- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Otthoni időjárás-állomás
- OLED TV topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz moleculez #34815 üzenetére
Ahogy nezem es olvasom a storykat a consumeractiongroup.co.uk-n Telefon, XBOX, PS5, laptopok mennek a legjobban.
Szinte garantalt, hogy eltunik naluk vagy kicserelik utkozben a doboz tartalmat ha ~£500 felett van.
Ugy latom javareszt IT hardware a kelendo...100% hogy latjak a rendszerukben, hogy mi van, vagy legalabbis milyen ertek csucsul a dobozban,
Ezt onnan gondolom, hogy kis erteku csomagokkal nagyon kevessel van baj, pl nincs hozzanyulva a csomagolashoz stb.Ahogy nezem kb 2020 eleje/kozepetol indult meg a lootolas ezerrel, elotte is volt baj, de mintha kevesebb lett volna (vagy nem mentem vissza elegge meg az olvasassal?!)
Egy volt dolgozo videoja alapjan 2020 ban indult meg a lavina minden szempontbol, eloszor elkuldtek a staffot furlough-ra, majd vissza sem vettek Oket, innentol kezdve nincs telefonos elerhetoseguk, chat, emailekre nem reagalnak csak napok utan stb.
Eleg kemeny dolgok lehetnek ott
Masik video amit neztem ott az egyik doboz vallogatos depot-juk ahogy kinezett...?!
Lehet azt linkeltem is netkek, a feka csavo ott dobalja a dobozokat...ahova epp sikerul neki landolni oda megy es olyan allapotban...En mar azon is gondolkodtam csinalok valamelyik haverral egy kamu eladast Ebayen, "eladom a laptopom, VGA-m cimszoval" kozben meg valami regi torott sz@rt belerakok a dobozba nagyon jol becsomagolva + GPS nyomkovetot bele es figyelni, hogy merre megy.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Politika
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest