Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Sziasztok!

    Nem találtam külön OSX vagy Safari topikot, de ahogy látom, ide jöhetnek a szoftveres dolgok is. Korábban Yosemitével használtam egy régebbi MPB-t, mindenféle gond nélkül. Pár hónapja lecseréltem egy újabb modellre, teljesen friss Yosemitével, és böngészés közben elég sok hibát tapasztaltam. Adott például a PSNProfiles oldal, ahonnan egy villanással eltűnik a CAPTCHA, és nem tudom frissíteni a gépemről a profilomat.

    Arra gondoltam, hogy az Adblock Plus lehet a ludas, ezért kikapcsoltam, majd később le is szedtem a gépről, de nem változott semmi. Előkotortam a régebbi gépemet, és ott is ugyanez volt a gond, holott korábban működött. Leszedtem mindkét gépre a Firefoxot és a Chrome-ot, de ugyanez a hiba jött elő. Az újabb gépet lefrissítettem az El Capitanra, de a hiba megmaradt.

    A Hardveraprón sok hirdetésnél hiába kattintok a képre, nem történik semmi. Most próbáltam egy archív hirdetésem aktívvá tenni, de nem megy, mert hiába kattintok az Opciókra, semmi sem történik. Egy Windows-os gépen is megpróbáltam, ott gond nélkül felugrik a panel, és a hirdetések képeire kattintva is előjön a galéria.

    A gépem US billentyűzetes, így a nullát "control-ö" kombóval tudnám írni. Szöveges dokumentumban nincs gond, és a böngésző URL sávjában sem, de a Prohardveren már nem reagál erre a kombinációra. De van, hogy igen. Valakinek van valami ötlete, hogy mi okozhatja mindezt? A böngésző teljesen natúr, de ismétlem, többel is próbáltam, és mindegyik produkálta ezeket a hibákat. Itt van egy lista a gépen lévő alkalmazásokról, hátha valaki kiszúr valamit, de én nem jutottam egyről a kettőre. Kösz előre is!

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák