- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Hát, ez nem volt gyerekjáték, de kihoztam belőle amit tudtam:
__
Nagyon rosszak voltak az arányai, és rengeteg részlet volt rajta, ez a minimum méret.
_________________________________________A jobb oldali hadd menjen. -
Bajsza kicsit "fura", de amúgy látom rajta a melót, részletes lett. Nekem mindegy melyik lesz.
Egyéni arcképe lecserélve. - 2016-06-10 - Tamoo
régi: nagy | kicsi[ Módosította: Tamoo ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Pano
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz Dzsosy #38732 üzenetére
Tessék:
--> _
Amikor javítod majd ~2px-el kisebbet csinálj! - Tamoo
- Javítva a kívánalmak szerint. - Peterson_
____________________Javítottakból mindegy melyik.
- a bal.
Egyéni arcképe beállításra került. - 2016-06-17 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
Dzsosy
senior tag
-
Peterson_
addikt
válasz Sebibalu #38794 üzenetére
Szia!
Mivel már jó régóta várakozol, csináltam neked is.
A dropbox linkek már nem éltek, így a legutolsó kérésed alapján "kicsit" átdolgoztam ezt:--> _
________________________Jó lett. Felőlem mehet a legnagyobb is.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Megkaptam az engedélyt a fejcserés támadásra. Katt
Kérdésem a következő. Melyikből lehet jobb arcképet csinálni? Melyikkel van kevesebb macera?
1-es verzió illetve 2-es verzió
Amelyik nektek egyszerűbb, mivel nem akarom rabolni a drága időtöket.
Danke[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
sqpp
őstag
Ebből kihozható valami?
-
sqpp
őstag
-
freemanone
addikt
Összefoglaló frissítve! Aki esetleg mégis kimaradt sikítson és beleteszem.
(#38867) sqpp: Keress egy anubisz forrást ami rajzolt és tettszik, mert ez a kép ebben a formában nem lesz újra kiadva.
A lecserélt arcképeket újra kell rajzolni, ráadásul a mai szabályzaton át sem menne a jelenlegi formájában. -
sqpp
őstag
-
sqpp
őstag
válasz freemanone #38870 üzenetére
Mulder legyen akkor
-
sqpp
őstag
válasz freemanone #38872 üzenetére
Köszi szépen, ha van valami fejlemény írj egy üzenetet
-
Dzsosy
senior tag
válasz Peterson_ #38853 üzenetére
Köszönöm szépen a munkádat!
Akkor kérném a moderátorokat, hogy állítsák majd be nekem. Engedélyem.
Köszönöm!
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy avatart.
Jogosultságom/engedélyemEzekből bármelyik, amelyik egyszerű. (A számozás a nálam a prioritásos sorrend, de rátok bízom, hogy melyiket egyszerűbb)
[1]
[2]
[3]Köszönöm:
Tanisz
[ Módosította: vond ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam engedélyt, és szerkesztettem magamnak egy arcképet, kérném szépen a beállítását Köszi előre is!
Nekem nincs ellenvetésem, menjen - crey -
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Már jártam itt korábban, de nem lett azokból a koncepciókból semmi. A jogosultságom megvolt és még meg is kell legyen.
Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen, de semmi nem jött szembe, ami jó lett volna, viszont, most arra jutottam csatlakozok a PH Avatar: The last airbender-es arcképesek csapatához egy Prince Zuko-val.Nézegettem deviantart-on forrásképeket, de ilyen téren hű volt az oldal a nevéhez, elég sok "deviáns" kép jött szembe, amit sajnálok. (Egyszer megnéztem, hogy ha az AC2-ből Leonardo da Vinci lenne, akkor van e ahhoz jó forráskép. Na azt nem kellett volna! No offense, de komolyan nem értem, miért KELL divat szerűen egy egyszerű barátságba belemagyarázniuk a homoszexualitást... ) De hogy a témánál maradjak nem is volt köztük olyan, ami jó lett volna és alkalmas.
De aztán rájöttem, hogy az a legegyszerűbb, ha közvetlen a videoanyagból választok ki egy jónak minősülő képkockát, lévén, hogy rajzolt és szerintem viszonylag könnyű a ph arculatára igazítani. Sajnos nem találtam olyan frémet, amelyben minden benne lenne, ami egy teljes arcképhez kell, úgyhogy külön linkelem őket, remélem össze tudjátok rakni nagyjából, nem tudom lehetséges e.Arc / arckifejezés forrás: [kép] ruha: [kép] haj1: [kép] haj2 (dísz nélkül): [kép]
Ami lényeges, hogy az arc mindkét oldala látszódjon és (ha valaki nézte volna a sorozatot), a "frizurájának" az a változata legyen, ahol nincs borotválva a feje és össze van fogva a haja.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Peterson_
addikt
válasz SchumiBácsi #38803 üzenetére
->> -> -> _
- valamelyik csak jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Peterson_ #38883 üzenetére
Szinte tökéletes, de egy kis finomhangolás kellene a száj körül, ha a kissé nagyobb és általam bekeretezett kép volt a tervezett végleges, mert az átméretezés után kissé "ragyás" lett.
De lehet hogy kissé, vagy jobban mosolyognia kellene ahogy a másik két képen van, úgyhogy itt el is akadtunk, de holnapra megírom/szerkesztem hogy melyik legyen, mert az is nagy szám hogy nem aludtam el a paintolás közben egy 14órás műszak után
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az alábbi képből megoldható-e az avatar elkészítése:
Ez egy Tony Stark kép eredetileg, de nekem nem kell a karakter neve, lehetne egyszerűen "szakállas férfi". Azért választottam ezt, mert pontosan olyan, amit a tükörben látok (három sör után ). Ha valaki bevállalja, hogy ebből készít nekem arcképet, akkor csak annyi kérésem lenne, hogy a szakáll és a bajusz színét kellene egy kicsit "őszíteni"...
Köszönöm
Képet ide csak linkelünk!! Egyébként szerintem megoldható. - freemanone
[ Módosította: freemanone ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Peterson_
addikt
válasz SchumiBácsi #38884 üzenetére
A különböző méretek a moderátor kollégáknak szólnak, hogy kiválasszák a megfelelőt.
Egyébként mindkét kép egy az egyben ugyanaz, csupán előfordul, hogy különböző méreteknél máshogy tömöríti le a ps.
A száját, ha kéred, meg tudom csinálni eleve mosolygósabbra, persze így sem gond, csak max holnap lesz rá egy pirinyó időm.[ Szerkesztve ]
-
-
freemanone
addikt
válasz lacibacsi #38887 üzenetére
Elég hosszú a várólista, de természetesen Te is sorra kerülsz majd. Mostanság semmi időm nem volt rá, de ettől függetlenül mindenki megkapja a kért képet idővel.
Várj türelemmel és ne kérdezd meg naponta/hetente, hogy mi van vele, ha megnézed az összefoglalót láthatod a várólistát, ami mostmár nem is épp teljes, majd a hétvégén frissítem azt is újra. -
lacibacsi
addikt
válasz freemanone #38888 üzenetére
O.K. Türelmes leszek. Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
őstag
válasz Peterson_ #38886 üzenetére
Úgy tűnik sikerült az ideális beállítást megtalálnom.
A száj úgy lesz jó ahogy a zölddel keretezett képen van. Nem tudom hogy a nyersanyagon az mennyit jelent, de a kész képen egy pixelnyit süllyesztettem rajta, az arcnál meg egy szakaszon a vastagabb vonalat vékonyítottam hogy menjen a többihez. De ezek be is vannak jelölve az új képen ami remélhetőleg hasznos segítségnek bizonyul.
Egyébként mindkét kép egy az egyben ugyanaz, csupán előfordul, hogy különböző méreteknél máshogy tömöríti le a ps. - Tudom miről van szó, egy két pixel máshová esik és ezért csinálja azt amit csinál. Remélem a mosolygós verziónál ez a tulajdonság nem fog kiütközni.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
freemanone
addikt
válasz manoarc #38891 üzenetére
A kettes számú jelölt sokkal jobb mint az egyes! Abból még akár teljes alakos is megoldható.
A színeket lehet a jelenlegi arcképedről venni? Vörös haj, zöld ruha, világoszöld pompom?(#38882) emiki6: Zuko nagyon jó arckép lesz!
(#38876) Tanisz: Megoldható lesz ez is.
(#38874) 00KID: Személy szerint ebből nem vállalnám be az elkészítést, de a többiek talán rábólintanak.
-Sima ügy.
Már csak idő kellene, meg ledarálni az előtte levő képeket[ Módosította: Peterson_ ]
-
freemanone
addikt
válasz freemanone #38892 üzenetére
Összefoglaló frissítve!
_______________________________________________________Darálni.... igen, az a jó szó! Ha késő délutánra nem leszek teljesen hulla alkotok én is ma.
-
manoarc
senior tag
Az egészalakost próbáljuk meg akkor. A színek lehetnek ugyanazok persze. Köszönöm!
{。^◕‿◕^。}
-
Lackooo84
nagyúr
válasz freemanone #38893 üzenetére
Enyémhez is odaírhatod a forrást, nehogy kavarodás legyen.
The Truth is out there...
-
emiki6
veterán
Meg ez legalább elkészíthető, nem úgy mint a Shadow of Mordoros ötletem...
Aki majd Zukot csinálja és van kedve kreatívkodni vagy van valami jó ötlete, attól elfogadok saját elképzelési terveket, lehet jobban fog tetszeni, mint amit én kigondoltam.
+ azthiszem hozzám rossz forrást linkeltél az összefoglalóba...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
dobragab
addikt
Üdv!
Elég régóta ez az avatarom mindenhol, ahol lehet, de tudom, hogy fényképből nem lesz PH-s avatar. Szóval valami ehhez hasonló rajzot keresek.
A kritériumok:
- kölyök oroszlán, nem nőstény
- nem mosolyog, komolyan néz
- szembe néz
- nem Oroszlánkirály, pláne nem SimbaDeviantartot feltúrtam néhányszor, ezeket találtam.
Van bármi esély, hogy valamelyikből készülhessen arckép, ami megközelíti az eredetit?
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Peterson_ #38898 üzenetére
Nagyon jó. A színeken tudnál kicsit hangolni, ha nem gond? A feje az inkább világosabb (fehéres) kéne legyen, a vállánál a kék rész meg sötétebb kék. Mondjuk ez alapján (ami az eredeti, nem rajzolt karakter). Ja, meg ugye tükrözni kellene, hogy befelé nézzen. Amúgy penge lett, köszi!
- Csináltam egy új sorozatot, bár még jó, hogy nem az alapján amit linkeltél, mert az minden, csak nem kék
Tükrözni meg nem kell, mivel már megtörtént, és be is van forgatva...a teste befelé néz, az arca meg előre.[ Módosította: Peterson_ ]
The Truth is out there...
-
Peterson_
addikt
válasz _adaml21_ #38815 üzenetére
Én néztem el, de mégsem volt olyan pompás a forrás, mivel rettentő alacsony volt a felbontása.
Amit tudtam, azért így is kihoztam belőle:--> _
Kicsit finomítottam rajta.
Örülnék, ha beleférne a méret, kisebben már mosódnak a részletek.
--------------------------------------------
Részemről ha a kérvényezőnek is megfelel.Én csak nem értem, miért akar valaki önszántából Suarez lenni....
Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2016-07-09
[ Módosította: vond ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Asszociációs játék. :)
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gray Zone Warfare
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest