- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
Kicsit rendhagyó mű következik, nem igazán játék, nem igazán ebook. Leginkább egy régi Kaland, Játék, Kockázat könyvre hasonlít, de itt a hangsúly nem a kalandelemeken van, hanem a szociális interakciókon. Ránézésre egy végtelenül puritán szöveges felülettel rendelkezik a játék. A egyszerűség oka pedig az, hogy erre a "motorra" több ilyen játék is készült, sőt ha felkeressük a készítő honlapját, akkor az ott bemutatott scripttel mi is készíthetünk hasonló játékot, amit utána ők ki is rakhatnak a Google Play-re. De ne menjünk ennyire előre, ebben a játékban egy vámpír "életét" tudjuk irányítani. 1815-ben járunk az éppen felvirágzó New Orleans-ban. Nagyon érdekes helyszín, pezseg az élet, de mi ezt nem élvezhetjük sokáig, hiszen hamar magával ragad a halál és nem is ereszt el egykönnyen. Az írás nyelvezete abszolúte korhű, így legjobb, ha rögtön beszerzünk egy kényelmes angol szótárt és egy angol-angol szótárt is, de nekem még így is meggyűlt a bajom pár mondattal. A hangulat viszont, amit az írás stílusa eredményez, teljes mértékben megéri a fáradozást (nem utolsó sorban jó kis angol nyelvlecke). A játék meglepően ritkán állít döntés elé minket, de ilyenkor nagyon meg kell fontolni, hogy mit választunk. Döntésünkben segítségünkre lehet a főszereplőnk tulajdonságait vezető adatlap, amiben nem vagyunk jártasak, azt lehetőleg ne erőltessük. New Orleans élőholt világa intrikákkal és cselszövéssel terhes, sokszor lesz, hogy azt érezzük helyesen cselekszünk, de később kiderül, hogy pusztán bábok voltunk egy másik vámpír gyerekes játékában. Esetleg aki ismeri Anne Rice könyveit (Interjú a Vámpírral, Lestat a Vámpír, A Kárhozat Királynője), annak ismerős lehet a stílus is. Fontos megemlíteni, hogy ez elsősorban NEM egy romantikus vámpír sztori, sokkal inkább a társadalmi helyezkedés van előtérben!
Készüljünk fel rá, hogy pár évtized végigjátszása után csak pénzért folytathatjuk a kalandunkat. Én ezt még nem tettem meg, mert nem igazán tetszett a karakter, amit összehoztam, de szerintem folytatni fogom vele a történetet és nem kezdek új játékot. El kell fogadni, hogy halál után néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi azt elképzeljük!
Aki kedveli az igényes vámpírtörténeteket, esetleg tetszett neki az Interjú a Vámpírral könyv/film, mindenféleképpen próbálja ki. Aki nem rajong az élőholtakért az nézzen szét a készítő többi játéka között, van több téma is.
Hardware igénye nem nagyon van, egy szemnek kényelmes és kellően nagy kijelző azért ajánlott.
-
raziel01
veterán
-
-
veterán
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
maggi1886076
addikt
Tudtok ajánlani a Wow-hoz játékokat?
Más: HayDay az felhőbe ment, vagy telefonra?Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
válasz maggi1886076 #8719 üzenetére
WOW-hoz hasonló? Order & Chaos.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
generic
senior tag
Tudnátok ajánlani pár farmos játékot?
-
maggi1886076
addikt
(#8721) generic: hayday
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nagyúr
válasz maggi1886076 #8719 üzenetére
The Burning Crusade, Lich King, Cataclysm és Mists of Pandaria ezek a kiegészítő játékok a WoWhoz de csak PCre...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
maggi1886076
addikt
-
generic
senior tag
"Fejlődős" játékok?
-
nextman
aktív tag
Dungeon Hunter 4-et tolja valaki?
En most nagyon rakattantam. -
xenom0rph
őstag
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #8731 üzenetére
Jó ez igaz, ingyenesek. A rovio-tól a Bad piggies az egyetlen kedvenc játékom, a csúzlizás már uncsi. A gokart játékuk meg nekem csalodás pedig nagyon vártam. Szóval remélem valami ehhez hasonló kikacsintás lesz és jobban sikerül.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
darkmore
tag
Rovio egy eszetlen jó mobil game készítő csapat. Örülök neki, hogy az angry birds-el ilyen sikeresek lettek, de nagyon tudnék már örülni egy Grim Oak folytatásnak!
-
james001
veterán
Kicsit már sok ez az Angry Birds sztem. Miért nem csinálnak egy nagyot ahelyett hogy kiadnak félévenként újakat? Bár lehet velem van a baj,én már az elsőnél meguntam.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
BalanceR
addikt
Ez a Smash Hit nagyon addiktív....
Bár a kilencedik pálya vége felé mindig elfogy a golyesz...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
tupacamaru
veterán
HayDay
sign in to gugli+ ---> yes, load game --> type confirm
A játékban kell a Google+-ba belépni vagy hol? Véletlenül le lett törölve és jó lenne he vissza lehetne állítani az eredeti állapotot. De nem találom a következő lépést. (yes, load game)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #8741 üzenetére
Tárgytalan, megvan.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
xenom0rph
őstag
-
tupacamaru
veterán
válasz xenom0rph #8743 üzenetére
Már mindegy, előlről kell kezdeni az egészet. Nem tudom hogy esetleg nem-e tudnák visszaállítani valahogy a törölt állapotot.
-
xenom0rph
őstag
-
tupacamaru
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
Még soha nem írtam le ezt a szót... De igazad van, az kizárt
Szóval: Az elejétől sikerült eljutni a kilencedik részig, vagy megvetted a játékot, és valamelyik ellenőrző ponttól indulva vitted el addig?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
BalanceR
addikt
Igen persze, hogy "megvettem"....
Checkpointal jutottam a 9. Pályára, (9760)
Egyhuzamban a hetedikig megy, de ott durvul, de a 9.-en nem azért halok meg, mert nehéz, csak elfogy a golyó, és nincs utánpótlás...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest