Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz ludsimon #17955 üzenetére

    kemnél a pont, nem magamnak nyitottam, hanem újonnan érkezőknek segítettem így. Sőt nekem is így lett számlám egy darab NI interjú időpontot igazoló levéllel.

    tildy: én is javaslom az útlevelet, pontosan amiatt amit írsz, adódhatnak helyzetek amikor szimplán szükség van egy tartalék azonosító iratra, de a kérdés az volt, hogy szüksége lesz-e a bankszámlanyitáshoz, így én erre válaszoltam.

    Ami az elfogadják/nem fogadják el dolgot illeti, én csak idén januárban csináltattam meg, pontosan azért, hogy legyen iratom ha elvesztem, ellopják a személyit, jogsit. De továbbra is mindent személyivel intézek, az útlevél biztonságban van otthon. Lehet, hogy fellengzősnek hangzik, de a munkáltató legyen tisztában az országa törvényeivel, vagy fogalmazzunk úgy, hogy ahol a cég a tevékenységét végzi. Kellett már párszor magyaráznom, hogy akkor irány a gov.uk, de az tuti, ha valami kár/hátrány érne emiatt, a létező összes hivatalt rájuk uszítanám...

    És nem, nem dönthet úgy. Persze te dönthetsz úgy, hogy nem erőlteted a dolgot, de ettől ők még nem mondhatják azt, hogy nem fogadják el az EEA azonosítót.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák