- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield-r
tag
Hali mindenkinek!
Most akarok új gépet beszerezni és miután megtudtam h amit kinéztem MSI alaplap szériahibás gyors keresésbe kezdtem, és itt kötöttem ki. Naszóval milyen ez a lap, úgy összességében meg vagytok vele elégedve??? ja és az igaz h az AM2-es tokozású procik memória terén nagyon válogatósak???
Ja és h tuti legyen erről beszélünk igaz?:Asus M2N-E (NVIDIA nForce® 570 Ultra™ MCP)
fekete nyák + hőcsöves hűtés
Ja amit kinézetem memória az ez lenne: DDR2 512MB 800MHz KINGMAX Mars
Előre is kösz minden segítséget!!! -
garfield-r
tag
Hali!
Énis megvettem ezt a lapot és idáig minden OK
Viszont lenne pár apróbb gondom:
1: a sajátgép tulajdonságainál kiírja h milyen proci van benne, a CPU Z is hasonlóan jár el,
viszont az everestnek lövése sincs arról h milyen proci, alaplap, videókártya és memória van a gépben ez mitől lehet???
2: a BIOS-okat nem nagyon ismerem frissíteni se frissítettem még, de ahogy olvasgattam a hozzászólásokat elég sok helyen van szó erről, szóval miért jó ha frissítem a BIOS-t???
esetleg ezzel meg tudom szüntetni az előbb említett gondomat???
Amúgy a konfigom: AMD 3500+, M2N-E, Geil 2x512 DDR II 800 MHz-es, Asus EN7900GS -
garfield-r
tag
Köszi, szóval ha felrakok egy újabb Everestet akkor valószínűleg minden ok lesz, hameg nem akkor jön majd a bios frissítés.
Amúgy tuningolni nem nagyon akarok, még... szóval a tuning miatt egy darabig nem cserélek biost. A lényeg az hogy atomstabil legyen a rendszer, de mivel az a gépem otthon van énmeg most a koliban ülök így majd csak a jövőhéten gondolkodom erről komolyabban. -
garfield-r
tag
Ja, még két kérdésem lenne: nézegettem a biost és mivel ehhez nagyon láma vagyok megkérdezném ezeket ajánlott-e bekapcsolni:
1: Advenced -> AMD Live! & Cool'n'Quiet
2: Tools -> Asus Music Alarm / O.C. Profile / EZ Flash 2
Meg ha nem tul nagy kérés akkor el is tudnátok mondani h ezek mik lennének? -
garfield-r
tag
Hali!
Neked ezt a ciripelő hangot mikor kezdte el a géped előállítani??? Mert nekem megvanmár egy ideje és még nem nagyon figyeltem fel még csak hasonlóra sem, bár most attól tartok h majd idővel nálam is előjön majd.
Amúgy nekem is samsung vinyóm van és annak nálam is van egy bizonyos hangja, amit én a fej mozgatásával próbálok magyarázni. -
garfield-r
tag
Gondolom, bár nekem SP2-es van de szerintem itt nem ez a döntő hanem az hogy milyen bios van a lapon, ígyhát szerintem semmi problémába nem fogsz ütközni, ha viszont igen akkor próbáld meg az SP2-vel, ha neked nincs olyan akkor csinálhatsz is egyet ugyanis van egy olyan progi hogy nLite, ezt letöltheted mondjuk a www.pcworld.hu -ról, és ezzel az alap xp-ből csinálsz egy SP2-est (bár szerintem minden gond nélkül menni fog az alap XP-vel is)
-
garfield-r
tag
Hali!
Nekem is lenne pár kérdésem a BIOS-ról: mi a fene az az AMD Live! + meg hogy hogyan állítsam be a memóriámat (van 2x512 Geil memóm és az Everest szerint 737 MHz-en mennek, erre én azt mondom h wazzee még jó hogy a 800 MHz-est vettem meg), megnéztem a linkeket amit közszemlére tettél, de hát megint csak annyit értettem meg h mi a f@szért tanulok én 10 éve németet -
garfield-r
tag
Ha már a memóriákat nézegetitek az miért van h nekem van 2x512 Geil 800 MHz-es memóm, mennek is f@szán párban de az everest szerint nem 800 hanem 737 MHz-en, a BIOS-ban minden memória beállítás az alapon van, szóval semmit sem piszkáltam.
-
garfield-r
tag
Én asszem sebességmérést csináltam asztán amikor kiírta hogy mennyi pontot kaptam, akkor mellette feltunteti h milyen géppel, na ott volt hogy 737 MHz, szóval akkor mennyek be majd a BIOS-ba és ott az autot pakoljam át 400-ra, hogy megkapjam a 800-at, ja és itt ezenkívül valamit érdemes még beállítani, egyáltalán lehet még valamit???
-
garfield-r
tag
Asszem az van de a dobozán ezt külön nem tüntették fel (sima piros kis doboz, benne sasolt a két mem, és a hátulján az van jelölve h cat 5 asszem, de nem biztos...), amúgy nem úgy van h ha 400-ra állítom akkor kapok valami úton módon 800 + a feszel akkor nem kell szórakoznom hogyha az alapbeállítást akarom kicsikarni???
-
garfield-r
tag
válasz Eugene Roe #810 üzenetére
Hali!
Nekem 737 MHz környéki értéket ír ki, erre hazamentem a multhét végén, leültem a gép elé, be a BIOS-ba, beállítottam 800-ra, és még mindíg semmi amúgy egy 3500+ -os procim van (2200 MHz -ketyeg), a szorzóban nem vagyok biztos de gyanusan ennek a környékén lehet, ez a probléma csak az X2-eseknél van???
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest