- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
engine88
aktív tag
Nem igaz hogy marcius vegere akarok jegyet rendelni es nincs 100 font alatt return.
Hol vannak ezek a 15-20 fontos jegyek?
-
tildy
nagyúr
válasz engine88 #16101 üzenetére
[link] Pl itt van 100 font alatt.
Amugy tul koran nezed meg marciusra( inkabb januarban nezd) , ad 1, ad 2. 15-20 fontos jegyeket akkor tudsz pl a wizzairnel kifogdni, ha wizzair exclusive tag vagy: [link] Penzbe kerul, de mar egy ut utan kb visszahozza az arat.Oktober vegen nekem pl igy sikerult foglalni november vegi jegyet:
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Witya
tag
Udv Mindenki!
Tavaly decemberben vettem egy telefont ket ev husegre akkor meg ugy volt hogy hosszabb tavon maradok de haza kell mennem es valahogy fel tudom bontani a szerzodest? Vagy mit tudnak csinalni, ha csak nem fizetnem tovabb?
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
tildy
nagyúr
Fel tudod bontani, de akkor a hatralevo reszletet meg ki kell fizetned.
A masodik kerdesed ugye nem komoly?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Witya
tag
Nem komoly, csak kivancsi vagyok, hogy mit tudnak ilyenkor csinalni? Egy Carphone Warehouse-ba mentem be erdeklodni mert nincs semmilyen szolgaltatos bolt a varosban. A srac azt mondta hogy erdeklodjek az ugyfelszolgalatnal majd rakerdeztem erre es csak annyit mondott, hogy semmit nem csinalnak csak ha visszajovok akkor nem kothetek uj szerzodest. Nem tudom, hogy csak segiteni akart vagy valamit megis nem mondott el.
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
tildy
nagyúr
azt nem tudom, mit csinalnak, de az biztos, hogy en a helyukben az ilyen embert ratennem az adosok listajara ( mint otthona BAR-lista).
Amirol erdeklodsz, az kvazi lopas. Hm?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ck.
addikt
8 éves banki múlt után köszönöm, de soha többet semmilyen aktív banki termek.
Amikor egyik nap még vezeto vagy, a másik nap pedig kapod az emailt a hálózatirányítástól, hogy holnaptól nincs fiókod es 300 dolgozói folyószámla hitel, jelzaloghitel, személyi kölcsön emiatt egyösszegben esedékessé válik, elég sokmindent átértékel az ember, hogy akar-e ezek után bármiféle közeli kapcsolatot létesíteni pénzintézetekkel a kötelező körökön kívül.
Engem többet között ez vezetett a szigetre ahol mindent a nulláról kezdtem ujra, de ennek mar köze nincs az eredeti témához, ez mar az én történetem. Nem is tudom miért írtam le, de most legalább egy kicsit könnyebb, igy hogy kiírtam magamból.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na ma láttam egy szegény embert McLaren 12C-vel.
Gyönyörű volt.
Azt hiszem egy olyan autóért dolgozhatnék egy életen át.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
Sziasztok. Dolgozik valaki soforkent itt? Igazabol a cpc tanfolyam erdekelne minket. A paromat felvettek volna, viszont kerik a cpc-t. Igaz, hogy csak 2014 Szeptemberetol kotelezo de sajnos mar nagyon sok helyen kerik. Az erdekelne, hogy mibol all ez a tanfolyam? Be kell ulni csak es ennyi, vagy van teszt? Hallottunk ezt is azt is. Vagy jobban jarunk ha a parom hazamegy, megcsinalja es visszajon kicsereltetni? Koszonom.
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
Kokuszkocka
csendes tag
Sziasztok!Aki esetleg tajekozot a tax credittel kapcsolatos dolgokban. Folyamatosan kapom a tax creditet, volt azonban egy kis tuloram es igy nem 45 orat dolgoztam egy heten hanem 48-at. Szerintetek nagy gond lesz belole?Volt mar valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
engine88
aktív tag
válasz fojtviki #16112 üzenetére
Hali, en Stagecoach-nak dolgozom. Miutan letettem D-s jogsit utana levo napon kuldtek CPC tanfolyamra.
3 napos volt, napi 8-15ig kellett bent ulni. 8an voltunk.
Figyelni kellett a diakat, meg kaptam egy komplett mappat azt atbeszeltuk es ennyi.
A vegen pedig megkaptam az okleveleket hogy teljesitettem a CPC-t. -
jss
aktív tag
Sziasztok, kerdezni szeretnek.
Pillanatnyilag Kanadaban elek es dolgozom, elvegeztem itt egy par egyszeru tanfolyamot is, amik itt megkonnyitik az ember boldogulasat, ha munkat keres. Kesobb, talan a jovo ev vegen szeretnek vegleg vissza jonni Europaba es valoszinuleg Angliaban probalok majd szerencset.
Informatikus volnek, de ha kezdetben arufeltoltokent vagy penztaroskent kell Angliaban boldogulnom, hat attol sem ijedek meg. Ugy tudom, ha valaki uj Angliaban, akkor problemas lehet a bankszamla nyitas kezdetben.2 kerdesem van:
1.Ha van egy kanadai banknal vezetett bankszamlam, akkor az megoldhatja -e ezt a problemat, vagy mindenkeppen angliai bankszamla kell az angliai munka vallalashoz / boldogulashoz?
2. Elfogadjak -e vajon a kanadai tanfolyamaimat angliaban?
A kerdes mar csak azert is erdekes, mert ket kulon kontinensen van a ket orszag, de azert rengeteg kozuk van egymashoz, pl.: kozos kiralyno, stb...
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
tildy
nagyúr
Ha infoskent dolgozol ott - nem tudom mit - szerintem elsore ne az arufeltolto es tarsai allasokra menj ra.
1. HSBC nem ingyenes accountot (Passport) , (8 font per ho talan) eleg konnyen nyit.
2. az tobb mindentol fugg, meg kell nezni akkreditaljak-e itt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
adamgorvath
újonc
Sziasztok!
Ha tudtok valamilyen olcsó és biztonságos módszert arra, hogy Angliából pénzt utaljak haza Magyarországra, akkor szívesen várom az ötleteket. Köszi előre is!
-
legiaap
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz adamgorvath #16123 üzenetére
Bankon keresztul : Lloyds 10 fontot von le erte.
Paypal: biztonsagos, de nem valt tul jol."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubee82
őstag
válasz adamgorvath #16123 üzenetére
Nemrég jött velem szembe valahol a Transferwise. Használni még nem használtam, de asszem kipróbálom.
Nekem a HSBC 17 fontot kér el utalásonként
-
jankabodnar
újonc
Sziasztok!
Én ezen az oldalon találtam szállást és munkát is. Nem volt átverés és lehúzás, csak ajánlani tudom. Jó böngészést!
http://londoniapro.co.uk/
-
Balinov
titán
Kompozoknak, mai DFDS Seaways hirlevellel jott.
Promocio:
Travel out & return with your car and up to 4 people by 13 December 2013
• Book by 11 December using offer code ELILLEXYou'll receive:
• £10 OFF your return trip
• A FREE £20 gift voucher* to spend onboard!hatha valakinek epp kaporajon
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget valakitől, aki december közepén utazik Angliából Budapestre.
Van egy cucc, amit nem kapni sehol máshol, és Butlers.co.uk nem szállít kis hazánkba.
Ezért megrendelném a címére, amit átvennék Budapesten.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fojtviki #16132 üzenetére
Dec 4-ig nem fog megérkezni a cucc sajnos. Kivéve, ha van a közeledben egy Butlers.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
perecKING
senior tag
sziasztok!
két hónapja én is kint tengetem....Stockbridge
sajnos nem találtam munkát pedig volt pár brutál jól sikerült állásinterjúm... tegnap előtt még azzal is felhívott az ügynökség, hogy hétfőn kezdhetek is...majd fél óra múlva hogy mégsem...
[ Szerkesztve ]
-
Wyco
aktív tag
válasz perecKING #16141 üzenetére
Hát nem IT-s az biztos
Ebbol semmit nem latni. Egyszerubb ha felteszed PDF-ben dropboxra. Egyebkent az Europass oneletrajzokat amennyire hallottam nem szeretik itt. Ami viszont fix h a szemelyes informaciokat (kep, szul datum, allampolgarsag stb.) vedd ki, mert azokat itt nem teheted bele. (torvenyi eloiras.)BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
Bubee82
őstag
válasz perecKING #16141 üzenetére
Ahogy Wyco elvtárs is írta, ez erősen vérzik több sebből is.
1.Adatok: név, cím, email, telszám és ha van akkor Linkedin profil link. Ennyi.
2.Összegzés: kiemeled a profilod / tapaszalatod / személyiséged legfontosabb elemeit, mintegy összegzés. Szigorúan az elejére!
3.Munkatapasztalatok / történet: pozíció neve, mettől-meddig, munkáltató neve és címe. Fontosabb munkaköri feladatok és eredmények szigorúan bulletin form-ban.
4.Iskolai végzettségek: elég a legmagasabb. Esetleg a középiskola, ha van főiskola / egyetem.
5.Egyéb: jogsi, egyéb nyelvismeret, tréningek, publikációk stb.Nagyvonalakban.
De sok template-t találsz a neten egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
gyerekek, ma eldobtam az agyam.
gondoltam, mivel úgyis most jár le a 2 év hűségem a three-nél karácsonyra meglepem magam egy iphone 5S-el. rá is néztem a my3 accountomra, jelzi is szép nagy betűkkel, hogy ideje hosszabbítani, rákattintok az ajánlatokra, gondoltam, hogy kapok valami hasonló, neadjsten kedvezőbb ajánlatot, mint a jelenlegi. betöltődött az oldal, én meg kiugrott szemekkel keresgéltem az állam a földön.
2 éve egy pár hónapos rolling contractot upgrade-eltem, ingyen adták a 4S-t 2 év hűségre havi 35 fontért, ami aztán felment 36.25-re kicsivel több, mint egy év után.
most, hogy már kicsengettem egy valag lóvét nekik, a pofámba nyomtak egy £99 upfront costos 2 év hűségidős 5S-t, havi 41 fontért, ugyanabban a díjcsomagban.
itt már ugye egyértelműen látszik, hogy nem stimmel a matek, a £870 (2011-es ár, az egyszerűség kedvéért 36,25-el számolva) felkúszott 1083-ra, ugye 213 font a különbség, miközben az Apple Storeban 50 fonttal lett drágább az 5S, mint amennyi anno a 4S volt.szóval, ha Apple Store-ból vennék egy függetlent, akkor is megúsznám az egészet £909-ból, ha 2 évre számolom, egy 15 fontos 1 év hűségidejű sim only One Plan Contracttal.
szerintetek én várok el túl sokat, hogy 2 év hűségért cserébe valami jobb ajánlatot szeretnék, mint egy most beesett, 0km-es ügyfél?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
ronson
őstag
válasz eszgé100 #16145 üzenetére
Nézd a másik oldalról. Te már megvagy. A 0km-es ügyfél nincs. Sokkal kisebb a valószínűsége annak, hogy te szolgáltatót váltasz, mint annak, hogy egy új előfizun gondolkozó ügyfél, mást választ. Pláne, hogy sokan azt se tudják, mi az a számhordozás.
Én most a Tesco Mobile-nak köteleztem el magam.
-
Petek
tag
Vicces, de en is pontosan ebben a cipoben jarok. Nekem 2 het mulva jar le a husegem, 4s-sel es £36-os csomaggal. En is 5s-t akartam eloszor, de toluk nem fogok ilyen feltetelekkel az tuti. Valoszinuleg sim only plan lesz belole. Azon is gondolkodtam, hogy veszek inkabb egy nexus 5-ot, csak az tart vissza, hogy az iphone-ra valami £80 korul vettem tomo tom europe-ot 2 eve, a platform cserevel pedig ez elveszne.
In vino veritas
-
tildy
nagyúr
Szep Kezd a three elcseszodni ugy latom.Mondjuk kivancsi leszek melyik szolgaltato mikor szuntet meg a korlatlan netet. Mar ahol van, ugye.
-
Viszlát
addikt
Amióta világ a világ és mobil szolgáltatók vannak, ez mindig is így volt, az új ügyfél mindig többet ér. Én amúgy megvárnám a helyedben az év elejét, mindig jobb ajánlatok vannak az ünnepi őrület kifutása után.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Tud e valaki olyan Sportdirect-ről ami a Dover-London vonalon kamionnal is megközelíthető?
Valamelyik város szélén vagy industria zóna mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest