- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ivan15
senior tag
válasz perecKING #16141 üzenetére
Ez igy brutal sok szöveg, a jo öneletrajz szellös, tartalmazza az elerhetösegedet (cim+telefon+email), a datumokat a dolgozott helyeken evekre es max. honapra lebontva es a beosztast. Reszletezni a tevekenyseget nem kell (nyugodtan törölheted az egesz "rizsa" bekezdeseket)-azt majd felveteli beszelgetesen, szoban reszletezheted...A legvegen jogositvany kategoriak, sajat auto igen/nem, kapcsolodo tanfolyamok -de azokat is csak cimszavakban, szellösen, RÖVIDEN
-igy nem olvassa vegig senki- ha igy hagyod, nem lesz jo
-
eszgé100
őstag
válasz ronson #16146 üzenetére
Sokra mennek majd velem, inkabb egy 15 fontos csomagra dowgradelek.
Ertem amugy, hogy mit mondtok, de szerintem jogosan bosszankodok.tildy: ugy tudom, hogy a threen kivul egyedul a t-mobile-nal van korlatlan mobilnet, de ott is nagyon draga
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
melon
tag
válasz eszgé100 #16155 üzenetére
Nekem is kb 1.5 honapja jart le a 2 eves huseg, nekem se tetszett, amit ajanlottak (az mas kerdes, hogy a halozatuk minosege sem tetszik), igy egyelore downgradeltem egy havi £12.90-es rolling contractra, es majd jovo ev elejen elmegyek egy masik szolgaltatohoz, mint "uj" ugyfel.
-
Ck.
addikt
Tudja vki, h mi a különbség a Lloydsos Advantage Saver számla es az eSavings között?
Nekem amikor meg lett nyitva a Silver csomag, akkor melle lett nyitva ez az Advantage Saver számla, amiből ugyanúgy bármikor ki tudok venni, be tudok tenni. De akkor miben másabb az eSavings?
Na es a Cash ISA?Köszi
-
legiaap
félisten
Akinek kell jó telefon annak ajánlom a BB Z10-et. Kártyásan nagyon olcsó lett.
Másodtelefonnak filózok rajta.
Carphone-nál 160 font csak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Soticop
csendes tag
-
őstag
válasz Soticop #16166 üzenetére
Szia. Kerdes igazabol nincs, A nincs szerencsenk dolgot arra irtam, hogy a module 2 es 4 csak a 2009.09.09 utan szerzett jogsinal kotelezo, a parome 2009 oktoberi Tehat ez a szerencsetlenseg ebben a dologban. Egyebkent pedig holnap mar indul haza, megcsinalja otthon, mivel nagyon jo angol kene hozza itt Masreszrol otthon sokkal olcsobb. Mar megerdeklodte, ki tudja itt csereltetni Angolra ha kell. Elvileg a munkaltatoknak el kellene fogadniuk, mivel Unios a dolog.
-
Wyco
aktív tag
-
Viszlát
addikt
Currys-ben 10 hónapos kamatmentes akció van karácsonyig, ha esetleg valaki műszaki cikket vásárolna. Szokásos követelmények, 3 éves itt tartózkodás, bankszámla, proof of address szükséges.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ronson
őstag
A legolcsóbb PYG telefonálási lehetőséget keresem, amivel magyar mobilt hívhatok. Ezt kizárólag erre használnán szóval csak ez a tarifa számít.
Eddig a Vectone-t találtam a legolcsóbbnak 3p/perc-el. Lehet ettől olcsóbb is esetleg.
VOIP és egyéb alternatív lehetőség nem érdekel.
-
Ck.
addikt
Ezt találtam az Advantage Saverről, ez alapján szinte ugyanaz, mint az eSavings, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Ma sikerült ismét meglepnie a kedvenc bankomnak.
80 font büntetés. A röhej, hogy még az ügyintéző sem érti miért. Átmentem 35 font mínuszba pár napig, szimpla vásárlásokkal es kp. felvettel, ugy, hogy nincs semmilyen overdraft engedélyezve a számlámon. Ráadásul amikor ezek a tranzakciók történtek, akkor volt elég elérhető egyenlegem. (Nem, nem keverem az elérhetőt a konyvelttel.)
Szóval 80 font bunti pár napi mínusz miatt, amit ok se értenek hogy. Hogyan lehet mínusz 35 fontig vásárolni, ha nincs overdraft beállítva a szamlamra? Es miért mutat fals adatokat a rohadt netbank? Egyáltalán miért engedte akkor teljesíteni a tranzakciót?
Sima debit kártya, Silver csomag.
Asszem megyünk bankot keresni...[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Egyszeruen. Nem kell ahhoz engedelyezve lennie, UK-ban siman mehetsz negativba a szamladon. Neked kell figyelned.
Unplanned overdraft amugy, igy. 30 fontos bunteteseket siman ravagnak szamlara 3 nap utan is (talan 15 +naponta 5 font).
"Szóval 80 font bunti pár napi mínusz miatt, amit ok se értenek hogy. Hogyan lehet mínusz 35 fontig vásárolni, ha nincs overdraft beállítva a szamlamra? Es miért mutat fals adatokat a rohadt netbank? Egyáltalán miért engedte akkor teljesíteni a tranzakciót?"
Mert nem mutatja a nem konyvelt teteleket. Es igen, ezt hivjak unplanned overdraftnak, UK-ben siman mehetsz negativba.Amiert jol meg is chargolnak.
KP-t nem tudsz olyankor felvenni, de vasarlassal siman tudsy negativba menni.Mehetsz mashova is, az unplanned overdraft mindenutt igy mukodik...
Jobban jarsz, ha beallitasz planned overdraftot. Az osszeget en is sokallom, nezz utana , jogszeruen mennyire buntethettek volna.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz legiaap #16171 üzenetére
199ert volt nexus 4 nem olyan reg, ami egyertelmuen jobb nala. 149ert van motorola razr i, 129ert moto g, ami szvsz szinten jobb mint az. Vadonatuj fuggetlen telokrol beszelek.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ck.
addikt
Ma direkt raprobaltam, kiürítettem a szamlamat es vásároltam 10 fontért. Nem tudtam, kp. lett a vége. Akkor hogy is működik ez? Milyen felteleknek kell teljesülnie ahhoz, hogy lehessen unplannelni?
Az meg oké, hogy a nem könyvelt tételeket nem mutatja, de akkor is zarolnia kellene azt az összeget es annyival kevesebb elérhetőt mutatnia!
Lefogadom ezek is az indiai jo kis flexcube-ot használják szlavezető rendszerként.
Ahol legutóbb nehány evet lehuztam, ott is voltak érdekes tortenesek, évi párszáz ezret vissza kellett könyvelnünk az ügyfeleknek országos fiók szinten, mert a rendszer meglopta őket.
Párommak a múltkor visszairtak, vmelyik nap visszamegyek es én is bepróbálom. Ha kötik az ebet a karohoz, 2 ügyfelet veszítenek.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Ne ürítsd ki, legyen rajta, de fizess többet, mint ami rajta van...
Viszlát, Esmeint rendszeresen megvagtak -35 miatt 30-40 fontokra. Azóta van planned overdraft.
[ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
sziasztok!
köszi mindenkinek! ...így már én is látom a hibákat...de javítani már csak otthon tudom...a hétvégén haza kell mennünk. Januárban újra próbálom. Addig is viszont a cuccain nem maradhatnak az eddigi szálláson és nincs hová tennem. Szóval... Nem tud valaki OLCSÓ futárt? Nem törékeny dobozokat kellene hazavitetnem átmenetileg....ruhák gyerekek játékai....
-
Wyco
aktív tag
válasz eszgé100 #16184 üzenetére
Kihagytam egy hosszabb idot, nem mindig van kedvem hozzá...
Nem tudom, egyelore abban a temaban nem tervezek, általában kulonben ugy irok, h ha olvasok valamirol amit erdekesnek talalok akkor megírom...BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
tildy
nagyúr
válasz lakisoft #16190 üzenetére
A fenet. Rengeteg szallito ceg van, de a DPD ,a DHL, es hasonlok dragak.
Veluk hozattam, korrektek, pontosak: http://www.csomagkuldes.co.uk
Nekem pl. a mikromat es egy matracot kb 100 fontbol hoztak ki. De borondnyi cuccot is kb 25-30 ert mar visznek futarcegek.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz eszgé100 #16193 üzenetére
bakker! akkor eleg hamar atert az Ir tengeren, itt reggel az A1Weather widget szerint 70km/h-s szel volt...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz eszgé100 #16195 üzenetére
bele se merek gondolni, milyen lehetett par hete a tavolkeleten az a 300+-os tajfun.
Skocia 100mph? nem tom,honnet johetett, eszaknyugaton (Donegal) 120kmh-st mondtak, ugylatszik akadalymentesen fel tudott erosodni 160+-ra, mire a skotokhoz ert..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
legiaap
félisten
Nem semmi. Én meg azért idegeskedtem itt Birminghamban, hogy állandóan lefújta a kapucnit a fejemről.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Be van állítva egy standing order-em és ma eddig nem ment el. Az lehetséges azért mert hétvége van?
Ha nem akkor törlöm a fenébe és el utalom magam, mert ma kell elmennie.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest