- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz megint én #8802 üzenetére
Egy, vagy több játékosra gondolsz?
Van pl:
Carcassone
Catan
Mahjong (rengeteg fajta)
Talisman Prologue
Tigris & EuphratesJa igen, a mai ingyenes játék amazonon: QuestLord (kb Dungeon Master reloaded).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gyulab77
újonc
Sziasztok!
April kalandja játékomhoz elkészült az új, nyolcadik pálya: Az erdő címmel.
A játék ezenfelül sok-sok változáson ment keresztül, az előző verzióhoz képest. Teljesen új játékmenetet kapott, és számos hibát is kijavítottam.
Nagyon megköszönném, ha tesztelnétek, és megírnátok a véleményeteket.
Letöltés:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreaminstruments.april_kalandjaKöszi,
Gyula[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz TazLeacher #8806 üzenetére
Röviden: Össze kell gyűjteni minél több tárgyat egy labirimtusban. Minden körben a soron következő játékos alakíthatja a labirintust, hogy eljusson a következő tárgyig és/vagy közben meggátolja ebben a többi játékost.
-
Garfield's Escape a mai ingyenes játék amazonon. Ez egy oldalnézetes runner játék, és nem tudom, hogy mi a különbség az - állandóan - ingyenes változathoz képest.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
batai15
félisten
Sziasztok! tudnátok mondani pár kardozós,hentelős, esetleg fps játékokat amik jók? előre is köszi!
-
baradi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8812 üzenetére
...call of duty
-
assemble
addikt
Ingyenes lett marc 19-ig: Crazy Taxi
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Olya játékot keresek, amivel egymás ellen tudunk járszani egy tablaten és egy telefonon a lányommal. 6 éves, Andry birdsöt nagyon szereti. Mindkét készülék Samsung, ha ez számít.
Segítségetek előre is kösziMaine coon
-
Tehát mondjuk kékfogon keresztül?
Az én lányom 5 éves, és tudok ajánlani pár játékot. Nem multiban játssza ezeket, de imádja őket:
Coco Princess
Angry Birds Go! (bár gondolom ezt már letöltötted)
Littlest Pet Shop
Disney Princess Story Theater
Mickey's Paint and Play
Tiny Thief (itt imádta nézni, ahogy játszom)
Where is My sorozat (itt is inkább nézte)
My Little Pony
Sprinkle JuniorBloop - ezt lehet ketten játszani egy eszközön, tableten ideális
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Én mondjuk az elsőért sem rajongtam, de ha esetleg valakit érdekel, megjelent a Wind up knight 2
-
errrtu
aktív tag
the amazing spiderman - 29ft. a play-en
OnePlus3
-
Maxtreme
addikt
Srácok ezt próbálta már valaki? Ha igen, kinél hogy megy? Itt olyanokat tud akadni teljesen random ötesztendőnként (erős hw mellett) hogy öröm nézni.
-
erzol
őstag
Mai appstore ingyenes :
Talisman prologue HD -
Maxtreme
addikt
válasz Ereshkigal #8829 üzenetére
az vicces, akkor valamiért a készülékemet nem szereti, vagy fordítva. (LG g2)
-
maggi1886076
addikt
hayday-ből hogyan tudom visszahozni a mentéseimet?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
AlexWolf
senior tag
Ma Amazononon ingyenes a Talisman Prologue HD társas (3 dodóról)
Games Workshopos Warhammer gém. Izibe szedjétek!AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Anulu79
addikt
válasz maggi1886076 #8835 üzenetére
Kapcsolódsz a Facebook fiókhoz vagy a G+ -hoz és beírod, hogy CONFIRM.
-
addikt
Sziasztok!
Szeretném, ha ehhez a Top Gear: Race the Stig játékhoz összejönne az az achi, hogy legyen 3 facebook barátom.
Érdeklődnék, hogy számíthatnék-e a segítségetekre.
Ha összegyűlünk, megyek is regisztrálni facebook-ra. -
Dr. Mózes
aktív tag
Végre megjelent androidra is a Dracula 4: The Shadow of the Dragon.
Névváltozás, korábban mustang08
-
darkmore
tag
IPEGA PG-9025 Multimedia Bluetooth Controller
Múlt héten érkezett meg. Kicsit sokat váratott magára kb. 3 hetet. Csomagolás nagyon profi, kibontás, első megtekintés, minden szempontból egy igényes termék érzetét kelti, anyaghasználat szuper, még egy kontrolleren sem láttam ilyen matt bevonatot, nagyon tetszetős.
Pozitív:
- kompatibilitása nagyon jó, csak bekapcsolod a Bluetooth-t, egyszer párosítod, utána minden megy
- masszív, erős, nincsen neki semmi gagyi érzete
- könnyű
- aksi jól bírja (a telefon úgyis előbb merül le, mint ez)
- a két analóg kar kiváló, tetején csúszásgátló gumi, érzékeli, hogy mennyire tolod előre, nem csak 0 és 1 -es értéket vesz fel
- a mobil tartó rész kellően stabilnak tűnik
- L2, R2 gombok meglepően jók és kézre esnekNegatív:
- X,Y,A,B gombok közül az X,A tökéletesen üzemel, viszont az Y,B kicsit ferdén nyomódik le, természetesen jól működnek, csak kicsit fura
- az én nagy kezeimhez kicsi, a két lenyúló "szarv" nem a tenyerem közepébe esik, így a tenyerem oldalával kell tartanom a szerkezetet (lehet csak nagyon hozzá vagyok már szokva a Sony Dualshock "szarvaihoz")
- a telefon felfogatója nem jó szögben tartja a telefont, nem felém dől, hanem egy kicsit hátra bukik, de nem vészesen
- L1, R1 gombok kicsit nehezen érhetőek el, ha fent van rajta a telefonEgyéb:
Nagyon jó kontroller, nekem kicsit kényelmetlen, de nem hiszem, hogy ebből a megoldásból van ettől kényelmesebb. Ha nincsen a teló rárakva, akkor viszont nagyon jó és kényelmes. Talán egy Dualshock+Gameklip lenne a legjobb megoldás (próbáltam házi módszerekkel helyettesíteni egy ilyen gameklipet, ami amúgy teljesen túl van árazva, de nem volt az igazi...).
Véleményem szerint jobb lenne két markolat, amit ha széthúzunk közé tudjuk rakni a telefont és akkor kb. egy PS Vita-át kapnánk.Itt a vége: ha nincsen kontrollered és akarsz venni egyet androidos készülékekhez, akkor ezt vedd. Ha van egy xbox kontrollered vagy egy dualshockod, akkor szerintem nem éri meg erre beruházni.
Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, rögtön felismeri, minden működik vele, eddig még nem próbáltam olyan játékot, amihez nincsen semmilyen controller support és egy külön kis app-al nekünk kell beállítani.
PC-én szintén nem volt még tesztelve, kíváncsi vagyok kell e hozzá külön kékfogvevő, vagy nem... -
Fitzgerald
veterán
válasz darkmore #8843 üzenetére
Szállítással együtt mennyit fizettél, ha nem titok?
Illetve nem tudom van-e tapasztalatod Xbox 360 kontrollerrel, de sokak szerint ugye az egyik, ha nem a legjobb ilyen típusú kontroller. Nekem is volt több is az évek során, mindig maximálisan elégedett voltam a minőségével. Ahhoz képest milyen?
-
darkmore
tag
válasz Fitzgerald #8844 üzenetére
Szállítás teljesen ingyen van (regisztrált air mail), és a dollárt kb. középárfolyammal váltották.
-
v_angelus
tag
-
-
darkmore
tag
válasz WhiteWalker #8849 üzenetére
A Sony Xperia SP-ém alapból tudja a dualshockot kezelni, Sony megoldotta
De amúgy rootolt a telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés