- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hiuuz
csendes tag
-
AlexWolf
senior tag
-
San398
őstag
válasz Pikkolo^^ #7253 üzenetére
Én ezt használom: 250+ Solitaire Collection
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz jonnyjoker01 #7260 üzenetére
FB barátokat sem lehet hozzáadni? Én tegnap kezdtem el, egyelőre csak tableten próbaképpen.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Van egy kis gondom a Kingdom Rush Frontiers-el
TB-vel mentettem a játékot anno.(kb 3 hónapja) Azóta nem játszottam vele,és volt párszor rom csere is,szóval a belső sd le lett gyalulva teljesen.
Régebben mikor visszaállítottam tb-vel az állományt minden jó volt,onnan folytattam ahol abbahagytam.
Most ismét visszatettem a mentést, a játék leszedte ami neki kell a netről.
És jött a meglepetés.
Mindent kezdhetek elölről,0-ról.
Ez lenne talán a kisebbik baj.
A nagyobb az,h megvettem egy hőst ,és az sincs meg természetesen.
Na most ilyenkor mi a teendő,helyzet?
Nem volt olcsó,szóval hogy tudnám visszakapni a hősömet?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
-
katt777
félisten
válasz FZsolt15 #7247 üzenetére
Obb fájl nincs, csak APK. Azt próbáltuk downloadból telepíteni (nem találta). Androidból igen, viszont fekete képernyő fogadott, és hülyült a telefon percekig, se több. A játék könyvtárát (azon belül van egy játék és egy patch könyvtár is sok almappával) az Android/Data-ba másoltuk, ahol a többi program van.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
aizen92
addikt
dangerous dave in the haunted mansion-t szeretném játszani nexus 7-es táblagépemen. ezt hogyan tudnám megoldani?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
VegyesTamás
senior tag
Age Of Empireshöz hasonló játékot ismertek?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Szmoki
senior tag
Tiszta bug ez a gta Sa.. Most is olyat csinált, hogy meghaltam küldi közben, a küldetés utolsó részénél, volt checkpoint is, megkérdezte hogy újra akarom kezdeni? Mondom ja, erre bedob de nincs se küldi, se semmi. Fél órás küldetés végénél ezt eljatszani hát b@ssza már meg. Ezenkívül a rádió is néha bugol, meg egyéb grafikai bugok
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
mtcob
senior tag
Nálam tökéletesen megy, grafika nagyon szép (ahhoz képest hogy milyen hihetetlen nagy a bejárható terület és milyen összetett a játék), egyszer történt az hogy miután meghaltam, fekete képernyő fogadott, de közben ment a játék, hallatszódott az autók zaja, stb....
Nem kéne szerintem lehúzni a játékot, ne legyünk telhetetlenek, elvégre nincs több ilyen minőségű sandbox játék androidra, én az eddigi droidos játélaim közül a legjobb vételnek tartom -
HPAA
őstag
Nightmare: Malaria volt már ?
************* censored
-
Dani82
senior tag
válasz korcsillio #7274 üzenetére
Mennyire jarszhato a gta:sa pl. Note3n ? Iranyitasra gondolok, nem 'kicsi' hozza?
-
-
S e t h
nagyúr
Hogy lett az igen rossz megítélésű GTA:Sa-ból hirtelen ennyire magas értékelésű?Törölték a régi értékeléseket?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fdisk
őstag
válasz S e t h #7285 üzenetére
Erre én is felfigyeltem nem olyan rég.
Más.
Azért megoldhatnák már,h kompatibilis legyen a note 2-vel(N7100).
Mi az anyjuk kínja miatt inkompatibilis még midig?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
maszekember
aktív tag
-
vatafakk
aktív tag
szevasztok, az INJUSTICE-t nyomom elég intenzíven pár napja, viszont holnap újra akarom tenni a telefonomat, ha bejelentkezek a WB accountomba a játék menüjében, akkor azzal a karaktereimet megkapom újra?
Ha nem, akkor lehet backupolni valahogy a mentést? -
HPAA
őstag
Mai free Mind Games Pro
ki ne hagyjátok************* censored
-
törölt tag
válasz korcsillio #7294 üzenetére
Annyira mondjátok, hogy jó, még a végén megveszem...
Könnyebb az irányítása mint a VC-nek? -
HPAA
őstag
válasz jonnyjoker01 #7293 üzenetére
lehet másképp fogom fel,nekünk PÁV -vizsgához hasonló teszteléseink vannak , arra nagyon is jó ,sőt szerintem elég jó minőségben,persze személyes vélemény
************* censored
-
aizen92
addikt
válasz Darth_Revan #7298 üzenetére
Linket tudsz dobni? Béna vagyok és nem találom ( vagy még nem kompat. )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest