- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz SpongyaBob #12150 üzenetére
Aminek kell a látó távolság, abba Sabrina, Td nem spotolasra való, de jó ha van latotavja is, hogy idoben tudjon poziciot váltani,viszont kell neki a pontosság, igy Sabrina nem a legjobb bele, Td-be inkabb az alap parancsnok, pihilip. Latotav+ pontosság. Lightba is őt hasznalom mostanaban. Mbt-be Freya vagy Huan Carlos. Kb ugyan az a kettő 1 skill a különbség talán.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
scyllarus
veterán
válasz DeadMeat #12151 üzenetére
Alapból igazad van. Én azért használom Sabrinát, mert jellemzően kis tierben játszom TD-kel (T4), ott meg a lightok előrerohannak meghalni 1 perc alatt, az MBT-k meg többnyire mögöttem vannak , így magamnak kell spotolnom.
Nagyobb tierben lehet normálisabb a helyzet."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SpongyaBob
veterán
Hát sajnos én nem nyertem semmit
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Na, hogy közben Sabrina-t fullossá varázsoltam, viszont valamit nem értek. Nem tudom azt az 5 képességet hozzáadni amit én akarok. Szépen hozzáadtam szintenként amit kell, a végére viszont nem úgy jön ki ahogy én szeretném. A 25%-kal gyorsabb bázis foglalást én nem tartom hasznosnak helyette az álcát választanám ha lehetne, de ez nem aktív így nem tudom kiválasztani és hiába próbáltam már többször is átképezni mindig ugyanez a vége. Ez miért van?
-
scyllarus
veterán
válasz SpongyaBob #12154 üzenetére
Ahol egymás mellett van a két skill, ott csak az egyik választható.
Nincs olyan, hogy a T5 képesség helyett 2 T4-et választasz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
bb68
tag
válasz SpongyaBob #12154 üzenetére
A második és negyedik képességnél egy választási lehetőséged van a kettő alképesség közül.Vagy az egyik, vagy a másik.
-
SpongyaBob
veterán
Áháá, így már világos, kár Köszi nektek.
-
villamos
őstag
válasz SpongyaBob #12157 üzenetére
Viszont a retrain -nel újra oszthatod, de be kell hozzá áldozni pár kreditet...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
PoczyAW
tag
válasz SpongyaBob #12153 üzenetére
Még nem biztos, ne add fel a reményt! Épp most érdeklődtem az illetékesnél, 2 napja beteg, így nem tudott sorsolni, mert az irodában vannak a kódok. Elnézést kér mindenkitől, amint újra dolgozik első dolga lesz sorsolni!
-
nemeth989
senior tag
Holnap 018. update, jön a Global Operation
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz bullseye #12165 üzenetére
Ehhez semmi köze nincs, hogy t9-es lesz. (Egyébként addig érdemes ezt a tankot is kifejleszteni míg 7-es, mert később tokkenel lesz nyitható a tank.) Az összes befejezetlen ágnál van ilyen opció 7-ben, hogy 9-es tokent kapsz, a wieselnél is volt mielőtt bekerült a vbr. Még a bmp3m-nél is van tokken unlockolódási lehetőség. Ez csak egy apró figyelmesség. Egyébként sokkal jobban jársz így, mert csak 450K xp-t kell még kifarmolnod, ahelyett, hogy kb. 1millát beletolnál egy 8-asba.
[ Szerkesztve ]
-
PoczyAW
tag
Akinek esetleg épp most van szabadideje, mivel a szerver úgysem megy az update miatt, íme egy videó:
Stingray-el Cold Steel-en, Tier 8-ban. Megfontolt, szép játék, semmi betoncamp.
-
bb68
tag
Lehet letölteni az updatet.
-
keneseig
tag
Tényleg valahol megtalálható a legfrissebb 0.18 patch note?
-
scyllarus
veterán
válasz PoczyAW #12181 üzenetére
Így szokták, a múltkori patchnél én is beleszaladtam ebbe. Megkérdeztem itt, erre kirakták ott.
Lehet, figyelik ezt a topicot a my.com-nál?[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nemeth989
senior tag
válasz ertewrtewrtw #12183 üzenetére
Érted egyáltalán, hogy mit kell csinálni az új játékmódban? Gondolom véletlen se gondoltál arra, hogy nem a sebzés számít, hanem hogy elfoglald a pontokat. Mivel az csökkenti leginkább a ticketet. Egyébként szerintem teljesen jó mód, jó a map is, a mód meg engedi a hibát is.
Végül, 2 csata után eléggé elhamarkodottnak tartom a véleménnyilvánítást.[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz ertewrtewrtw #12185 üzenetére
Ez a mód még jobban épít a csapatmunkára, itt egyedül sokkal nehezebb dolgod van, mint a másik két játékmódban. Nem vagy szakaszban, akkor is arra fele kell mozogni amerre a csapat nagy része megy. Így nem egyedül kell lebontanod a 3000hp-s tankokat. Egyébként meg ha kilősz egy tankot majdnem 1 percig ki is vonod a játékból, ha jól rémlik olyan 30 sec (zártban talán ennyi volt) mire lerakhatja magát és be is csatlakozik az ütközetbe.
Az meg hogy nem haltál meg, nem kell annyi javítási költséget fizetni. Más szemszögből, ha valaki csak a basen kempel és nem csinál semmit a csata alatt az nem jár jutalommal szerintem.RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Tesztó
csendes tag
válasz ertewrtewrtw #12185 üzenetére
Ugyan nem próbáltam, de nyilván köze van a kerekes járműveket ért fizika változásokhoz... ( látótáv passz)
-
R9DEON
senior tag
Nagyon csúcs az új játékmód.
-
nemeth989
senior tag
válasz ertewrtewrtw #12188 üzenetére
Mond azoknak akik a spawn helytől 100m-es körzetben mozognak
-
Telda
addikt
Szerintem nagyon jó lett ez a játékmód. Viszont az fps nem valami jó.
-
nemeth989
senior tag
Pár csata után ez a játékmód egész jó. Viszont szerintem kell egy szakasz hozzá, ha sikeresen akarod játszani. Tetszik, hogy jó pörgős az egész, szinte nincs megállás, minden tankosztályban ellehet benne lenni. Ebben a módban megtudod tanulni használni a tankodat, több hibázási lehetőséged van. Remélem tolják majd bele az új/átalakított pályákat. Ráadásként fossa a kreditet és xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
R9DEON
senior tag
Attól függ milyen a vas, nálam 40-55 között van Hihght beállításon.
-
ughhh
senior tag
GlobOp részemről FALLEN...
katasztrófa... fix 60pfs-ről ultrán 30pfs és lagg van
ami nem az AW hibája: azt se tudom mit kell csinálni a sárga és a piros lövésen kívül -
SpongyaBob
veterán
válasz ertewrtewrtw #12197 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy minden jármű lassabb lett. Sokkal lassabb a gyorsulás mindegyiknél, de szerintem csak annyi történt, hogy a sebesség érzetét változtatták meg. Illetve módosítottak a motorhangokon is. Nekem az új módot még nem volt alkalmam kipróbálni (szakaszban szeretném), mindezt pár tucat PVE után mondom.
[ Szerkesztve ]
-
R9DEON
senior tag
válasz SpongyaBob #12198 üzenetére
Nekem az új módot még nem volt alkalmam kipróbálni (szakaszban szeretném)
Szerintem nyugodtan játssz egyedül 1 napot hogy ne szakaszban kezdj el bénázni mert meg kell szokni mi hol merre található a pályán. -
Tesztó
csendes tag
A kerekesek sokkal irányíthatóbbak lettek VBR is érezhetően használhatóbb a Fox pedig áhh ... végre!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest