Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Zs.

    senior tag

    válasz Alvin_ti4200 #27769 üzenetére

    Az alapjan amit az eddigiekben irtal ugy tunik elso korben szepen vegiglatogattad London kb legelhetetlenebb helyeit tele harmadik vilag beli bevandorlokkal es most kialakult egy fajta kep a varosrol ami azert elegge messze van a valosagtol.
    Mar amikor irtad hogy kijossz es a varos melyik reszen fogsz lalkni mar akkor paran irtak, hogy nem biztos hogy olyan nagy elmeny lesz az. :(
    Szerencsere vannak nagyon jo helyek Londonban, azt ajanlom ha egyszer van idod latogass el a nyugati - delnyugati regioba es fedezd fel ezt a kornyeket.
    Chiswick, Richmond, Twickenham, Teddington, Hampton, Putney, Kew, stb... - szerintem ezek London legelhetobb helyei. Itt lakom nyugaton kb 5 eve es semmi penzert nem koltoznek at a tuloldalra, pedig annak idejen en is a felhokarcolos nagyvarosi elet miatt koltoztem ide. :B
    Kozlekedes jo, siman be lehet jarni dolgozni Central Londonba (jelenleg a Canary Wharfon dolgozom, igaz csak heti 3szor kell bemennem). Az itteni nyugodt eletforma szepen kiegyensulyozza a belvaros nyuzsgeset, rohanasat.
    Ha teheted fedezt fel ezt a varosreszt.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Új hozzászólás Aktív témák