Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz BAM007 #1692 üzenetére

    No, ha RAW-okat dolgozol fel, akkor az szívás - én is pontosan ezt csinálom/csináltam az EEEPc-n (is), de az Adobe CameraRaw-nak legalább 1024x768-as képernyő kell, 1024x600-ban bizony van, ami lemarad vagy nehézkesen érhető el. 1024x768-ban meg görgetni kell a képernyőt (mármint az EEEPc-n), amit több-kevesebb idő után megun az ember: nekem ehhez 4 kép konvertálása kellett csupán. :)
    Több program (Skype, MSN, TotalCommander, OpenOffice pl.) simán fut együtt, gond nélkül.

    Wajk: Eredetileg nekem az XP a "C" partíción volt, de szeretem, ha a programjaim máshol vannak, ezért voltak olyanok, amiket a "D"-re raktam. A W7 ezt fogta (mármint az egész D:\Program Files mappát), és bepakolta a "Windows.old" mappába, ugyanis a W7-et én a "D" partícióra telepítettem, és az ott levő korábbi Program Files mappát egy korábbi Windows telepítésnek vagy annak egy részének vette. Tehát nem csinált ő hülyeséget, mert nekem azon a partíción is volt egy Program Files mappám, amire a W7-et raktam.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák