- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na megvolt az első Blue Screen a mai napon meló közben.
Üzenet: Driver State Power OFF
Infóba: LiveKernelEvent 15e ez valami MediaTek drivernek az összeomlása elvileg.My Asusban volt is jó ideje egy LAN driver amit eddig nem tettem fel, azt megadtam most neki. De amit én érzékeltem, hogy letérdelt elsőként is a Wifi, és utána restartolni már nem lehetett. Szerencse, hogy pont befejeztem az adott munkámat. Eszközkezelőbe minden ok, rendszerdiagnosztikánál is minden ok, nem talál hibát. Na mind1 ezt is megértük végre.
Természetesen ment a: Kedves Asus Nézzék csak meg, azért ülnek ott.
Én is elvégzem a feladatom.
Látni, hogy minden sikeresen frissült, szóval nem vágomGoodSpeed
Ne is mondd bakker, épp néztem 800 csilliárd játék van még amivel nem játszottam. Feltettem a UBOAT című játékot, laza 40GB, és fixált 60 fps mellett , nem is volt nagyon felhúzva a grafika, úgy pörgette a gépet 75-80 fokon (az még normál egy laptopnak)?! hogy öröm volt nézni. Azért írom csak mert korai hozzáféréssel vettem, és így nem pörgette a gépet még sose. Én azt szeretem ha szépen 60 fokon duruzsol, ez a BOEING 707 style nem jött be. (OFF) Vágtam ma egy kis videót, vágóképeket csináltam RaceRoom-ban, elengedtem neki az fps-t olyan 200 körül volt, hát szépen melegszik a gép ilyen fps tartományok mellett, venti meg 4800rpm. Úgy hogy köszönöm ezt a kávéházat +hagyom a profiknak. Belenyalt úgy a 93 fokba, hogy hűtőpad van alatta, és nem a legszarabb. Kíváncsi voltam milyen a rögzített felvétel Nvidia Shadow-al ha nem fix 60-on tolom hanem elengedem neki. Kivételesen jobb a nyers anyag. Átlagosan a fixált 60 szokott jó lenni, de most érdekes nem. (OFF)Egyébként az a durva, hogy nem zavaróan hangos ilyenkor se. Normál üzemi venti hang, csak érezhetően magas fordulaton, ilyen szolid WizAir. Simán dolgoztam is mellette, és kollégám se szólt pedig itt ül nem messze. Tehát simán vállalható, de nekem ez a 85 meg 90 fok nem szimpi. Rövid távokon így oké amikor snitteket kell vágjak, vagy tesztnek, de amúgy....
Nekem a fix 60 a nyerő.
Na mindegy csak leírtam a mai napi vergődésemet
GPU: Majd írj ha láttál egy olyat amire azt mondod, na ezt neked is már konfigolni kellett, vagy érezted, hogy ez kérte a powert. Na akkor megnézem én is a szokásos okossággal, be tudom e lőni fix 60-ra az adott címet. Természetesen nem rommá butítva, mert úgy nem ér.
Mondjuk manapság egy rommá butított játék se csúnya.
Ez nem a 2000-es évekAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
- Dell Latitude E5530 Core i5 3230M /8GB RAM / 120GB SSD / FHD 1920x1080 / Windows 11
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs