- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz eszgé100 #16950 üzenetére
Het vicce, amint megirtam az elozo hsz-t jott az email a Threetol:
Exciting news. The Samsung Galaxy S5 is coming to Three.
The new Samsung Galaxy S5 is coming soon.
Get ready for a bigger, better and faster phone.
Be one of the first to get it on Three.
Hello Gabor,
Thanks for registering your interest - you're one step
closer to enjoying the Samsung Galaxy S5 with advanced
16MP camera and High Dynamic Range, new Finger Scanner
security and Ultra Power Saving Mode. To find out more
visit https://www.three.co.uk/discover/coming_soon.And it gets even better. Choose the new Samsung Galaxy
S5 on Three and you'll enjoy the big things which other
networks won't tackle. The things that will make mobile
fairer, squarer, better. Here's just a taste of what you
can look forward to:Enjoy 4G at no extra cost.
With Feel At Home wave goodbye to the worry of roaming
charges.No nasty Pay Monthly price hikes.
The new Gear 2 Neo and Gear Fit accessories will also be
available soon on Three. These are designed to enhance
your experience of the Galaxy S5 by keeping you up-to-date
with instant notifications from your smartphone.Stay tuned..... Blablablba
Mellesleg k.rvara nem erdekel az S5 es nem is regisztraltam erte sehol
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
tildy
nagyúr
válasz eszgé100 #16950 üzenetére
Nekem van, 23 font.
Par napja voltam benn naluk, akkor az mondtak, akik korabban kotottek 15 fonttal azoknak nem emelnek. Erdemes lenne rajuk piritani.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
legiaap
félisten
O2-nál is emeltek, de csak mértékkel. Nem emlékszek pontosan, de talán 1 fonttal nőtt a szamlám.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
eszgé100
őstag
nah, szerencsére félreértés volt.
25 font a csomag alapból, de amikor én kötöttem úgy volt, hogy adtak rá 10 font kedvezményt, és ez így is marad amíg le nem jár a 12 hónap, utána már 25 lesz, de amikor telefonon megegyeztem a pakival ilyenről szó sem volt, ezt már csak a pakilány mondta ma este.
mikor hazaértem meglestem a bill historyt plusz fel is hívtam őket, hogy magyarázzák el, hogy mi hogy van? már a korábbi számlákon is 25 volt feltüntetve, de ez eddig teljesen elkerülte a figyelmem.így utólag visszagondolva eléggé túlreagáltam, de kicsit fel vagyok húzva, mióta "bevásároltam" eBay-en
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Üdv!
Jóbarátommal kinéznénk pár napra Angliába, most lennénk mind a ketten először. Kb. 4 napot töltenénk kint, elsősorban Londonban, és meglátogatnánk egy ismerősünket Brightonban. Mit ajánlanátok, hogyan érdemes megoldani a szállást, közlekedést? (Couchsurfing-szűzek vagyunk, működhet?)
Mit érdemes/lehet ennyi idő alatt megnézni? Nem vagyunk túl múzeumosak (1-2 kötelező persze belefér), híres és szép helyeket szeretnénk meglátogatni, átélni a hangulatot, várost nézni, stb.Mivel ez ebben a topikban gondolom nem elsődleges téma, ha tudtok jobb helyet, ezzel foglalkozó oldalt, irányítsatok légyszi arrafelé!
Előre is köszi!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tildy
nagyúr
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz legiaap #16960 üzenetére
Egyeni preferencia kerdese, hogy berled, vagy tulajdonlod az adott zenet
Vannak meg paran, akik megveszik."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
eszgé100
őstag
doverben lehet kompjegyet venni, vagy csak neten lehet foglalni?
-
-
legiaap
félisten
Aki O2-s és neadjiaten még iphone-ja is van megtenné nekem, hogy monilnetről behozza a PH-t asztali nézetben?
Nekem sajna így néz ki. Azt mondták az iPhone-os topikban, hogy valószínűleg szolgáltatós gebasz miatt ilyen. Wifin nincs problémám.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz legiaap #16969 üzenetére
Igaz Chrome-ot hasznalok.
Szerk: meg vodas, plusz kisse almos meg par perccel ebredes utan. sorry, beneztem
Szerk2: raadasul wifire voltam csatlakozva.... Ez a total leboges kategoria asszem
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
legiaap
félisten
Gyerekek találtam olyan pizzériát ami hajlandó felhozni a pizzát az első emeleti lakásomba.
PapaJohns[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Na megnéztem, 4G-n csak ilyen a PH-n, 3G-n jó. Viszont a PH motorban lehet valami, ami nem teljesen kompatibilis a mobilnetekkel, mert nekem ez a hiba a Telenornál is jelentkezett otthon időként és nagyon régen , a vodás mobilnetemen is ilyen volt.
Ja egyébként PC-n is így jeleníti meg, mert szoktam használni megosztva is a netet.
A Giffgaff 4G-re visszatérve, nem is szeretném, hogy korlátlanul ráengedjék az embereket a 4G-re, pláne nem ilyen kommersz árakon, mert a 3G cellák is már sok helyen a végtelenségig le vannak terhelve és sokszor használhatatlanúl lassúak.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz ronson #16988 üzenetére
Kipróbáltam 3G-n, úgy is fos.
Amúgy engem sem zavar a korlátos mobilnet, mivel legtöbbet úgy is wifi-n lógok. Amúgy meg egyre nagyobb csomagokat ad már mindenki, persze még horribilis áron, de pár év és mérséklődni fognak az árak.
-
tildy
nagyúr
válasz ronson #16988 üzenetére
Pfff....
Olvass utana kicsit a 3G es a 4G-nek... A 4G sokkal tobb eszkozt tud kiszolgalni.Legiaap: na latod en meg ezzel nem ertek egyet. Lehessen korlatlan, akkor is, ha esetleg nem hasznalom ki.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
-
aero.
veterán
angol jogsi kivaltassal kapcsolatban tud valaki infot leirast?
-
legiaap
félisten
Titeket is állandóan megtalál a provident?
Szinte minden héten küldenek levelet, hogy igényelnek hitelt náluk. Ennyi papír pocsékolást komolyan mondom...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bubee82
őstag
Az Experian most kapta meg a council-tól az infót, hogy be vagyok regisztrálva az Electoral Roll-on. Egyben ez az első alkalom, hogy hivatalosan is létezem in the UK
Csalódás, hogy 815-ről csak 875-re ugrott a score... Pedig tűkön ülve vártam, hogy odab@sszon neki és legalább 900-ig és Good kategóriáig ugorjon. Még mindig csak Fair. Kinyalhatják
Na mindegy. Két nap híján kerek 1 éve vagyok itt. 625-ről most jutottam el a 875-re. Az utóbbi fél évben tudatosan dolgozva a mielőbbi javulásért.
Már csak 1 negatív faktor van. Legalább 1 visszafizetett - nevezzük úgy - hitelnek kellene meglenni. Ami elvileg meg is van, hiszen az a baromi drága első éves kgfb 1480 fontomba került és havonta pengettem mint jógyerek. Mi ez, ha nem hitel... Asszem írok nekik, hogy legyetek kedvesek figyelembe venni
Szerintem ezt az információk bele kellene venni a GYIK-be, mert aki hosszú távra tervez vagy itt akar megöregedni, annak nem teljesen mindegy, hogyan már az elején hogyan indul.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Bubee82 #16998 üzenetére
Nekünk most március 20-án lesz, hogy 3 éve jöttünk ki. Már csak 1.000.000 diákhitelünk van. Nyárig simán vissza is tudnánk fizetni, de nyaralni megyünk májusban haza, meg augusztusban Máltára és arra kell a lovetta. Amúgy a forint tovább romlott. Most 376-on van.
Mi is kaptunk papírt, hogy bereggelhetünk, hogy itt tudjunk szavazni. De ha kitöltve visszaküldjük, akkor odahaza már nem szavazhatunk. Csak egy országban lehet szavazni.
De ezt amúgy, hogy csekkolják?
Ti hol szavaztok ha szavaztok?
Én még nem tudom, hogy állnak a pontjaim, mert nem fizettem elő egy oldalra sem ami megmondja hogy állok. Valószínüleg low-ba vagyok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bubee82
őstag
válasz legiaap #16999 üzenetére
Na, ti is márciusi ifjak vagytok?
Szavazás témakörben zéró a tudáshalmaz a fejemben, majd talán a többiek megmondják.
Én nem fogok szavazni, eddig se tettem és nem is érdekel. Itt élve pedig főleg.
Erősen javaslom a beregisztrálást, már csak azért is mert ha jó a profil és mégis vissza van dobva a kérelem (credit), akkor ezzel lehet asztalt borogatni, hogy márpedig minden smakkol kisöreg.
Nem hiszem, hogy low. Egy volt lengyel kollégám 5 éve (inkább már 6) él itt, az egészről fingja fogalma sincs, mindig szobában lakott, azt se tudja mi az electoral roll, és 3-4k-s hitelt simán megadtak neki. Szal low nem lehetett.
Nekem meg kb. 815-ös fair credit score-al nem upgradelték a k*rva bankszámlámat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest