-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #72806656 #31600 üzenetére
NAV: hat, eleg altalanos valaszt kaptam. Alapvetoen nem kell leadozni, az nem volt vilagos, hogy az az arfolyamnyereseg, ami akkor keletkezett, amikor mar nem Angliaban eltem, most adokoteles-e vagy sem. Ugy tunik, hogy nem.
Hozzaferes a penzhez:
- Revolut mukodik, mert ugye ad angol account numbert (de csak kis penzzel teszteltem, 1000 fonttal, nem tudom, hogy nagyobb osszegnel (mondjuk 100e font) mit szolna a Revolut, biztos nezegetnek egy ideig, amig atmenne)
- azt mondta a broker a telefonon, hogy valahogy mindenkepp megoldanak, ha tenyleg gaz van; legrosszabb esetben adnak egy csekket.[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
KMan
őstag
Ezen a honlapon kivul van mas lehetoseg hivatalosan claim-elni egy webshop-ot?
Scrap termeket kuldott, visszakuldtuk, refund 2 honapja nem jott...
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
zone
őstag
válasz BÁ Nutrition #31605 üzenetére
Ne is mondd.. nálunk is volt olyan beázás, hogy egyszerre folyt a víz a spotlámpából meg a villanykapcsolóból..
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Apollyon
Korrektor
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
moleculez
veterán
válasz instantwater #31614 üzenetére
Ne is mondd, most akartam rokonnak M.o-n babakocsit venni ajándékba, erre utánvét... küldhettem át a pénzt rá.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Maxxy10
addikt
Van itt valaki aki már igénybe vette a NARIC-ot? Az otthonról hozott tanulmányi papírokat szeretném beküldeni de nem világos, hogy most kell hivatalos fordítóhoz kell először fordulni és utána beküldeni vagy ők megoldják? Gondolok itt ilyenre mint pl. érettségi bizonyítvány.
-
zone
őstag
válasz Maxxy10 #31619 üzenetére
Én igen, kb. 5 éve. A beszkennelt bizonyítványt elküldtem egy magyar fordítóirodának, a fordítást otthoni címre kértem. Azt beszkennelték, indítottam a NARIC-on egy Statement of Comparability application-t. A fordítás postázással 17 font, a naric díja 56 font.
Amit kaptam azt írta, hogy: comparable to NVQ/BTEC Level 3.Hacsak nem kérik neked valahol, szerintem felesleges. Nekem legalábbis pénzkidobás volt. Sehol nem kérték és ahol jól jött volna, ott nem fogadták el (Level 3 apprenticeship). Külön kellett Level 2 angol, matek és IT tesztet írnom...
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Yeffy
veterán
kar, h nincs sirvarohogos smiley.
go brexit!Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tildy
nagyúr
válasz GreenGoblin #31591 üzenetére
Nem is!
NAlunk iszonyat hőhíd van a fémablakoknál, csupa feketepenész az egész. Akkor az össze elektromos kábel csak lóg a falban, a radiátorhoz a műanyag cső úgy mnent a falban, hoigy keresztbe a stud meg a gipszkarton közt, a gipszkarton rögzitésére szolgáló csavar átfrta a radiátorhoz vezető csövvet, az a szerencse, hogy totál berozsdált, így nem csöpögött a falban. Katazstrófa, katasztrófa. Én gyűlölöm az itteni épületeket, a németekhez költöznék legszívesebben."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Devid_81
félisten
válasz instantwater #31625 üzenetére
Az uj a legtobb nem idotallo, nem befejezett gipszkarton var itt.
A regi, kerdes mennyire regi, sokszor meg jobb is mint a teljesen uj.Raadasul a teljesen ujnal megvan az esely, hogy mindenhez a developerhez kell fordulj ha valamit modositani akarsz, plusz van olyan is amikor a kerteshazat is mar csak leasehold-al tudod megvenni...
...
-
GreenGoblin
őstag
válasz instantwater #31625 üzenetére
Mindegy melyiket veszed mindnél rá kell költened hogy javítsd a hibákat. Ha építtetsz talán az a legjobb megoldás de egyben a legdrágább is.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Snoop-y
veterán
válasz GreenGoblin #31628 üzenetére
Hjam mi bekoltoztunk egy felujitottba es rakoltottunk 20K-t kapasbol
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Maxxy10
addikt
Tegnapi egy állásinterjú miatt voltam South Kensington-ban... Nehezen tudtam elhinni, hogy még mindig Londonban vagyok, teljesen más világ ahhoz a Londonhoz képest amit én ismerek. Június végén költöznöm kell, remélem tudok valami hasonló környékre költözni, elképesztő.
-
Picco
addikt
O.o
South Ken, / Fulham / Putney / Richmond szerintem azert eleg kulturalt helyek, kivancsi lennek mi nem tetszett benne neked.
Nyilvan minden korzetnek van kevesbe elheto resze de azert eleg popec szerintem.
Fulhambol Croydonba amikor koltoztem na az volt az igazi "kultur" sokk!**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
moleculez
veterán
Mi Croydonban élünk 8 éve. Itt is vannak putris helyek, de ahol mi laktunk és pár utcányi környéke az nagyon szép volt. Kertesházak, nagy világos utcák. De ahogy ráfordultam a highstreetre ott már kannibalizmus, mi utcánkban 4 Tesla, Bentley, amit akarsz (nagyrészt vagyonos dél ázsiai népek), high streeten meg chicago.
Csak sajna nem hosszabbították meg a szerződést, és arrébb kellett költözni. Amúgy dél-london úgy ahogy van problémás. Londonbol kifelé Carlshalton, Putney, Caterham nagyon jók. Míg Amazonnak szállítottam sokat jártam arra. Tényleg mint egy Taylor Swift videoklipp néhol.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Picco
addikt
válasz moleculez #31636 üzenetére
Jogos, el is felejtettem azt a reszet croydonnak, inkabb elmenekultem Streathambe onnan
Konkretan volt olyan het amikor west croydon megallo melletti utcan ahol laktam 2 embert oltek meg, 1-1et mindket vegen...
Kannibalizmus**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz moleculez #31638 üzenetére
jo tudni hogy majdnem szomszedok voltunk, egy utcaval odebb laktam Clarendon road-on...kicsi a vilag
Konkretan egy pentek este Derby roadon station fele menet kertek meg a rendorok hogy tegyek egy kiterot, pont ott szurtak le valakit**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
moleculez
veterán
Sogorom ételfutár is, aztán néha megállítják az éjszakában. Aztán megbánják. Én nem keveredek ilyenekbe, szerencsére. Ezek az 50kg-os verebek nem tudnak verekedni, plusz félnek is, ezért szúrnak.
(Tescoban belém állt valami hülyegyerek, aztán szóltak neki, hogy ne erőltesd, kelet-európai , van egy hírünk)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Maxxy10
addikt
Én nagyon szívesen venném ha valaki kifizetnè ott a lakhatásom főleg amilyen árak vannak...
Se egy fogadó iroda vagy chicken shop, szemét nem volt ott. Az emberek a légkör teljesen más világ. Ilford/Seven kings-hez képest megváltás volt. Bármikor szívesen költöznek oda, persze emberi áron de most még nem tudnám megengedni magamnak. -
Yeffy
veterán
válasz Maxxy10 #31645 üzenetére
persze, nem elsosorban, vagy csak miattuk van ez.
minden szemet korlatozas/ellenorzes nelkuli beengedese, jogkorok elvonasa, budzse/allomany leepitese, stb. aztan csodalkozunk, h ilyenek tortennek. ez nagyon nem tetszik nekem.
nyilvan ez nem csak London/UK jelenseg.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
G.Zs.
senior tag
Temze tul oldalan Strawbery Hill, Teddington es Hampton szinten nagyon jo kornyekek - szerintem konkretan a legelhetobb helyek Greater London-ban. Errefele nezelodunk lakasokat, kb. jovo ilyenkor tervezunk venni.
Fulham hatareset, nagy resze amugy rendben van. Richmond nagyon jo hely, de hetvegen eleg zsufolt tud lenni, fel kell koltozni a Richmond Hill-re ha nyugit akar az ember (az meg nem olcso mulatsag). Ham - Petersham nyugodt helyek, de onnan csak busz vagy kocsi van ha valahova el akar jutni az ember.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest