-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz Maxxy10 #32599 üzenetére
Ahol meglepően simán ment minden az a török Pegasus.
Ryanair meg olyan amilyen minden más fapados. Meg kell köszönni hogy elvisznek.
Anyós BUD-n 20 perccel később adta fel a poggyászt mint mi. Neki, és vagy 10 másik utasnak ott is maradtak a bőröndök. Másnapi járattal hozták ide, arra még egy nap a delivery.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tufa_
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #32598 üzenetére
Ryanair nem volt rossz amikor anyum jott, meg extrakkal is.
En Olaszorszagba repultem veluk Juliusban akkor sem volt gond. Ahogy koltozunk, SW19bol Stansted tul messze van ugyhogy valoszinu BAra valtunk rovid utakra is. -
FeRkE
őstag
válasz Alvin_ti4200 #32600 üzenetére
Mire gondolsz, mit nem lehet venni a basic jegy melle? Ugyanugy tudsz venni priorityt ha nagy taskat akarsz felvinni+elol ulni, feladott poggyaszt is hozza tudsz adni.
-
Alvin_ti4200
félisten
Bocsi, elfelejtettem, hogy teljesen végig kell menni a folyamaton ahhoz, hogy lássam az opciókat. Feladott 20 kilós poggyász 50 font (oda-vissza), ha akarok ülőhelyet választani (nem kötelező, de 187 centivel kvázi muazáj), az megint huszonvalahány font, szóval szépen lassan eljutunk a 100 fontig mindenféle bűvészkedés nélkül. Nekem megér majd némi plusz, hogy napközben repüljek a BA-val.
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz Alvin_ti4200 #32606 üzenetére
Persze, mindenki eldonti, mi eri meg neki jobban. En veszek altalaban Priviledge passt, abban egy evig benne van az elso soros szek + Priority (ami a CabinMAX miatt kell), feladott boronddel sose utazom szinte. Nekem mas opcio nincs Debrecenbe, ha csak nem meg a MAV-ot is akarnam elvezni +3 oran at
-
Yeffy
veterán
nem, nem arra. azt ismerem.
allitolag ilyen esetben a bank vissza tudja forditani a kifizetest, hibas/nem teljesitesre vonatkozoan.de en is ezert neztem ezt a providert, mert meg ha buknek is vele, kisebb osszeg lenne, nem 80-100+ font.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
moleculez
veterán
Mi megvettük a tesztet, azóta sem küldtük be vagy 2 hete, sztem senkit nem érdekel.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Apollyon
Korrektor
válasz moleculez #32610 üzenetére
Jó nektek, minket hívogattak minden egyes rohadt nap az NHS-től, hogy jól vagyunk-e stb., megvan-e a teszt, visszaküldtük-e, amikor meg megjött az eredmény, meg kérdezte, hogy mi az eredmény, holott ő is látta, de ha a következő tünetek valamelyikét észleled, akkor... és mindezt 2x10 napon keresztül. Rémálom az egész, inkább nem megyek sehová.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
instantwater
addikt
válasz Apollyon #32611 üzenetére
Minket day1 en hívtak. Először a páromat.
Sablon kérdések, tünetek, karantén, teszt, stb.Aztán hívtak engem is.
Én kicsit megtörtem a keretüket.Kihúztam belőle a választ, hogy miért hivogatnak, ha online el kellett fogadnom, hogy ismerem a teendőket.
Hát, hát, izé, van aki nem tudja, hogy kit hívjon, ha rosszul van, és rákérdeznek, blablabla.
Mondtam, jól vagyok, 2 teszt, 10 nap otthon maradás. Van még kérdés?
Ja, nincs, köszönjük, viszont hallás.Lerendeztem 2 perc alatt. Ha végig kérdez mindent az van vagy 10 perc. Persze, otthon ülök, de ne nyírják már olyannal az agyam amit online el kellett fogadni, hogy egyáltalán az országba jöhessek.
Indiában olcsó a call center, és az arany árban mért tesztekből erre is futja.
-
instantwater
addikt
válasz moleculez #32610 üzenetére
Mi visszaküldtük időben mindkettőt.
Ha már úgyis ki van fizetve, akkor legalább jó kifogás a karantén elhagyására a teszt feladás.Amúgy kész kabaré.
Aki valami kis félreeső helyen lakik, az akár tömegközlekedhet is a postaládáig.Kedvencem a laborban leadós opció.
Azt mégis hogy?
Nottinghamből levonatozok/buszozok/autózok Cambridgebe a laborba, majd vissza? Persze, olyankor nem terjesztem.Kabaré.
-
GreenGoblin
őstag
Felhívtam a régi autó biztosítom hogy lemondom. Az eddigi tapasztalatok alapján állandóan könyörögnek hogy maradjak meg ajánlanak minden jót, erre semmi. Hideg szívvel tudomásul vették, hogy megyek. Nem hiányzok nekik.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
moleculez
veterán
válasz GreenGoblin #32615 üzenetére
Ez ilyen... óriási a piac, itt nincs ügyfélmegtartó részleg mint M.o-n, jön a helyedre 10 másik.
Mondjuk biztosításnak hívni nem szoktam, ez simán védelmi pénz. Mert ha esemény van akkor az biztos hogy találnak indokot miért nem fizetnek/segítenek. Persze fizetni kötelező (a semmire), és ez ők is tudják.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tildy
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #32600 üzenetére
De lehet. Priorityt pl, maris vihetsz egy kis 10 kgos poggyaszt meg melle a fedelzetre. Mi is igy megyunk. Csomagot meg csomagszallito viszi foldon, majd fogunk vele vonatozni azt hiszed.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
instantwater
addikt
válasz moleculez #32616 üzenetére
Nekem pontosan ennek az ellentéte a tapasztalatom.
Korábbi biztosítóval, internetszolgáltatóval, mobilszolgáltatóval.
Bár most legutóbb az új biztosító (Tesco), ugyanaz mint akinél egy éve voltam olyan ajánlatot adott, amit a jelenlegi Aviva nem tudott volna matchelni.
Jóval olcsóbb, és még UK recovery, meg NCD protection is van benne. Telefonálgatni sem volt kedvem, és le lehetett mondani online.Egy éve mikor váltottam, a Tescos ügyfélszolga mondta, hogy kár, hogy már megkötöttem az Avivánál, mert lehet, hogy tudtak volna jobb ajánlatot.
Így végül néhány hét múlva visszatérek hozzájuk.
A CompareTheMarketnél kaptam az ajánlatot, ahol bónuszként van még akciós kaja meg mozi is, bár egyiket sen fogom használni.Annak idején TalkTalkot is le tudtam beszélni a 18 hónapos contract renewról. Csak azért akarták volna, mert 3 emelettel feljebb költöztem. Meh.
Aztán jött a Hyperoptic, ahol lejárt a hűség, és emelni akartak. Mondtam, hogy lassan a testtel, régi ügyfél vagyok, és mivel az új belépőknek a 30day rolling contract olcsóbb volt, mint nekem a lejárt hűség után lett volna, így eszkaláltattam a kérést a managernek aki végül rábólintott.
Ha aláírtam volna újabb hűséget még pár fonttal olcsóbb lett volna de nem szeretem a hűségidőket. Bár náluk jobb ajánlat nem lesz egyhamar.Korábban a mobilom a Plusnetnél volt, ahol ki lehetett alkudni a konkurens szolgáltató jobb ajánlatát mindig.
Most, hogy már VOXIs vagyok, jobb a térerő is ahol lakom, és a 15 GB data unlimited call/text/socialmedia 10 font monthly rolling contract verhetetlen a piacon.
Ők eddig még nem beszéltek a roamindgíj visszavezetéséről az anyacég Vodafonnal szemben, ahol ha most csomagot váltasz akkor kemény roaming díjak lesznek.
De alkudoztam már villanyszolgáltatókkal, bankokkal, stb.
Ezzel szemben magyarországon a Telenyomor felemelte a percdíjat 20-ról 25 forintra. Elég ritkán használom a magyar SIMem, de akkor is pofátlan emelés.
Felhívtam az ügyfélszolgát, hogy nagyon régi ügyfél vagyok, és szeretnék maradni a 20 forintos tarifán.
Sajnos azt nem lehet, blablabla.
Ok akkor elviszem a számom.
Biztos, hogy nem lehet tartani a régi percdíjat?Sajnos nem.
Még aznap megrendeltem a Vodafonetól a SIM kártyát, és átvittem a számom. 19 forint per perc, és napi 300 forint fölött nem számláz.
Én úgy érzékelem, hogy UK nagy piac, sok a konkurens, így lehet alkudozni. Magyarország kis piac, kis versennyel, kis váltási hajlandósággal, így nem lehet alkudozni.
-
GreenGoblin
őstag
válasz instantwater #32618 üzenetére
A home insuranceot is most újítottam. Ők sem tudtak engedni az árból. Lehetett lemondanom és újnál előfizetni. Úgy néz ki ez az az év mikor nem engednek a jelenlegi cégek. De hogy miért ajánlanak nekem minden évben significantly többet mint a tavalyi áruk azt nem értem. Viszont ami idegesít, hogy egyik cégnél sincs lehetőség törölni az netes fiókom vele együtt az összes személyes adatommal. Ezekkel mit tudok kezdeni? Hívogassam fel őket és kérjem, hogy töröljenek mindent?
-
lumpy92
aktív tag
válasz GreenGoblin #32619 üzenetére
GDPR-ra hivatkozva kérd e-mailben a személyes adatait törlését. Ja, az csak az EU-ban működik
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Alvin_ti4200
félisten
Na, ez engem.érdekelne, mert a Hyperopticom megint lejáf október elején és eddig kb olyan ajánlatot kaptam, hogy idő előtt válthatok még nagyobb csomagra ugyanennyi pénzért, amivel nem tudok mit kezdeni, plusz megtörte volna a lakás bérleti szerződésének ütemét, amit meg szintén nem akartam.
A másik, hogy az elmúlt másfél évben immáron ötödször emel a Bulb az elektromos áramon, ami azt jelenti, hogy az egységár 60%-kal lesz magasabb, mint 2020 márciusában volt. Van valami másik tétel is, az 14%-kal nőtt. Erősen gondolkodom, hogy otthagyom őket, van valami megbízható összehasonlító oldal ehhez?
-
lumpy92
aktív tag
válasz instantwater #32621 üzenetére
Ma is tanultam valamit
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
instantwater
addikt
válasz Alvin_ti4200 #32622 üzenetére
Én 27 fontot fizetek a 150es csomagra Nottinghamben.
Ezt lejárt hűség után alkudtam ki, 30 day rolling contract keretében.Ha lejárt a hűséged hívd fel őket, hivatkozz arra, hogy új ügyfeleknek mennyivel olcsóbb, és nem akarsz long term contractot.
Én ezt kb 2 éve alkudtam ki, nem tudom most milyen az alku hajlandóságuk.
Ahogy látom most valami flash sale van, hátha ki tudsz alkudni valamit.
Korábban mi is a Bulbnál voltunk, de Economy 7 dual rate csoda villanyóránk van.
Ez annyit jelent, hogy van egy átlagnál drágább Rate 1, és egy átlagnál olcsóbb Rate 2.Viszont leginkább rate 1 et fogyasztunk, ezért váltottam Igloo energyre ahol ugyanannyiba kerül mindkét rate, így talán valamivel olcsóbb lesz.
Még csak pár hónapja vagyunk náluk, de már ők is 2x emeltek. Ez valami Brexites "áldás" lesz, és nem csak a Bulb próbál némi extra profitot csinálni.
Létezik árösszehasonlító oldal: MSE Cheap Energy Club: [link]
Beírod hol vagy, és mennyit fogyasztasz, és már adja is az ajánlatokat. Sőt emailt is küld, ha van olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Ugyan az a Voxi csomagom van nekem is. Kb egy hónapja elérhető lett az 5G is minden extra költség nélkül, eddig megvagyok velük elégedve.
-
Tufa_
aktív tag
az ilyen auto felvasarlos cegekkel van valakinek tapasztalata? Mennyire problemas eladni rajtuk keresztul es mennyire tartjak magukat az arakhoz amit kuldenek?
Nincs kedvem, sem idom hirdetgetni es eladni, plusz a 2018as autot amit 24ert vettunk tavaly, 22-22.5k korul vennek meg 1 ev hasznalat es +6k merfold utan ami eleg jol hangzik. Januarban ugyanezek a cegek 19.5k korul ajanlottak erte[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
Motorway only. Epp ma volt a collection, januarban pedig az elso. Mindket auto finance-s volt. Nemhogy radobni nem kellett, de meg maradt is 300-400 font cash a zsebemben az eladas utan. Csak jokat tudok mondani. Az egyetlen problema az volt, hogy ev elejen minden mobilon, emailben tortent, most viszont fel kellett hivni oket es leconfirmolni, amit mar egyszer megtettem az online proceduran kereszetul. A no akivel beszeltem meg eleg ideges, surgeto volt. Hala egnek, utana atvettek masok tole, szoval csak 10 percig voltam kenytelen elturni.
A srac aki ma jott es szallitotta az autot a vasarlonak (dealership), mondta hogy MOST kell eladni az autot mert nagyon megy fel az aruk.
Pl. az en esetem be is bizonyitotta: ket hettel ezelott £10,700 lett volna a max ar, amin elment volna. Par napja a minimum volt £11,100 aztan aukcion felment £11,670-re.
Szoval en adnek neki egy eselyt, csak a legvegen kell elkotelezned magad, addig meg meglatod milyen arat kapsz erte. Pl. a fentebbi auto Autotrader-en kb. £10,500 lett volna MAX, es az is joval tobb merfolddel.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz instantwater #32624 üzenetére
Köszi 29-et fizetek a 150-es netért amúgy, október elején jár le a második 12 hónapos szerződésem velük (London E14).
-
Maxxy10
addikt
válasz instantwater #32631 üzenetére
Ja nekem is csak South Kensington-ban volt. Csodálkoztam is, hogy miért van és utána láttam a hírt.
-
Yeffy
veterán
válasz instantwater #32613 üzenetére
Kihúztam belőle a választ, hogy miért hivogatnak, ha online el kellett fogadnom, hogy ismerem a teendőket.
Hát, hát, izé, van aki nem tudja, hogy kit hívjon, ha rosszul van, és rákérdeznek, blablabla.
Mondtam, jól vagyok, 2 teszt, 10 nap otthon maradás. Van még kérdés?
Ja, nincs, köszönjük, viszont hallás.na, ez tetszik, majd en is eszben tartom.
-
Yeffy
veterán
Ők eddig még nem beszéltek a roamindgíj visszavezetéséről az anyacég Vodafonnal szemben, ahol ha most csomagot váltasz akkor kemény roaming díjak lesznek.
majd fognak. egyreszt, mert a kocsog anyaceguk is megtette, masreszt meg mert mar a konkurencia is eledezik. szerintem az osszes vissza fogja vezetni, hogy fordulnanak fel.
en is egyelore ezert nem hosszabbitok, mert a halozat minosegeben a voda a legkevesbe szar, van 5G-m is itt-ott a kornyekemen, a varosban meg egyre tobb helyen, a jelenlegi csomagomban meg még ott van az EU roaming. de mar latom elore, h majd szepen elkezdik emelgetni a havidijat. na akkor lesz majd papa a PAYM-nak, oszt' max megyek vissza PAYG-ra. ezt is csak a credit score miatt vittem at elofizusra, de mar nem hiszem, h olyan sokat dob rajta.TalkTalk az egy fos, bottal se piszkalnam. kb mint a BT-t sem. Hyperoptic vagy hasonlo FTTP-nek meg nagyon tudnek orulni, de sajna felenk a legjobb a Virgin, igy veluk hosszabbitottam par honapja. kis kocsogok mar nem engedtek 12, csak 18 honapra minimum. a napokban meg kuldtek, h mar nalunk is elerheto az 1 Gigas csomag. mondom fantasztikus, de ilyen harmatos upload speed-del inkabb koszi, nem. jo a jelenlegi, azt sem hasznalom ki.
amugy meg igy van, alkudozni kell, azt' ha nem jutsz dulore, nezni masikat. mobilelofizetesnel kikered a PAC szamodat, ami kell a hordozashoz, altalaban mindjart engedekenyebbek.
normalisabb piac, ahol van verseny. nem ugy, mint az otthoni mindefele kartellezos, urugy-versenyhivatalos mordorland.[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
A lenyeg az, hogy egy belso, private aukciora dobjak fel (amint elkeszul az accountod), amin a kereskedok licitalnak.
Motorway tobbet josol mint amennyit fizettunk erte.
Annal akar lenyegesen tobbet is fogsz erte kapni valoszinuleg. De azt az arat majd csak akkor kapod, amikor lezarult az aukcio. Utana kell leokeznod veglegesen.
Amugy ha jol tudom, akkor az Autotrader-nek is van mar ilyen funkcioja, de eleg szar alaparat adtak, ahogy a webuyanycar is. A Motorway messze a legjobb.
#32637 Mennyi ideig tart az aukcio altalaban?
24 ora.[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
válasz moleculez #32632 üzenetére
Én már próbáltam eddig elég sokmindent. Three, O2, Vodafone, EE de az utolsónál ragadtam le. Velük vagyok már nagyon régóta. Tök jó csomagban vagyok, nagyon jó a lefedettsége. A legjobbak szerintem UK-ban. A customer S-ük nagyon jó. Én csak jókat tudok mondani róluk. Mondom ezt úgy, hogy sosem vettem és veszek tülök (de egy szolgáltatótól sem) készüléket. csak is kizárólag SIM-et. 5G-t nem használok, de még nem éri meg. 4G-n is simán hozom a 100 mega feletti letöltést és a 50 körüli feltöltést. Az nekem elég.
-
Yeffy
veterán
válasz GreenGoblin #32638 üzenetére
jo neked, en vegig probaltam az osszest, oket is, ahhoz kepest, h Everywhere, egy raklap helyen nem volt, vagy szakadozott a terero, nem beszelve a mobilnetrol. akar kulter, akar belter. es nem a vilag vegen voltam.
-
instantwater
addikt
A cégek profitorientált szervezetek. Eddig EU törvény volt a roaming tilalom. Szidd a Brexshites nyuggereket.
Amúgy vicc, de a Brexites farmerek, pubosok és sokan mások már rég megbánták, hogy a kilépésre szavaztak.Fontos megjegyezni, hogy a VOXI nem minősül hagyományos értelemben vett PAYM-nek. Ez egy havonta fizetett csomag ajánlatos PAYG.
Nézd csak meg a credit reportod, nincs rajta.
Ezért sem csinálnak credit checket amikor szerződsz.
Korábban a Plusnet rajta volt.Így credit score javításra sem túl hasznos.
Hidd el, hogy én sem szerelemböl voltam TalkTalk ügyfél. Akkor még nem volt itt Hyperoptic, és a sok ugyanolyan foshalom közül amelyik mind ugyanazt a BT vonalat használta, ez volt a legolcsóbb.
A Hyperopticot nem lehet megzsarolni a konkurenciával, mert egyrészt drágábbak, és szarabbak. Viszont annak idején amikor láttam, hogy új ügyfeleknek olcsóbb, mint a lejárt hűségemmel, akkor mondtam, hogy vagy engednek, vagy lemondom, és a párom nevén újrakötöm. Egyböl belementek az alkuba.
Annó a Plusnetnél akkor jöttek elő a csomagváltó oldalon az akciós ajánlatok miután az ember kikérte a PAC kódot.
-
Bubee82
őstag
válasz instantwater #32642 üzenetére
Elvileg csak az un. Sales Confirmation elfogadasa utan vagy koteles eladni az autot a nyertes dealernek. Az pedig az aukcio utan van. Ettol fuggetlenul az aukcio elott megkerdik, hogy akkor mehetunk-e tovabb. De az csak szobeli "megallapodas".
Az aukcio elott viszont megkapod a reserve price-t, ami ala nem fog menni az ar. De a tapasztalatom az, hogy egy ezressel tobbert megy el vegul. Foleg most.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz instantwater #32641 üzenetére
A cégek profitorientált szervezetek. Eddig EU törvény volt a roaming tilalom. Szidd a Brexshites nyuggereket.
tisztaban vagyok vele, szidom is oket ne feljel, meg az agyhalott megvezetheto/xenofob/csokottagyu/stb szavazokat is, akik szerint persze meg mindig minden fasza. aremelkedes, inflacio, driver/aru shortage es tarsai meg csak project fear szerintuk. agyamputaltak.Amúgy vicc, de a Brexites farmerek, pubosok és sokan mások már rég megbánták, hogy a kilépésre szavaztak.
ezt is tudom, latom, kar, h egyreszt eso utan koponyeg, masreszt meg csak azert bantak meg, mert oket kozvetlen erinti. ha nem erzik a borukon, ugyanugy tamogatjak/szarnak ra. nem tudom oket sajnalni. megerdemlik, szopjanak, kar, h veluk egyutt mindenki, a remainerek is meg mi is szopunk.Fontos megjegyezni, hogy a VOXI nem minősül hagyományos értelemben vett PAYM-nek. Ez egy havonta fizetett csomag ajánlatos PAYG.
klasszik ertelemben a PAYM az a havidijas elofizetes, a havonta fizetendo/DD-vel intezett PAYG az meg mindig a kartyas. de nem vagyok mar ennyire otthon bennuk. kovetem majd fel szemmel a kinalatot, aztan meglatom, h merre valtsak, ha a gyoker voda elkezdi elszarni a csomagom.Nézd csak meg a credit reportod, nincs rajta.
teves, rajta van. doube check-oltam, mutatja az Experian is meg MSE Credit Club is az elofizum.Annó a Plusnetnél akkor jöttek elő a csomagváltó oldalon az akciós ajánlatok miután az ember kikérte a PAC kódot.
mondtam.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz instantwater #32643 üzenetére
tisztaban vagyok ezzel is, h csak marketing, nem most jottem a 6:20-assal.
csak ra akartam mutatni, h az Everything Everywhere (EE)-bol az utobbi mekkora szep lozung.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tufa_
aktív tag
válasz Bubee82 #32644 üzenetére
Van lehetoseg masik vasarlot valasztani vagy latni ki a nyertes licitalo (esetleg reviewk) mielott elfogadod a vegso ajanlatot? Olvasgatva a reviewokat, szazaval vannak a negativ 1 csillagos ertekelesek, tobbnyire a 10-20%okat lealkudo kereskedok miatt, vagy szimplan elhuzzak aztan 3-4 het utan sincs semmi.
-
GreenGoblin
őstag
válasz instantwater #32643 üzenetére
Menj fel az OpenSignalra és az megmondja a tutit. Én eddig akár hol használtam vagy kerestem rá mondjuk mobilnet sebességre az EE jött ki győztesnek Voda második majd Three és O2. Térerő tekintetében szintén. Egyedül az O2 ami jobb az EE-nél de csak a beltéri lefedettségben illetve 2G-ben. Saját tapasztalat ez is. Árban O2 meg a Voda is drágább mint az EE. Az ilyen Tesco, Voxi meg a másodrangú társaik meg nem játszanak nálam. Sebességen sosem érik el azt akinek a hálózatán lógnak.
-
FeRkE
őstag
válasz instantwater #32621 üzenetére
Mar nem biztos hogy sokaig lesz GDPR: [link]
-
Bubee82
őstag
Nem lehet valogatni. Aki nyer az aukcion, az viszi, ezt pedig a sales confirmation utan tudod meg, ahol megkezdodik az egyeztetes az collection-re. Nem tudom a tobbiek mit tapasztaltak, de en ket autot adtam el altaluk szinte azonos pozitiv tapasztalattal. Csak annyi volt, hogy eloszor joval gordulekenyebb volt.
Azok a review-k valoszinuleg arrol szolnak, hogy a troger, cigany eladok nem jelenetettek le bizonyos seruleseket az aukcio elott es/vagy olyan allapotba hagytak akat £80,000-os autokat hogy be nem akarnal ulni. A driver aki elviszi az autot, telefonon lejelenti on the spot a vasarlonak hogy miket lat, ami nem volt benne a pakliban es ilyenkor bizony megmondjak kerek-perec, hogy fiam, ebbol 250 font lejon stb. Aztan hogy maga a az ar amit bemondanak mennyire fair vagy sem, az kerdes, de ha ugy adod at az autot ahogy lejelentetted, akkor ilyen nincs. Aki meg meg nem, az magara vessen. Ezert negativ review-t adni nyilvan oltari parasztsag es inkabb kussolni kene.
Ezt a srac is megerositette nekem, aki tegnap elvitte az autonkat, meselt par horror sztorit miutan meglepodve tapasztalta, hogy a mienk az bizony patika tisztasagu kivul-belul es nincs semmi meglepetes. A telefonos egyeztetesnel a vasarlo is meglepodott mondvan, hogy "tenyleg csak ennyi?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest