-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Play-en nincs véletlenül magyar nyelvű "tárgykeresős" játék?
Ha van pár címet mondjatok már légyszíves!Next PC Upgrade: 2022
-
assemble
addikt
-
BDave
őstag
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
válasz tomee007007 #3809 üzenetére
Cross-platfrom játék, mindenféle eszközről be lehet csatlakozni. Elvileg van PC-s verzió is, gyakorlatilag én nem találtam. De több Androidról vagy akár OS-t futtató gépről is lehet co-opban játszani. De még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Turd Birds
ritkan intellektualis jatek -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz xenom0rph #3806 üzenetére
Az én kedvenc ilyen kijutós játékom a Forever Lost. Nem is olyan régen jött ki a második része.
[ Szerkesztve ]
Névváltozás, korábban mustang08
-
-
xenom0rph
őstag
Bizony, a Rovio "csak" a kiadó. Utána néztem én is mert azért elég félreérthető!
mustang08:A második rész érdekesnek tűnik ,lehet , hogy ránézek ,mert HD is
btw: Megnéztem, hogy a Cut The Rope milyen látványt ad HD-ben, hát sokkal jobb ,még a nem hd telefonon is
[ Szerkesztve ]
halahala
-
VD
őstag
Redline Rush
ingyenes, de a szokott módon van in app purchase "lehetőség"...
[link]Igazából egy line runner járék csak ezúttal autós köntösben. A verdákat lehet díszíteni, tunningolni és újakat venni.
Komoly agytevékenységet nem igényel, de jól nézz ki, és nem kell hozzá erőmű.Videó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Holnap elutazok.. Lesz néhány órás az autózás. Mondjatok sok jó játékot! .Amivel ellehet lenni, jöhet minden kategória, fizetős is AVP milyen játék?
köszi
halahala
-
Bozek
nagyúr
válasz xenom0rph #3826 üzenetére
Én ezekkel szoktam elütni az időt:
Can Knockdown 3
Granny Smith
Game Dev Story
Zen Pinball HD -
Kovacsbelaxy
tag
Hali.
Úgy néz ki kedden kénytelen leszek hosszabb időre kórházba vonulni, tudnátok ajánlani pár jóféle játékot ami hosszabb időre is le tud kötni, és nem igényel netet?
A PvZ alap, asszem most végigtolom a ME. et és a nova 3 at is... de ezeket még kevésnek érzem 2 hétre -
air
nagyúr
válasz Kovacsbelaxy #3829 üzenetére
Nem félsz, hogy amíg alszol "kizsebelnek"?
Én biztosan nem mernék drága kütyüt vinni egy kórházba.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
citkar
addikt
válasz Kovacsbelaxy #3832 üzenetére
Tényleg vigyázz, sokszor járnak be emberek kórtermekbe, hajtogatják, hogy Józsi bácsit keresik, nézelődnek és ahol senki sincs ott gyorsan begyűjtenek mindent amit látnak, érnek. De valaki mellé leülnek (körülöttük 5-10 ember) s kabátjából kiemelik a pénztárcáját. Csak óvatosan!
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
(#3826) xenom0rph és (#3829) Kovacsbelaxy
Lapozzatok vissza fele a topicban, biztos van olyan játék amit még nem játszottatok
Azért itt van pár: Cut The Rope, Bridge Constructor, Where’s My Perry?, Where’s My Water?, Plants Vs Zombies, Tank1990, Sporos, Plague Inc., Lazors, CSR Racing, Real Racing, Machinarium, Bad Piggies, Draw Race 2, Hambo
-
xenom0rph
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket !
Game Dev Story és AVP bezsebelve MOst fedeztem fel ,hogy van machinarium androidra ,úúúristennn
de drága :| még gondolkozós...Ja meg iOS-re ma jött ki a Plants vs. Zombies 2
halahala
-
MurdR
veterán
válasz Kovacsbelaxy #3832 üzenetére
Úgy-úgy, egy pénzkazetta, arra egy lánc (ügyesen szerkeszd rá), egy lakat, és akár az ágyhoz is rögzítheted..
Jobbulást, meg miegymás!
GTA 3, Vice City, Novák, NFS sorozat, meg rengeteg film, vagy sorozat
Ha meg bejön az építgetős, akkor OpenTTD, abban vasúthálózatot, meg egyéb szállítmányozást kell intézni.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Kovacsbelaxy
tag
Köszi, de remélem nem kell jobbulnom, csak kiviszgálásra megyek, de a vizsgálatoktól jobban fosok mint attól amire gyanakodnak
On: Tényleg, basszus GTA... mind 2 öt még akkor megvettem mikor kijött, de akkor még nem bírta a telóm, azóta meg teljesen elfelejtettem. Köszi a tippet!
A másikra is ránézek, még nem hallottam róla de pont azon agyaltam, hogy miért nincs valami ilyesmi simcity szerü cucc droidra.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Kovacsbelaxy #3838 üzenetére
Erre a simcity szerű cuccra gondoltál?
-
maroskah
aktív tag
KRE-O CityVille Invasion aranyos kis játék. El lehet vele lenni.
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
maroskah
aktív tag
válasz maroskah #3841 üzenetére
Durván be buggolt a játék..
Mikor végigvittem egy pályát és rányomtam a "Finish"-re, de nem ment tovább, hanem ott maradt, azt addig nyomkodtam, míg ki nem fagyott a játék. Visszalépek a játékba és látom, hogy 29-es vagyok.(Előtte 8-as voltam.)Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
saelin
veterán
válasz maroskah #3844 üzenetére
Na ilyen egy igazi játék! Tudja magáról hogy bughalmaz és nem engedi letölteni magát senkinek. Okos telefon után itt az okos app!
Amúgy a Zynga-val mivan? Mostanában amit tőlük próbálok az bugzik, vagy ez régen is így ment náluk?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
raziel01
veterán
Most vettem meg. kb 400 Ft-ot vontak le.
Szuper játék. Maximálisan megérte.De mivel ilyen in-app purchase rendszerű így mondjuk egy factory reset után honnan tudja, hogy én fizettem érte? Tudni fogja?
-
saelin
veterán
válasz raziel01 #3847 üzenetére
Mármint, hogy a teljes játékot in app módon vetted meg? Mert akkor igen. Én is ettől féltem a lightopus megvásárlásánál, mondhatom teljesen feleslegesen.
Google acc-hoz köti a vételt ilyenkor, szóval más eszközökön is full lesz, ha leszeded rájuk a free-t.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tomee007007
őstag
Samsung Apps-on a Pot Smash most ingyenes!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Threadripper X3D-vel?
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest