Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz Pocok256 #6953 üzenetére

    mi a szánalmas? Az, hogy kitaposták a gép belét egy prime95 stressz teszttel és csakis ezért throttlingolt? Mikor fogtok ti normális, mindennapi körülmények közt olyan terhelést adni?
    Ott van a kulcsmondat a cikkben:
    The additional overclocking of the 17-inch device is always active as long as you don't stress it with torture tools like Prime95.
    Még ők is leírják, hogy ez a program egy kínzó eszköz. Ugyanolyan, mint a furmark. Semmi másra nem való, csak arra, hogy a gépeteket kinyírjátok vele. Játszani akartok vele, dolgozni akartok vele, vagy teszthuszárkodni? Átlag felhasználót az utóbbi egy cseppet sem érdekli, neki a valós körülmények között hozott eredmény a fontos. Ha ugyanígy melegszik és throttlingol játék közben, amit erősen kétlek, akkor lehet savazni és abba még én is beszállok. :)
    Alapvetően nem értek egyet azzal, hogy az asus is beszállt a vékonyítási parasztvakítós buliba és azzal sem, hogy egy játékos gépnek csendben kell lennie még játék közben is. Nem, hűtenie kell, az meg hang nélkül nem megy, vékony kisujjam méretű házban nem megy. De ameddig ez nem eredményez játék közben/egyéb valós helyzetben throttlingot (lásd G551), addig csinálják nyugodtan.
    Mindemellett változatlanul kitartok azon véleményem mellett, hogy a GX700 egy nagyon buta és felesleges ötlet volt és még olyan árat is rajzoltak rá, ami végképp értelmetlenné teszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák