Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Végre volt időm kibontani az első anime-t a gyűjteményemben, amit a NIS America adott ki és végre élőben is tapasztaltam azt, amit már képeken a többi kiadásuk Premium Editionja alapján sejtettem...hatalmas a doboz, amibe pakolják a terméket! Nem értem miért a nagy és vékony doboz mellett döntöttek a kisebb (de praktikusabb) és vastagabb csomagolással szemben...összehasonlításként a videóban hozzámértem más formátumban kiadott animeokat is, hogy látszódjon a különbség.

    Na mindegy, a lényeg, hogy a doboz minőségi kartondoboz, nem olcsó, vékony papír, mellékelték a sorozatot DVD és BD lemezen is, rengeteg extrával (mellékelték az összes mini epizódot is) és a dobozba pakoltak egy gyönyörű, keményfedeles könyvet is, benne színes produkciós képekkel, art workokkal és interjúkkal a készítőkkel. Az egész pakk olyan, mint egy gyönyörű mesekönyv, mint maga a sorozat. Ja igen, amiről beszélek az az:

    Usagi Drop (Bunny Drop) DVD+BR Combo Limited Premium Edition

    :R

    A felvétel nem ment egyszerűen, a postás nálunk délben szokott járni, ezért ma amikor késő délután (amikor már közel nem szoktak járni errefele) annyira belemerültem a videózásba, hogy amikor csengetett, akkor szinte eldobtam a kamerát...szerencsére nem lett semmi baja :D Persze nem csoda, hogy megijedtem, hisz magát a félelem, rettegés és szenvedés urát hozta.

    Okaeri, hakushaku :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák