100-ra(jól emlékszem h annyira kell?) autora a ramfesz, go windows->kékhalál, most 2,10-en írom ezt...
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Gaabboorr
csendes tag
válasz GumisPeter #4923 üzenetére
Akkor jó! Megnyugodtam! Remélem nekem is az lesz!
Asus P5K + Intel Core 2 Extreme QX6850 + Asus Geforce GTX 650 + OCZ Vertex 2 SSD
-
zso73
veterán
válasz GumisPeter #4923 üzenetére
És ki is tudsz kapcsolni a bioszba dolgokat? Soros port E SATA....
DDR 1066-on is megy a ram?
A mentett bioszod elküldenéd nekem! Megköszönném nagyon![ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Megpróbáltam az előző bioszt.......Katasztrófa!! Azal el sem indult a lap normáslisan.
Asus: Rock solid ,hard sucking!
Érdekes, hogy a bioszban a ventillátor kezelést beállítom, még a boot sorrend is változtatható lesz.[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz Gaabboorr #4921 üzenetére
El kell h szomorítsalak, de nem volt jó választás, az első amit vettem fekete dobozos sima p5k-n (azért ezt írtam mert nem tudom a verzióját, de gondolom, az első szériából volt...) tönkrement az ide vezérlő, most kék-ezüsz dobozos Rev 1.02 G itt meg ezzel szenvedek, és ahogy olvasgattam, nem csak én vok "balszerencsés"...
-
$p@rr0w
őstag
válasz Gaabboorr #4931 üzenetére
Miért nem vártál a többi alkatrésszel is márciusig, lejjebb mentek volna az árak, illetve így a három napos cseregaranciát is buktad... Vagy használtan vetted? Mert annak hogy csak ott álljon én nem látom értelmét...
-
$p@rr0w
őstag
válasz Gaabboorr #4935 üzenetére
Újabb bios, kék-ezüst doboz, hibajavítások, a másik pci-e is 16x-es ELVILEG... Tulajdonképpen pontosan megerősíteni egyiket sem tudom, csak a garanciális csere miatt kaptam Rev 1.02 G-t, és azt is csak onnan tudom, h rá van írva a nyákra... Ennek alapből 0603-as biosa van bár sztem azóta ennél is van újabb, a régin nem emlékszem milyen volt.
-
$p@rr0w
őstag
válasz Gaabboorr #4937 üzenetére
Inkompatibilitások, többnyire ramokkal esetleg winchesterrel.. Olvass vissza sztem már minden elképzelhető probléma felmerült a lappal... Bár többen írták h semmi gond a lapjukkal, én azért ha visszatekerhetném az időt, mást választanék...
-
zso73
veterán
válasz $p@rr0w #4936 üzenetére
Nekem alapon a 0701-es biosz volt. De az is egy f@s. A 0804 már elviselhető.
De csak úgy műxik, ha a cmos reset utáni feléledésnél mentés nélkül lépek ki a bioszból.
Az F2 load default-tal nem lép tovább.
F1, és bármilyen változtatás után el sem indul a lap .Elég csak az időt átállítanom.
Néha meg enged dolgokat. Boot sorrend.........."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Gaabboorr
csendes tag
És valaki próbálta már a 0805-ös bioszt?
Asus P5K + Intel Core 2 Extreme QX6850 + Asus Geforce GTX 650 + OCZ Vertex 2 SSD
-
Nyugdíjas
nagyúr
Második a Vdrop mod. Ha arra vagy kiváncsi. Az első nemtom mi lehet
Nemhiába nézegettem akárhogy az első képet. Az nem is P5K,tök más a két képen az IC elhelyezkedése is
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Gaabboorr #4945 üzenetére
Nem nagyon mondanám egy lapra, hogy fos,amikor pont most csináltak Overlockerék 610-es FSB-t vele. És nem először. Mutass nekem egy másik lapot ami igy megy
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest