Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    válasz tildy #16353 üzenetére

    felénk is csak többen lesznek, nem nagyon akar hazamenni senki, de egy-két ismerősömnél és nálam akiknél már leolvadt a cukormáz, kezdjük azt érezni, hogy k.rvára nem éri meg itt lenni, és most nem az anyagiakra gondolok, szerencsére arra nem panaszkodhatunk, számomra pl lelkileg elég megterhelő.
    sokan szerintem ezt nem hajlandóak beismerni, még saját maguknak sem, de szerintem(!) az emberek igen nagy százaléka nem érzi itt jól magát hosszú távon. tudom, most mindenki beírja, hogy de ő aztán márpedig igen is, amit én el is fogok hinni, hiszen nálam is fennállt és tudom, hogy milyen érzés, ez valakinél hosszabb-rövidebb ideig, esetleg örökre megmarad, nálam speciel elmúlt.

    magamon már néha észreveszem, hogy kezdek befordulni, mert már rettenetesen idegesít ez az igénytelenség, ami a házakat és elég sok embert jellemez, a kóklerek, a kosz az utcákon, de még a normális környéken is, ami mindenhol körbevesz, és nem csak az én városkámmal van a baj, mert már elég sok helyre elmentem. erről, mármint az itteni igénytelenségről viszont szerintem tényleg nem érdemes vitát nyitni.

    én speciel nagyon elgondolkoztam úgy október táján, hogy le kellene lépnem innen, mert ha nem vigyázok előbb-utóbb az agyamra fog menni az ittlét.

    [ Szerkesztve ]

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák