- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Szerintem nem tudod végigjátszani ingyen, néhány autóhoz egyszerűen nincs elég Gold és R$. Ez mondjuk nem baj, csak ne lenne irreálisan drága ezek valós pénzért való megvétele. 1-1 új, felső kategóriás autó ára akár 20-30e Ft(!) is lehet, és jelenleg már vagy 80 autó van. Azt gondolom, hogy IAP-pal max 2-3x annyit szabadna elkérni, mint amennyibe fizetősként kerülne a játék.
Dive ever, work never.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Androidon vannak ilyen stílusú játékok? (nem tudom a műfajt, írok példákat)
PC-n ezekkel játszottam: Flat Out sorozat, Crash Day, Next Car Game (Pre Alpha). -
Mezcal
addikt
Szerintem végig lehet, csak nagyon időigényes és szenvedős, pont a lényeg veszik el: a játékélmény. Szerintem kevesen fizetnek érte, akik az időmérős világranglista elején vannak, azok biztosan, vagy módosították a játékot.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
F-ECT$
titán
Hány órát játszottál vele, és hány %-ban competed? Én most járok 104 óránál, és 73% completed.
Eddig 11m R$-t kerestem, és 61m R$-t költöttem, itt rögtön van egy elég nagy gap, a Goldról nem is beszélve. (A garázs értékem 160m R$.) Némelyik fejlesztéshez annyi gold kell, hogy hiába lenne meg minden korábbi rész 100%-ra, akkor se lenne elég goldod hozzá, és goldot még csak "farmolni" se tudsz, nem úgy, mint R$-t.Dive ever, work never.
-
Tirexi
addikt
Hát pl az, hogy egy 4.99"-es kijelzőn azt csinálsz amit akarsz míg egy Xperia Z vagy LG G2 esetében az 5"-os kijelzőnek az alját elfoglalja a fekete kis sáv ahol három gomb található.
Samu megoldotta, hogy a kijelzőn kívül legyen ez a három gomb így a teljes felület az enyém.Munkatársamnak G2-je van és ott még a játékban is meg volt a fekete három gombos csík. Tehát az 5"-os kijelzőt nem is tudod film nézésen kívül kihasználni. Na ezért lesz a kövi telefonom az S5.
Program lopásról annyit, hogy a telómon csak vett programok vannak. A Next Launcher 3k volt meg hozzá a kinézetek.
-
myk74
senior tag
Hooked On: Creatures of the Deep
Ehez hasonló horgász játékot nem tudtok androidra?Évekig nyomtam symbianon!
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
Hiányzik!
Semmi csúcs grafika meg ilyenek.Egyszerü szórakoztató és megunhatatlan volt.
:-)Nincs kéz Nincs csoki!
-
Bozek
nagyúr
Ettől még nem ér 140k-t a telefon. És hogy elmondjam, lassan már 4.4-el jönnek a telefonok, amiben meg van oldva, hogy bármelyik program el tudja tüntetni az alsó 3 gombot, szóval ez az "előny" kiesik.
Na meg én GMD Auto Hide Soft Keys-t használok root-al, így bármikor kihasználhatom a teljes kijelzőt Xperia V-n is. -
F-ECT$
titán
Bár a munkatársad nincs tisztában azzal, hogy az a 3 gomb eltüntethető, de attól még az, ahogy Bozek is írja. Btw 4.4-es droiddal meg minden telefonon automatikusan el fog tűnni, még külön progi se kell majd hozzá. Szóval ez nagyon gyenge érv az S4/5 mellett.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Tirexi
addikt
Most rettegek, hogy feltörik a telefonomat és ellopják róla az ingyenes Real Racing 3-at.
Olyan dolgok ezek kb amik soha nem fognak megtörténni az életben egy átlagos emberrel.
A cikk az csak azt írja le hogy kivitelezhető a dolog nem azt, hogy 100-ból 100 embernek feltörték a telefonját.
Na az ilyen cikkekkel lehet ellehetetleníteni a vásárlásokat mert a naiv user fél ezután Samu telefont venni.Holnap én is írok egy cikket, hogy hallottam valakitől aki hallott arról, hogy a Xperia-n vagy egy kiskapu, egy biztonsági rés amely könnyen feltörhető.
Kész kb 10 perc alatt meg van a botrány a sok naiv meg kap rá meg el is hiszi.Na mind1 amíg ti ilyen dolgokon problémáztok én addig már az S5-re gyűjtök ami elhozza a telefonok megváltását.
(#7514) Maxtreme:
Neked milyen tökéletes profi feltörhetetlen szuper gyors telefonod van Max?[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Most fejezze be mindenki, illetve, fáradjatok át vele a megfelelő topicba.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Maxtreme
addikt
Nokia 3310.
Azért látom fogalmad sincs hogy a Knox VALÓJÁBAN mit is csinál, de annyit elárulok hogy nem csak a biztonságért felel.Viktor:
Részemről be is fejeztem, vannak olyan emberek a világba akikkel nem szabad vitába szállni.De hogy ne csak off legyen.
Én most erre függtem rá. Nem új, de aki nem ismeri és szereti PC-n mondjuk a Crimsonlandet vagy az alien shootert, tegyen vele egy próbát:Monster Shooter: The Lost Levels is the totally ad-free premium edition of possibly the best mobile dual-stick shooter game ever, with brand new exclusive features and content!
Survive massive waves of enemies and save the kitten. Find all you need to annihilate aliens in fully packed armory. Upgrade your weapons for even greater destruction. Improve your play style with perks and support items. Challenge your friends to beat your high-score in Survival Mode. This and much more will guarantee long hours of the most exciting gameplay you can get on your mobile!
HIGHLIGHTS:
- New levels, new enemies, new weapons!
- 80 challenging levels on 4 different planets
- 12 upgradeable weapons
- Over 80 achievements
- Leaderboards in survival mode
- Over 100 missions
- Ultra-cute hand-drawn 2D graphics
- Stunning visual and audio effects
More levels, more enemies, more weapons...GET THE[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #7502 üzenetére
Senki nem ismer ilyeneket? Keresgéltem Play-en, de nem találtam túl komoly játékokat.
-
Hurkans
csendes tag
Amúgy Real Racing 3-ba ha valaki letörli és utána újrarakja mennyire maradnak meg a dolgok? Esetleges Facebook,Google+ társítás mellett?
-
saelin
veterán
válasz Balathruin #7522 üzenetére
Így kell a játékosok kezébe csalást adni! Legalább a szerveren tárolnák a profil adatokat, egy multiplayer játéknál ma már alapnak kellene lennie.
(A google fiók biztos nem ment játékállást és ha igen, akkor hol/hogyan tünteti fel?)
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
golyós
addikt
Melóhelyen minden szabad percben ezt nyomtuk, imádtuk.
Térképeket töltöttünk hozzá, kinyomtattuk, hogy mi hol van, bújtuk a forumokat, hogy milyen napszakban érdemes keresgélni .
Az első abszolút rákattanós játékom volt.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
F-ECT$
titán
-
raziel01
veterán
Archangel
Most csak 2 dollár.
Dark Souls szerű cucc.
Szerintetek ez csak tabletre van vagy megvehetem Xperia SP-re is és menni fog? (engedi megvenni) -
Swingworm a mai ingyenes amazon játék, érdekesnek tűnik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dokee78
félisten
Asphalt 7: Heat vs. Asphalt 8: Airborne
Melyik jobb,miben jobb?
-
Mezcal
addikt
Nade a gold éppen a várakozási időt csökkenti le a fejlesztések mellett, azaz csak idő kérdése az egész. Más kérdés, hogy azt én nem várnám ki.
Akkor hozzád képest még nagyon gyengén állok, mert 20%-nál járok. Az igazsághoz tartozik, hogy egyszer újra kellett kezdenem, akkor még nem volt felhőbe mentés.
43 órát öltem bele
59 milliót költöttem RS-ből
3,2 Millió RS-t kerestem
Garázs értéke 86 Millió RS
317 trofi ebből 311 arany
55 autóPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
metaldog
aktív tag
Hali
Androidom fifázok és az lenne a kérdés hogy a játékosok szerzőzdésér hogy lehet meghosszabbítani,mert vettem player contractot de nem tudom hogy kell aktiválni. Valaki elmodaná?
Köszi -
metaldog
aktív tag
Hali
Androidom fifázok és az lenne a kérdés hogy a játékosok szerzőzdésér hogy lehet meghosszabbítani,mert vettem player contractot de nem tudom hogy kell aktiválni. Valaki elmodaná?
Köszi -
F-ECT$
titán
-
csibu99
tag
Itt ez a Pocket Mine és a Supreme Heroes. Mindkettő ingyenes playen, elég jó kis játékok. Azonban amikor szeretném összekötni a facebookommal, a böngésző a kérésre hibaüzenettel válaszol. Valaki találkozott már ilyennel? (Igen, más játéknál is ezt csinálja, más böngészővel is próbáltam már, előtte ellenőriztem, hogy beléptem-e a facebookomba, más facebookjával is próbáltam már.)
Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
-
brrigi
csendes tag
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok a következőkkel?
World war Z
Bladeslinger
Dead Effect
Wild blood
Enemy strike
Clash of puppets??
Köszi előre!
-
csibu99
tag
válasz morcogi #7545 üzenetére
Nem ez a gond. Odáig eljutok hogy be vagyok lépve, rányomok az engedélyre és akkor kéri hogy válasszam ki melyik böngészővel akarom megnyitni a facebook által generált lapot. Erre mindkét böngésző "nem létezik ilyen lap" vagy a lap lekérése sikertelen választ produkál... :S
(Nem tudom van-e köze hozzá, de a behívandó weboldal nem http hanem facebook:\\ előtaggal rendelkezik.)Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest